RUSKI POGLED

Pogledajte ovaj sjajan dokumentarni film o Kosovu:

Ovde postoji na kraju filma jasan video dokaz gde je Toni Bler isporučivao oružje za OVK!

1 DEO:
Ма не, није то довољно нашој форумашкој елити!

Ни један аргумент није довољан испраном мозгу.

Istina!!! I ja sam to isto čuo!!! Priča se da je ubijanje činjeno namrtvo i to po nekoliko puta na istoj osobi mada se niko od direktno oštećenih još nije konkretnije požalio!!!:cool:

ja gledao snimak kada je bas vise pputa to cinjeno,mislim kriv je bio kamerman koji nije ovekovecio pocinioca, a posto nisu imali druge statiste, mislim u blizini, onda su morali po ivse puta.
ps.a sta ce ti ono "prica se"

ja gledao snimak kada je bas vise pputa to cinjeno,mislim kriv je bio kamerman koji nije ovekovecio pocinioca, a posto nisu imali druge statiste, mislim u blizini, onda su morali po ivse puta.
ps.a sta ce ti ono "prica se"

"I odvali tako mene njihova bomba u leđa te pade pravo pod noge!!! Gledam ja nju tako, gledam, gledam... i mislim se "bil' je bacio nazad ili da je ne bacam...hoću, pa neću...kontam, kontam... pa reko sebi ajd da im vratim - ipak je njihova! Uzmem ja nju, a ona šišti li šišti... provirim iz rova... lijevo - desno... imal' kakvog jebenog vjetra... procijenim ugao, gustinu šume, pa zamahnem i bacim pravo među one tamo!!! Kad ono, istog trena se začu strahovita eksplozija da te Bog dragi sačuva!!! I danas kad se autom prolazi tim krajem na putu za more, još uvijek ljudima zazuji u ušima, a dim se još i dalje sliježe!!!" :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Jel' ova bila dobra Ademe???
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

dobra,dobra....
sve je lako kada si odlucan, brz, hrabar... da je jos malo bio u nedoumici ostadosmo bez njegovog teksta

Ma nije on bio sam!!! Bile tu u prolazu još neke žene sa djecom!!! Vodile ih iz obližnjeg vrtića, a i gledao ga je i radnik iz tafike u kojoj se prodaju novine!!! Još se nakon toga zakaišalo rafalima s jedne na drugu stranu, te tako sve negdje do pred samo veče!!! Tad dođe šumar sa onim svojim čekićem i razjuri i jedne i druge svojim kućama!!! Uskoro je kompletna četa dobila uredan sudski nalog za deložaciju iz rovova zbog bespravne gradnje zemunica na državnoj imovini!!! :rotf::rotf::rotf::rotf:

Ovde postoji na kraju filma jasan video dokaz gde je Toni Bler isporučivao oružje za OVK!

]

Tema o kojoj bi trebali da razmišljaju i bivši tiletovi pioniri:
Toliko su brinuli za šiptare i balije, ulagali u nerazvijene, i na kraju, i jedni i drugi su dali veliki doprinos rasturanju njihove odvratne zločinačke juge-pljuge!

Back