Ruski petokolonaši u Srbiji

Istina.
Onii na emocije
Ovi drugi ucene i lovu koja je u magli.

Vucic nije bas sasvim svoj. Mudriji poloticari znaju kako da saradjuju sa svima bez da drzavu uvuku u probleme. Zemlje jugoistocne Azije su primer. Itekako dobri i sa Rusima i sa Amerima. A jos blizi primer je Madjarska sa blesavim Orbanom. Blesavim ali sposobnijim od Vucica.

A svaki zatucani lik kome je bliza bilo koja "druga" strana od interesa sopstvene drzave i naroda je ludak.
На уцене реагују сви, не можеш да останеш без реакције. Је л би ти Трампу у лице рекао да је болесна лажовчина, када је у овалној соби Вучићу у лице саопштио ''ја сам зауставио рат између Србије и Косова'' ?
Како би ти сарађивао са свима 1941. године? Или још горе од тога, ако би подржао 27. март и пуч који нам је донео крвопролиће.

Лакше је бити добар са свима у неким деловима Азије, Србија се географски не налази тамо, већ је окружена НАТОом и ЕУ.
Не кажем да и ми не можемо као Орбан, али чак и Орбан је морао да гласа за санкције против Русије, дакле и њему је сужен простор, није ово Азија и Африка.

Опет ниси одговорио на ово питање
Шта би ти радио да сутра ти падне власт у руке после Вучића који је највише признао Косово, као и жутих који су такође у одређеној мери признали Косово ? Блокада Косова ? Прекид свих односа са западом ? Шта ?

K
На уцене реагују сви, не можеш да останеш без реакције. Је л би ти Трампу у лице рекао да је болесна лажовчина, када је у овалној соби Вучићу у лице саопштио ''ја сам зауставио рат између Србије и Косова'' ?
Како би ти сарађивао са свима 1941. године? Или још горе од тога, ако би подржао 27. март и пуч који нам је донео крвопролиће.

Лакше је бити добар са свима у неким деловима Азије, Србија се географски не налази тамо, већ је окружена НАТОом и ЕУ.
Не кажем да и ми не можемо као Орбан, али чак и Орбан је морао да гласа за санкције против Русије, дакле и њему је сужен простор, није ово Азија и Африка.

Опет ниси одговорио на ово питање
Kao sto rekoh.
Treba biti vest politicar a ne kao Vucic.
I moguce je zaustaviti ili znatno smanjiti ucene.
1941. su Englezi napravili haos kada smo imali neutralnost na stolu.
Jugoistocna Azije je Americka zona uticaja ali ih to ne sprecava da budu dobri i sa Rusima. Pametna politika.
Na koje pitanje nisam odgovorio? Orban?
Jeste glasao protiv Rusa svojevremeno ali sada je kost u grlu EU birokratiji a u isto vreme i najbolji Trampov prijatelj.

Sta bih ja radio?
Gledao kako to rade i Orban i Azijati i pokusavao nesto slicno.

Gledao kako to rade i Orban i Azijati i pokusavao nesto slicno.
Да, али Орбан, односно Мађарска је у НАТОу, у ЕУ и чак су признали Косово.
Да ли то значи да би и ти исто урадио ?

Питање је шта би радио са Косовом, да наследиш после Вучића тај проблем ?

Да, али Орбан, односно Мађарска је у НАТОу, у ЕУ и чак су признали Косово.
Да ли то значи да би и ти исто урадио ?

Питање је шта би радио са Косовом, да наследиш после Вучића тај проблем ?
Sa Kosovom status kvo do povoljnije medjunarodne situacije do koje moze doci na dva nacina.
1. Promena geopoliticke situacije u svetu (to tesko da cu do kraja doziveti)
2. Upravo vodjenjem politike na nacin na koji sam ti objasnio.
Madjarska jeste u EU i NATO jos iz vremena pre Orbana. Tajland je clan (pridruzeni BRIKS) a usput vazi za najblizeg Americkog ne NATO partnera a uredno kupuje Rusku naftu. Dakle moguce je.
I postavljas mi pitanja za koje profi politicari imaju desetine savetnika??? Pa saberi se.
U NATO svakako ne bih uveo Srbiju a EU (da li nas EU zeli?) - referendum.

Mala opaska.
Djindjic je malo pre ubistva direktno dirnuo upravo.u zapad, po pitanju Kosova. Direktno ih optuzio i vrlo brzo je ubijen.

Da li zelis da prenesem poslednji intervju Zorana Djindjica koji dao, gle cuda, za DVERI?
Poštedi me srboruskih teorija zavere. Dosta gluposti lupaš na jednoj sportskoj temi,ne moraš i ovde.

