Балканац, шта да се ради, оно кад стави ајфон у задњи џеп па нешто крцне док сједа у ауто, а он онако мукло, јој само да је кичма...I dalje ti je Ajfon smisao zivota?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Балканац, шта да се ради, оно кад стави ајфон у задњи џеп па нешто крцне док сједа у ауто, а он онако мукло, јој само да је кичма...I dalje ti je Ajfon smisao zivota?
Moguce.Балканац, шта да се ради, оно кад стави ајфон у задњи џеп па нешто крцне док сједа у ауто, а он онако мукло, јој само да је кичма...
Pa bolje da su u skoro netaknutoj prirodi, da se bave nekom fizičkom aktivnošću, nego po cijeli dan da bulje u telefon.U tome sto americki i EU donose Iphone, MRI i 20 puta vise automobila na ulicama nekog drustva.
Ruski donose vise gulaga.
У Србији је ово чак више него политички и плаћени финансијски феномен.
Ово је овде и културни и психијатријски феномен.
Одрасли који више верују у Русију и Путина, чак и више него што воле своју породицу, жену, децу.
То је таква патологија да је у Србији неопходно ускладити психијатријске дијагнозе са њом.
Многи од њих су плаћени, да.
Али у Србији има много, много људи који су за чисто психијатријску дијагнозу.
То је потпуно лудо.
Оваква количина помаме око Русије није постојала ни међу комунистима широм света пре и после Другог светског рата.
Ови људи су потпуно психијатријски случајеви, и има их много.
Грешиш, ти покушаваш да будеш неутралан, али си заправо такође емотиван и неодговоран као и путинофили. Чак и намерно користиш тај термин русофили, без обзира што сви знамо да ти путинофили не воле Русију, никада нису посетили Русију као што сам ја, никада нису проучавали њихову историју и културу итд. Само им је потребно гориво за њихову мржњу према западу, било да их пали Путин или ирански ајтолах који је слао муџахедине у Босну или кубанске комуњаре, није битно.Na tvoju ispravnu konstataciju da su pojedini izrazi Seseljevska zaostavstina.
Elem bez neke volje da ulazim u polemiku, tvrdim da su Rusofili, EUrofili i Amerofili isti zatucani polusvet koji nije u stanju da razmislja svojom glavom.
Rusofili crkose od ljubavi prema Rusima i Rusija im je preca od interesa Srbije a EUrofili i Amerofili bi i guzicu dali svojim ljubimcima. Slepa vera u svoje idole i hronicni nedostatak intelekta.
Pa da sam primer jednog Frika sa Krstarice koji bi sve prirodne resurse poklonio zapadu i po kome je sve na ovoj planeti plod zapada (cak i papir, da ne idemo dalje) a istih takvih ludaka ima i na "Ruskoj" strani.
Dakle kao braca rodjena su. Ostrasceni bezmozgasi. Dve strane istog ogledala.
Neodgovoran samo kao "putinofili" ili i kao "EUrofili"???Грешиш, ти покушаваш да будеш неутралан, али си заправо такође емотиван и неодговоран као и путинофили. Чак и намерно користиш тај термин русофили, без обзира што сви знамо да ти путинофили не воле Русију, никада нису посетили Русију као што сам ја, никада нису проучавали њихову историју и културу итд. Само им је потребно гориво за њихову мржњу према западу, било да их пали Путин или ирански ајтолах који је слао муџахедине у Босну или кубанске комуњаре, није битно.
Не кажем да нема и англофила који су заслепљени мржњом или лажном љубављу као и међу путинофилима има, али у овом табору имаш много више прагматизма, логике, одговорности, интереса, мање емоција, мање идолопоклоништва итд.
И теби квази неутралцу и путинофилима је тешко да схватите да људи мењају мишљења и прилагођавају се променама у свету и региону. Како то да сви политичари то могу, а народ мора да буде роб неких догми и наратива ?
