Ruski pilot koji je helikopterom Mi-8 doleteo u Ukrajinu dobiće pola miliona dolara

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.475
Ruski pilot helikoptera Mi-8 Maksim Kuzminov (28) dobiće nagradu od 500.000 dolara u grivnama, nacionalnoj valuti Ukrajine. Ukrajinska obaveštajna služba poziva druge Ruse da slede njegov primer.

Izvor: Andrii Iusov, predstavnik ukrajinske odbrambene obaveštajne službe, u emisiji 24/7

Citat: „[On će je dobiti] u nacionalnoj valuti, naravno. Postoji zvanični zakon, koji je potpisao predsednik Ukrajine u aprilu 2022, o odgovarajućoj nadoknadi kada osoba pređe na stranu Ukrajine i donese [rusku] opremu sa njima.

Ukrajina je demokratska ustavna država, mi ispunjavamo svoje obaveze i pridržavamo se međunarodnog prava. Dakle, još jednom – oni Rusi koji ne žele da postanu ratni zločinci, molim vas da se predate, pređite na stranu Ukrajine, zaštitite svoje dostojanstvo i savest i borite se protiv Putinovog režima.

https://www.msn.com/en-us/news/worl...n&cvid=ae6b3d43747540468f1b0d3d600691df&ei=14
1693951896278.png

Da li će Rusi da ga puste da uživa u tim parama? Koja je kazna za dezertere?

Ruski pilot helikoptera Mi-8 Maksim Kuzminov (28) dobiće nagradu od 500.000 dolara u grivnama, nacionalnoj valuti Ukrajine. Ukrajinska obaveštajna služba poziva druge Ruse da slede njegov primer.

Izvor: Andrii Iusov, predstavnik ukrajinske odbrambene obaveštajne službe, u emisiji 24/7

Citat: „[On će je dobiti] u nacionalnoj valuti, naravno. Postoji zvanični zakon, koji je potpisao predsednik Ukrajine u aprilu 2022, o odgovarajućoj nadoknadi kada osoba pređe na stranu Ukrajine i donese [rusku] opremu sa njima.

Ukrajina je demokratska ustavna država, mi ispunjavamo svoje obaveze i pridržavamo se međunarodnog prava. Dakle, još jednom – oni Rusi koji ne žele da postanu ratni zločinci, molim vas da se predate, pređite na stranu Ukrajine, zaštitite svoje dostojanstvo i savest i borite se protiv Putinovog režima.

https://www.msn.com/en-us/news/worl...n&cvid=ae6b3d43747540468f1b0d3d600691df&ei=14
Pogledajte prilog 1405463

Dokaži da takav čovek uopšte postoji: helikopter je oboren, rupa od gelera i krvi koliko hoćeš, a na jedinoj objavljenoj slici kokpita se lepo vidi da je dugme za ruski vojni ekvivalent civilnog SOS pritisnuto - zbog čega bi “begunac” poslao Rusima signal da je helikopter oboren, još sa kodiranim INS/GLONASS koordinatama mesta pada iz autopilota i uz kratkospajanje CMOS memorije ugradenog IFF uređaja koji ga čini potpuno neupotrebljivim? Zašto bi “prebeg” slao SOS signal? Da bi Rusi odmah saznali da je helikopter oboren?

Predstavljanje ukrajinske propagande za donaćih upotrebu kao “vesti” ne može da utiče na ishod rata, to svi zaborave.

on će se možda spasiti ali familija će mu skakati kroz prozor,mafijaški režim džudo kepeca ovako nešto ne prašta
Dokaži da čovek uopšte postoji, ko bi “prebegao” i još pritisnuo dugme za ruski vojni ekvivalent SOS? To prvo dojavi Rusima da je helikopter izgubljen a drugo kratkospoji CMOS kola u IFF uređaju koji bi ispravan Ukrima bio veoma zanimljiv. Zašto je kabina sva krvava? Odakle onolike rupe od gelera po kokpitu?

U to ovo veruju samo oni kojima je NAFO postao supstitut za religiju.

Ovo ne mirise na dobro kada i moderatori na Krstarici spamuju forum sa laznim vestima iz nedozvoljenih izvora.
:confused:

ANOTHER FAKE UKRAINIAN NEWS
:hahaha:
Кад не могу да напредују на бојном пољу покушавају и на овом медијском али очито да им и овде не иде. Холивудске приче за малу децу. Casual човек све лепо објаснио.

Fejkara…

koji izvor je nedozvoljen?
Gospodjica Romanenko je od maja prosle godine do danas objavila vise od 500 izmisljenih i laznih vesti, pozivajuci se uglavnom na citiram je “neimenovani oficir Ukrajinske obavestajne sluzbe”. Skoro svi tekstovi su joj oznaceninkao lazni do danasnjeg dana.
Inace, gospodjica Romanenko zivi u Americi i poslednje 2 godine i malo vise meseci nije dolazila u Ukrajinu.
Razvedena je , cuva to dete iz propale veze, a bivsi joj je negde na frontu, pitanje je dal je ziv.
Jel imas jos neka pitanja u vezi “kredibilnih izvora”?

Gospodjica Romanenko je od maja prosle godine do danas objavila vise od 500 izmisljenih i laznih vesti, pozivajuci se uglavnom na citiram je “neimenovani oficir Ukrajinske obavestajne sluzbe”. Skoro svi tekstovi su joj oznaceninkao lazni do danasnjeg dana.
Inace, gospodjica Romanenko zivi u Americi i poslednje 2 godine i malo vise meseci nije dolazila u Ukrajinu.
Razvedena je , cuva to dete iz propale veze, a bivsi joj je negde na frontu, pitanje je dal je ziv.
Jel imas jos neka pitanja u vezi “kredibilnih izvora”?
Ali je priču objavio dozvoljeni izvor. Na njima je da se peru kada se ustanovi da je laž. A evo ovde je već nekoliko prijavilo da ne veruju ili da jednostavno znaju da priča nije istinita.

Кад не могу да напредују на бојном пољу покушавају и на овом медијском али очито да им и овде не иде.
Oh, pa u zapadnim medijima Ukrajinci su na korak od pobede. Probili su liniju odbrane i hrle da oslobode sve

Ali je priču objavio dozvoljeni izvor. Na njima je da se peru kada se ustanovi da je laž. A evo ovde je već nekoliko prijavilo da ne veruju ili da jednostavno znaju da priča nije istinita.
ngdje sam pročitao da dezerter koji je ubio dvoje kolega ima ukrajinski naglasak...inače lik ima 28 god...a 500 000$ na zapadu i nije neka svota koja će te osigurati da živiš u ilegali do kraj života...

Back