- Poruka
- 49.996
Ma važi.Uglavnom Hrvati nisu poludeli tek tako, nego su bili dooobro isprovocirani. Akcija - reakcija.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma važi.Uglavnom Hrvati nisu poludeli tek tako, nego su bili dooobro isprovocirani. Akcija - reakcija.
Protiv RuZije ima da podrze i Antona LaVeja ako treba.I to društvo već dvije godine podržava naci vojsku Ukrajine u kojoj se slavi Bandera.
Kakav etnonacionalizam? Etnonacionalizam je reći da su za ustaški genocid krive ustaše a ne njihove žrtve. Smiješ li tako nešto reći za Holokaust?I tebe sto ti religija sluzi kao fasada za najgori etnonacionalizam, kao da si sintoista a ne hriscanin. Krsis ono ''nema ni Jevrejina ni Grka'' i to svesno.
Jeftino srbovanje umesto bavljenja hriscanstvom.Kakav etnonacionalizam?
Веће сте ви паписти зло од Путина...Protiv RuZije ima da podrze i Antona LaVeja ako treba.
Hamasoid i palestinofil se odjedanput zabrinuo za sudbinu Jevreja.Smiješ li tako nešto reći za Holokaust?
Navedi kad sam ja bio ijedno od tog dvoga.Hamasoid i palestinofil se odjedanput zabrinuo za sudbinu Jevreja.
A šta je po tebi bavljenje hrišćanstvom?Jeftino srbovanje umesto bavljenja hriscanstvom.
Papizam je mocna stvar, zato ga i mrze svi proletercici sa kompleksima nize vrednosti.Веће сте ви паписти зло од Путина
Iskljucivo religijom.A šta je po tebi bavljenje hrišćanstvom?
Nemaš ti veze sa hrišćanstvom.Iskljucivo religijom.
Smatras da Izrael vrsi gEnOciD i da Izrael nema pravo da se brani od krvolocnih islamskih hordi, potplacenih iz Moskve, Teherana i Pekinga.Navedi kad sam ja bio ijedno od tog dvoga.
Dokazi za to? Citati gdje sam ja to rekao.Smatras da Izrael vrsi gEnOciD i da Izrael nema pravo da se brani od krvolocnih islamskih hordi, potplacenih iz Moskve, Teherana i Pekinga.
Svakako vise imam veze nego oni koji se samo ozderavaju za praznike, Bibliju nikad nisu procitali, a ostalim danima psuju Boga i Njegovu Mater (jedno 97% nebeskog naroda).Nemaš ti veze sa hrišćanstvom.
Нек ти Влад Цепеш објасни колико је моћан папизам...Papizam je mocna stvar, zato ga i mrze svi proletercici sa kompleksima nize vrednosti.
Hoces li i dokaz da je 2+2=4?Dokazi za to? Citati gdje sam ja to rekao.
U ****** al si me dotukao tim argumentom. A ti si vjerujem Bibliju pročitao više puta? Ili te ipak privlači tabirenje Talmuda?Svakako vise imam veze nego oni koji se samo ozderavaju za praznike, Bibliju nikad nisu procitali, a ostalim danima psuju Boga i Njegovu Mater (jedno 97% nebeskog naroda).
Nisu to sramne izjave, nego istorijske cinjenice. To sto ti se ne svidjaju - tvoj problem.
Bas bogougodan recnik. Nema sta.U ******
Подрезанко је Талмудашки геноцидаш из кеца у кец, ко и сваки прави језуита...U ****** al si me dotukao tim argumentom. A ti si vjerujem Bibliju pročitao više puta? Ili te ipak privlači tabirenje Talmuda?
Šta treba reći nakon tvoje izjave da su Srbi krivi za genocid nad samim sobom?Bas bogougodan recnik. Nema sta.
Ne izmisljaj.Srbi krivi za genocid nad samim sobom?
Да је крајњом мржњом демонизовани Талмудаш језуитске феле...Šta treba reći nakon tvoje izjave da su Srbi krivi za genocid nad samim sobom?
Kako, zar nije Putinovo verno kucence Killkill upravo rekao da je ''nacizam ponovo u modi''?Nacizam je vojno unisten u kataklizmi.
Sad negiraš što si napisao prije pola sata? Koliko vas ima kod tebe?Ne izmisljaj.