Зашто ја нисам путинофил ? Па зато што Путин није хтео да отвори војну базу у Србији, зато што га Србија не интересује, зато што нам не може или неће да помогне, бираш шта ти је драже.
Да ли ћу ја променити то мишљење ? Па наравно, ако се он Путин промени, па рецимо прегази Бугарску и крене према нашој граници. Онда ћу ја опет бити путинофил и гласаћу за партије које заговарају интересе новог блока, дакле руског и источног блока.
Ко је луд да ради као Зеленски против свог источног блока или као Милошевић против свог западног блока, па да добије санкције, ратове и отимање територија.
Јесмо ли ту лекцију научили ? Јесмо, јер нико неће да гласа за ратну и антизападну опцију, све су нам партије мање или више прозападне.
Твоја неутрална политика је могућа само ако желиш самоизолацију, али онда ће те народ свргнути, јер нико не жели да се одрекне комфора ради неке ''поносне неутралне политике'', било да је она прозападна или сутра када буде прокинеска или происточна, а биће.
U Srbiji ih ima baš puno,čak i većina ministara je na njihovom platnom spisku.
Zvanično,jedna grupa je poslata da pravi probleme u EU i podiže rasnu netrpeljivost.
Nezvanično,takvih grupa ima baš dosta,petokolonaši.
Da li smatrate,da takve treba strogo kazniti i oduzeti im svu imovinu za koju ne mogu da dokažu kako su je stekli?
https://n1info.rs/vesti/rse-rusija-...ije-izazivali-nerede-u-nemackoj-i-francuskoj/
Тако јеNeodgovoran samo kao "putinofili" ili i kao "EUrofili"???
Te ideje putinofilstva (ako ti smeta izraz Rusofili, slobodno zameni) razmeni sa svojim bivsim istomisljenicima. Ne samnom. Ja samo tvrdim dve stvari:
Putinofili (da ti udovoljim) i EUrofili/Amerofili su identicni frikovi.
Srbija mora da saradjuje sa svima ali da gleda sopstvene interese.
Са свим што је руско треба раскрстити, бар овим данашњим руским. Јер све су то пресвучене комуњаре, уосталом као и код нас. А такви први пале кад је фрка.
Ма ебо им пас матер комуњарску, уназадили су том шугом од идеологије овај народ за век векова, ни турци нас нису толико осакатили.И у Америци су пресвучени културмарксисти кроз зелено леве либералне демократе и републиканце.
Све је то Коминтерна где год има Јевреја и Торе и Кабализма.
Protić je to lepo objasnio.Okovi.Ko dirne u KGB UDBA okove (Đinđić) biva ubijen.I to nije od juče,ni od 1945,nego od 1903. Zato neka mi oproste što se ne oduševljavam studentima i rusima umesto rusa. Kozmetičke promene me ne zanimaju. Samo konkretno ko kaže,EU i NATO,raskid sa terorističkom državom rusiom,priznanje Kosova,taj ima moju podršku.Ima ih puno i nećemo se mi tog zla skoro rešiti, čak ni kad jednog dana bude otišao Vučić.
Ма ебо им пас матер комуњарску, уназадили су том шугом од идеологије овај народ за век векова, ни турци нас нису толико осакатили.

sreca pa tvoja podrska vredi manje od gooz papira,taj ima moju podršku.

A mišljenje nepismenih rusofiličara sa dna kace vredi još manje.sreca pa tvoja podrska vredi manje od gooz papira![]()
Mala opaska.Protić je to lepo objasnio.Okovi.Ko dirne u KGB UDBA okove (Đinđić) biva ubijen.I to nije od juče,ni od 1945,nego od 1903. Zato neka mi oproste što se ne oduševljavam studentima i rusima umesto rusa. Kozmetičke promene me ne zanimaju. Samo konkretno ko kaže,EU i NATO,raskid sa terorističkom državom rusiom,priznanje Kosova,taj ima moju podršku.
