Гамбино
Elita
- Poruka
- 21.144
На уцене реагују сви, не можеш да останеш без реакције. Је л би ти Трампу у лице рекао да је болесна лажовчина, када је у овалној соби Вучићу у лице саопштио ''ја сам зауставио рат између Србије и Косова'' ?Istina.
Onii na emocije
Ovi drugi ucene i lovu koja je u magli.
Vucic nije bas sasvim svoj. Mudriji poloticari znaju kako da saradjuju sa svima bez da drzavu uvuku u probleme. Zemlje jugoistocne Azije su primer. Itekako dobri i sa Rusima i sa Amerima. A jos blizi primer je Madjarska sa blesavim Orbanom. Blesavim ali sposobnijim od Vucica.
A svaki zatucani lik kome je bliza bilo koja "druga" strana od interesa sopstvene drzave i naroda je ludak.
Како би ти сарађивао са свима 1941. године? Или још горе од тога, ако би подржао 27. март и пуч који нам је донео крвопролиће.
Лакше је бити добар са свима у неким деловима Азије, Србија се географски не налази тамо, већ је окружена НАТОом и ЕУ.
Не кажем да и ми не можемо као Орбан, али чак и Орбан је морао да гласа за санкције против Русије, дакле и њему је сужен простор, није ово Азија и Африка.
Опет ниси одговорио на ово питање
Шта би ти радио да сутра ти падне власт у руке после Вучића који је највише признао Косово, као и жутих који су такође у одређеној мери признали Косово ? Блокада Косова ? Прекид свих односа са западом ? Шта ?