Ruski patrijarh o nuklearnom oružju: Hrišćani se ne boje smaka sveta

Svejedno. Jesmo li mi bili agresori?
Није све једно, машиш логику поређења...

Да смо ми признали па напали Хрватску, били би агресори...

Ти намерно од Руске агресије на Украјину правиш грађански рат, без обзира на чињеницу да је Русија признала независност Украјине двадесет година пре тог рата...

Није све једно, машиш логику поређења...

Да смо ми признали па напали Хрватску, били би агресори...
Međunarodna zajednica je priznala i Hrvatsku i BiH.

Ти намерно од Руске агресије на Украјину правиш грађански рат, без обзира на чињеницу да је Русија признала независност Украјине двадесет година пре тог рата...
To je tragičan rat koji se mogao izbjeći da je kijevski režim htio sjesti za sto i dogovoriti se da budu vojno neutralni.

Okej i sta sad mi da radimp pred tom silom.
Samo mozes da je mrzis i nista vise.
Који ми? ... Кад у Украјини ратују они који су је Русо-јевреји признали за самосталну и неповредиву суседну државу Русије...

Чак је Русија обећала обавезањем да никад неће доводити у питање Украјинске границе, ако јој она уступи своје нуклеарне ракете...

РФ не само да је агресор и злочинац, већ и преварант који сопствене међународне гаранције и уговоре крши...

Даш Кошер ђаволу прст, он ти узме руку... Зато ће добити заслужени метак у чело ...

Naprotiv, naša zemaljska misija je da budemo vojnici Gospodnji, da se odupremo zlu i branimo visoke moralne ideale. To je cilj u Rusiji“, rekao je.
Rusko oružje je sveto, jer štiti mistično svetilište, koje se zove Rusija. Arhanđel Mihailo, arhistrateg, koji predvodi čitavu vojsku ruskih svetaca, drži koplje u rukama. Na budućoj ikoni, koja još nije naslikana, anđeo Hersonesa u azurnoj odeći, sa snežno belim krilima, držaće u rukama raketni sistem "Orešnik".

https://www.novosti.rs/planeta/svet...ski-tekst-aleksandara-prohanova-ruskog-pisaca

Back