Protić je to lepo objasnio.Okovi.Ko dirne u KGB UDBA okove (Đinđić) biva ubijen.I to nije od juče,ni od 1945,nego od 1903. Zato neka mi oproste što se ne oduševljavam studentima i rusima umesto rusa. Kozmetičke promene me ne zanimaju. Samo konkretno ko kaže,EU i NATO,raskid sa terorističkom državom rusiom,priznanje Kosova,taj ima moju podršku.
Има истине
Када спојиш Прогресивне Јевреје (интернационали сте) и Православну Царевину добијеш - Коминтерну СССРа
Када спојиш Прогресивне ционистичке Јевреје и Либ..Капитализам добијеш - Коминтерну глобализма
Да не пишем даље...
Pricaj nam do detalja sta na sve to kaze Putin.У Србији је ово много више од политичког и плаћеног финансијског феномена.
Ово је овде и културни и психијатријски феномен.
Одрасли који више верују у УСА и ЕУ него што воле своју породицу, жену, децу.
То је таква патологија да је у Србији потребно ускладити психијатријске дијагнозе са овим.
Многи од њих су плаћени, да.
Али има много, много људи у Србији који су за чисто психијатријску дијагнозу.
То је потпуно полудело.
Оваква количина лудила у вези са Капиталом није постојала чак ни међу либералима широм света пре и после Другог светског рата.
Ови људи су потпуно психијатријски случајеви, и има их много.
Nažalost nema više ovakvih .
Више су неодговорни и више играју на емоције путинофили, то не би био случај да смо у руском блоку, јер онда би логично било бити путинофил, јер зависиш као и сви од тог блока, тог окружења и Путина, дакле у том случају путинофилство је чин одговорности и прагматичности, али опет само онолико колико је потребно да би се извукао максимум за српске интересе, не ваља ни превише.Neodgovoran samo kao "putinofili" ili i kao "EUrofili"???
Te ideje putinofilstva (ako ti smeta izraz Rusofili, slobodno zameni) razmeni sa svojim bivsim istomisljenicima. Ne samnom. Ja samo tvrdim dve stvari:
Putinofili (da ti udovoljim) i EUrofili/Amerofili su identicni frikovi.
Srbija mora da saradjuje sa svima ali da gleda sopstvene interese.
Mnogo dobrih ali i mnogo losih stranaNažalost nema više ovakvih .
Istina.Више су неодговорни и више играју на емоције путинофили, то не би био случај да смо у руском блоку, јер онда би логично било бити путинофил, јер зависиш као и сви од тог блока, тог окружења и Путина, дакле у том случају путинофилство је чин одговорности и прагматичности, али опет само онолико колико је потребно да би се извукао максимум за српске интересе, не ваља ни превише.
Нису они уопште идентитчни фрикови, не знам зашто тако олако поједностављујеш ствари и гледаш тако површно, као да си Американац који нема појма о Србији и историји овог поднебља.
Запад нас је бомбардовао и отео КиМ, пре тога део запада је често кроз историју такође био непријатељ, неки део запада су чинили савезници, некада су се смењивали у томе. Са Русијом немамо тај проблем, нисмо ратовали, мада јесу нас често знали да издају, али опет издаје те онај ко ти је пријатељ био, не може непријатељ да те изда.
Значи ако си ЕУрофил/Амерофил имаш тај проблем, који нема један путинофил.
Како то мислиш да сарађујеш са свима, када се свет дели ? То прича и Вучић. Да ли си спреман због сарадње са неком државом, увучеш државу и народ у проблеме, економске, друштвене, војне, политичке, санкције или чак ратове ?
Опет са друге стране, како то мислиш, који то чаробни штапић имаш којим све можеш да подредиш српским интересима ? Не може то увек.
Шта би ти радио да сутра ти падне власт у руке после Вучића који је највише признао Косово, као и жутих који су такође у одређеној мери признали Косово ? Блокада Косова ? Прекид свих односа са западом ? Шта ?