Poštedi me srboruskih teorija zavere. Dosta gluposti lupaš na jednoj sportskoj temi,ne moraš i ovde.
Tema je moja i drago mi je da je pratis. A ako mislis da nesto nije istinito iako je potkrepljeno dokazima, ti to iznesi na toj temi.
Sa Rusima slobodno mozes da me preskocis a ako si dovoljno pismen a cenim da jesi, onda jasno mozes i da procitas moj stav a ne da vredjas i izmisljas u najboljem SNS maniru.

Nego vidim ne komentarises osobu koju si upravo ti pomenuo i njegiove prilicno direktne optuzbe na racun zapada i njegovo spsolutno odbijanje da prizna Kosovo za koje se ti zalazes?
Neznanje ili nesto drugo?
Pricam o Djindjicu.

I biće ih sve više dok je politika u javnim ustanovama, bolnice, škole, univerziteti, pa i oni koji ne bi nikako mogli, organi reda i mira, policija, komunalna, vatrogasci, čistoća, vojska...

Poješće vas belo rusi ukoliko nastavite sa lošim kadriranjem, sa filozofiranjem i lenjošću, sa lažima i prevarama, sa korupcijom države i građana...

U prvom razredu osnovne skole u moje vreme obradjivao se kratak tekst " izokrenuta prica". U njoj se prvaci srecu sa izopacenim svetom u kome je sve obrnuto a cak i narocito tupavoj deci je bilo jasno da u prici nesto nije u redu tako da je jedan moj klasic izenadjeno upitao uciteljicu; "Kako to da je zemlja pokvasila kisu kad zemlja nije mokra".
A da Ljubota je postavljac teme :lol:

Tema je moja i drago mi je da je pratis. A ako mislis da nesto nije istinito iako je potkrepljeno dokazima, ti to iznesi na toj temi.
Sa Rusima slobodno mozes da me preskocis a ako si dovoljno pismen a cenim da jesi, onda jasno mozes i da procitas moj stav a ne da vredjas i izmisljas u najboljem SNS maniru.

Nego vidim ne komentarises osobu koju si upravo ti pomenuo i njegiove prilicno direktne optuzbe na racun zapada i njegovo spsolutno odbijanje da prizna Kosovo za koje se ti zalazes?
Neznanje ili nesto drugo?
Pricam o Djindjicu.
Opste je poznato da se on zalagao za PODELU KiM,dok je to jos bilo realno,jos je rekao sta ce se kasnije desiti.Tako i bi. Covek se skolovao u NEMACKOJ i prvi se u Srbiji usudio da skine zvezdu petokraku sa Skupstine glavnog grada 1996. To sto ti pokusavas je sizifov posao.

Opste je poznato da se on zalagao za PODELU KiM,dok je to jos bilo realno,jos je rekao sta ce se kasnije desiti.Tako i bi. Covek se skolovao u NEMACKOJ i prvi se u Srbiji usudio da skine zvezdu petokraku sa Skupstine glavnog grada 1996. To sto ti pokusavas je sizifov posao.
Ako si odgledao snimak primetio si da nigde ne pominje podelu vec se bavi otimanjem Kosova i govori u svakom trenutku o Kosovu kao delu Srbije. Bio bih ti zahvalan da prosledis neki njegov intervju gde govori o podeli Kosova. Inace ubijen je upravo posle ovog intervjua ciji deo sam postavio i u kome vrlo direktno optuzuje zapad. A ti onda vuci paralelu da su ga ubili neki drugi.
Hvala
Za skidanje petokrake SVAKA MU CAST mada nije bas bio prvi. Godinama pre toga su se na opozicionim mitinzima i stadionima vijorile zastave bez petokrake ali jeste tacno da je prvi skinuo petokraku sa neke institucije.
Inace Djindjic se skolovao u Srbiji a studije i doktorat je zavrsio u Nemackoj.
A onako usput, jako bih voleo da mi objasnis sta to ja pokusavam?
P.S.
Zasto to "Nemackoj" naglasavas velikim slovima?

Sa Kosovom status kvo do povoljnije medjunarodne situacije do koje moze doci na dva nacina.
1. Promena geopoliticke situacije u svetu (to tesko da cu do kraja doziveti)
2. Upravo vodjenjem politike na nacin na koji sam ti objasnio.
Madjarska jeste u EU i NATO jos iz vremena pre Orbana. Tajland je clan (pridruzeni BRIKS) a usput vazi za najblizeg Americkog ne NATO partnera a uredno kupuje Rusku naftu. Dakle moguce je.
I postavljas mi pitanja za koje profi politicari imaju desetine savetnika??? Pa saberi se.
U NATO svakako ne bih uveo Srbiju a EU (da li nas EU zeli?) - referendum.
AV i SNS za AV i lopove, valjda je sada i tebi jasno ono što su neki videli još od druge polovine prošle godine…

Pljunuti ćaća

1772985595845.jpeg

Back