- Poruka
- 19.730
Кошерани... То у Русији и нису Руси на властиU rusiji ruski car u izrael.mesija antihrist
Oce se vole i postuju haha
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кошерани... То у Русији и нису Руси на властиU rusiji ruski car u izrael.mesija antihrist
Oce se vole i postuju haha
Kako god ti to nazivao Rusija se bori za opstanak.Ово није Русија, већ Совјетија, Росијска Федерација - Росијанија...
Како је Србима Бог вратио краља од Обреновића после паузе под Турцима?
Опет лажеш...Kako god ti to nazivao Rusija se bori za opstanak.
Znači Srbija je bila agresor 90ih jer se borila u "tuđoj zemlji" po Titovim granicama?Опет лажеш...
У туђој земљи се не бориш ти за опстанак, већ она коју си напао...
Србија није постојала у Југославији...Znači Srbija je bila agresor 90ih jer se borila u "tuđoj zemlji" po Titovim granicama?
Svejedno. Jesmo li mi bili agresori?Србија није постојала у Југославији...
То је федеративна несамостална јединица, а не држава као Украјна
Није све једно, машиш логику поређења...Svejedno. Jesmo li mi bili agresori?
Međunarodna zajednica je priznala i Hrvatsku i BiH.Није све једно, машиш логику поређења...
Да смо ми признали па напали Хрватску, били би агресори...
To je tragičan rat koji se mogao izbjeći da je kijevski režim htio sjesti za sto i dogovoriti se da budu vojno neutralni.Ти намерно од Руске агресије на Украјину правиш грађански рат, без обзира на чињеницу да је Русија признала независност Украјине двадесет година пре тог рата...
Okej i sta sad mi da radimp pred tom silom.Опет лажеш...
У туђој земљи се не бориш ти за опстанак, већ она коју си напао...
Који ми? ... Кад у Украјини ратују они који су је Русо-јевреји признали за самосталну и неповредиву суседну државу Русије...Okej i sta sad mi da radimp pred tom silom.
Samo mozes da je mrzis i nista vise.
Rusko oružje je sveto, jer štiti mistično svetilište, koje se zove Rusija. Arhanđel Mihailo, arhistrateg, koji predvodi čitavu vojsku ruskih svetaca, drži koplje u rukama. Na budućoj ikoni, koja još nije naslikana, anđeo Hersonesa u azurnoj odeći, sa snežno belim krilima, držaće u rukama raketni sistem "Orešnik".Naprotiv, naša zemaljska misija je da budemo vojnici Gospodnji, da se odupremo zlu i branimo visoke moralne ideale. To je cilj u Rusiji“, rekao je.