mario80
Legenda
- Poruka
- 53.388
Grivne više ne postoje, dakle ćorak 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A narocito kad tu fake news propagandu sire "moderatori" na srpskom forumu.Kad cujem ovo masovno zlocinacki poduhvat, prodje me zatvor u startu. Najbolji laksativ usa propagande
Није због Путина, већ због руске хране која није укусна (нисам проб'о, али ми прићо ћоек који је ћуо од јарана који зна једног који је ћит'о ћланак у неким енглеским новинама ђе тако тврде), а и Лада је смеће, Руси немају микропроцесоре, док би твој рахметли истомишљеник и саборац блајбургер додао да немају чарапе, а не знају направити ни ексере. Русија се распада, Запад суверено влада свјетом, ви се спремате да грицкате скакавце и вјештачко месо, и живите у земљи дембелији док се чика Швабу не дигне патка , па вас све пошаље на "рециклажу". Е да, Бидон је најбољи председник у историји и са њим вам је свијетла будућност загарантована. **бо распале Русе!Odavno vam pišem da nisu svi Rusi kao Putin i ne žele da učestvuju u njegovom masovnom zločinačkom poduhvatu.
Би ли се заклео на Холи Бајбл?A narocito kad tu fake news propagandu sire "moderatori" na srpskom forumu.
Skorasnji susret Vladimir I vucica daje prve rezultate.Dokaži da takav čovek uopšte postoji: helikopter je oboren, rupa od gelera i krvi koliko hoćeš, a na jedinoj objavljenoj slici kokpita se lepo vidi da je dugme za ruski vojni ekvivalent civilnog SOS pritisnuto - zbog čega bi “begunac” poslao Rusima signal da je helikopter oboren, još sa kodiranim INS/GLONASS koordinatama mesta pada iz autopilota i uz kratkospajanje CMOS memorije ugradenog IFF uređaja koji ga čini potpuno neupotrebljivim? Zašto bi “prebeg” slao SOS signal? Da bi Rusi odmah saznali da je helikopter oboren?
Predstavljanje ukrajinske propagande za donaćih upotrebu kao “vesti” ne može da utiče na ishod rata, to svi zaborave.
Brate, briši tu nacističku propagandu, kako bi sačuvao tu preostalu mrvicu ličnog kredibiliteta!Ali je priču objavio dozvoljeni izvor. Na njima je da se peru kada se ustanovi da je laž. A evo ovde je već nekoliko prijavilo da ne veruju ili da jednostavno znaju da priča nije istinita.
kako bi znao šta druga strana misli i radi ako ne bi našao u štampi. Siguran sam da nisi na bojištu pa da vidiš iz prve rukeBrate, briši tu nacističku propagandu, kako bi sačuvao tu preostalu mrvicu ličnog kredibiliteta!
Nisam, a bio sam i biću, uvek sam na raspolaganju Bogu i Slavjanstvu, ali i sada sam bojištu bliži od tebe i, naravno, informisaniji ... To je čista nacistička propaganda i čudi me da je i ti propagairaš ...Imaš li interes ili te samo mržnja do Rusa tera na to, odmetnuti bato?kako bi znao šta druga strana misli i radi ako ne bi našao u štampi. Siguran sam da nisi na bojištu pa da vidiš iz prve ruke
Prenošenje vesti ne znači automatsko slaganje sa onim što piše. Vest sam doneo da bi mogli da prodiskutujemo o tom pitanju.Nisam, a bio sam i biću, uvek sam na raspolaganju Bogu i Slavjanstvu, ali i sada sam bojištu bliži od tebe i, naravno, informisaniji ... To je čista nacistička propaganda i čudi me da je i ti propagairaš ...Imaš li interes ili te samo mržnja do Rusa tera na to, odmetnuti bato?
Ovo mi je, priznajem, već više od dve decenije omiljeni forum, no vremena za njega imam sve manje i mora da sam mnogo propustio ne čitajući neke pametnije tvoje postove. Znaš li, makar, da je dotična "novinarka" nacistički propagator i da je sve od nje obojeno naci-bojama ... Nadam se da ti ubuduće nešto tako neće promaći i da ćeš se vratiti na put istine ...Prenošenje vesti ne znači automatsko slaganje sa onim što piše. Vest sam doneo da bi mogli da prodiskutujemo o tom pitanju.
kad bi ti samo video kakve sve teme ja otvaram...![]()
Ne, nisam znao za nju dok mi neko ovde nije skrenuo pažnju. Ali video sam da je objavila Ukrajinska Pravda tako da mogu da zamislim nivo pristrasnosti. No, sve to me ne sprečava da donesem priču na raspravu ovde na krstaricu. Moderator ne treba da bude (otvoreni) strasni navijač ni za jednu stranu. Nešto kao sudija u sportskom meču.Ovo mi je, priznajem, već više od dve decenije omiljeni forum, no vremena za njega imam sve manje i mora da sam mnogo propustio ne čitajući neke pametnije tvoje postove. Znaš li, makar, da je dotična "novinarka" nacistički propagator i da je sve od nje obojeno naci-bojama ... Nadam se da ti ubuduće nešto tako neće promaći i da ćeš se vratiti na put istine ...
zato i Rusi ovo zovu intervencija, jer u pravnom smislu je veoma različito od rata.Ne znate osnove, kada Nato radi ovo isto što i sada Rusi onda se to naziva " intervencijom" nekog lepog imena tipa operacija Iračka sloboda,
da Nato betonira Ukrajinu ime SVO bi bilo recimo Ujedinjeni plemeniti ukrajinski zaštitinik
Naravno tako bi javljali i nepristrasni mediji - "intervencija".
Niko to od tebe neočekuje, no ipak bi morao da proveriš izvor informacije i ko je to sve preneo i, naravno, dokazao ... Ovde prenose ustaše svakoliko smeće i niko to ne sankcioniše ... To je razlog da sve manje verujem moderatorima u njihove dobre namere ...Moderator ne treba da bude (otvoreni) strasni navijač ni za jednu stranu. Nešto kao sudija u sportskom meču.
Већ сам напомињао да се од модератора не очекује да проверава информације ако долазе из акредитованих извора. Нити за то имамо времена нити довољно стручности.Niko to od tebe neočekuje, no ipak bi morao da proveriš izvor informacije i ko je to sve preneo i, naravno, dokazao ... Ovde prenose ustaše svakoliko smeće i niko to ne sankcioniše ... To je razlog da sve manje verujem moderatorima u njihove dobre namere ...
Ја бих. Adem_ks је српски држављанин.Би ли се заклео на Холи Бајбл?![]()
nekad mozda bio. danas ne. ja sam kosovski drzavljanin.Ја бих. Adem_ks је српски држављанин.
Ја сам се обраћао оном у чијем је нику "underscore". а не овом нику. Нема везе, обојица знамо о коме је реч и чије држављанство има.nekad mozda bio. danas ne. ja sam kosovski drzavljanin.
Али аватар морам да похвалим. Пљунути као код оног форумаша "чије се име не спомиње".nekad mozda bio. danas ne. ja sam kosovski drzavljanin.