- Poruka
- 19.728
Није смешно...Nisam stvarno cula evo osvestavam satanu haha
Они су сатанисти, класични кошерани...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није смешно...Nisam stvarno cula evo osvestavam satanu haha
Ko to prskao vodicom satanu hahaЈе л' Америка освећује Атомске бомбе ко русташе?
Hula hulaНије смешно...
Они су сатанисти, класични кошерани...
Ajde ne laži da je ikakav Satana osveštan.Сатана је освештана, па ти гледај који је то сатанизам и јерес
И мене је блам што уопште и куцам о томе...Ko to prskao vodicom satanu haha
Stvarno pokazi
Тако се зове та атомка, порука ратнохушкачких сатаниста у мантији је јаснаAjde ne laži da je ikakav Satana osveštan.
https://www.reuters.com/article/fac...n-russia-in-may-2022and-doesnt-idUSL2N2XC1UX/
Ne samo bombe već blagosiljaju i ljude koji su, jedini do sada, bacili bombe na druge ljude:Је л' Америка освећује Атомске бомбе ко русташе?
NE LAŽI!!! Nije osveštana nikakva "Satana". Prvo ta "atomka" se zvanično ni ne zove tako a drugo nije uopšte ta bomba ni blagosiljana. Laž je grijeh znaš li to.Тако се зове та атомка, порука ратнохушкачких сатаниста у мантији је јасна
Ne veruj vise ni slici ni video.И мене је блам што уопште и куцам о томе...
Иди гуглај
Ниси ми одговорио на питање, зашто само Руски кошерани освећују Атомске Бомбе, које ће у пакао да одведу милионе људи...?Ne samo bombe već blagosiljaju i ljude koji su, jedini do sada, bacili bombe na druge ljude:
https://www.plough.com/en/topics/justice/nonviolence/blessing-the-bombs
Лажеш!NE LAŽI!!! Nije osveštana nikakva "Satana". Prvo ta "atomka" se zvanično ni ne zove tako a drugo nije uopšte ta bomba ni blagosiljana. Laž je grijeh znaš li to.
Sramota. Čak i zapadni mediji kažu da je to lažna informacija.Лажеш!
Лажеш!
Лажеш!
Izvini ti si pitao da li Amerika osveštava bombe a ja ti pokazao da su oni radili NEŠTO GORE. Blagosiljali su BACANJE BOMBE NA DRUGE LJUDE.Ниси ми одговорио на питање, зашто само Руски кошерани освећују Атомске Бомбе, које ће у пакао да одведу милионе људи...?
Ко бре да су џихадисти и јевреји талмудаши, а не Хришћани...
Па кад раде црквене помене и каде сатани Лењину и антихристу Стаљину, што не би наставили свој мантијашки сатанизам, освештавањем нуклеарки?Ne veruj vise ni slici ni video.
Al ume da namontira da kiril i ljubi satanu haha
Лажеш!Sramota. Čak i zapadni mediji kažu da je to lažna informacija.
Koj ce mu atomska kad ima oresnike.Ниси ми одговорио на питање, зашто само Руски кошерани освећују Атомске Бомбе, које ће у пакао да одведу милионе људи...?
Ко бре да су џихадисти и јевреји талмудаши, а не Хришћани...
Човече, патријарх је благословио братоубилачког рат ко јудео-сатаниста...Izvini ti si pitao da li Amerika osveštava bombe a ja ti pokazao da su oni radili NEŠTO GORE. Blagosiljali su BACANJE BOMBE NA DRUGE LJUDE.
Помјераш стативе Зилоте.Човече, патријарх је благословио братоубилачког рат ко јудео-сатаниста...
Што сад лажеш да сво оружије није сатано-освештано његовим подручним клиром?
Орешник и јесте носач за нуклеарне главе, не разумеш се...Koj ce mu atomska kad ima oresnike.
Samo nestane ono sto nacilja ostanu dugmici .Ostanes ziv ali prazne ruke.
Ostaje ti samo luk i strela haha
I sta sad i da jeste stvarnoЧовече, патријарх је благословио братоубилачког рат ко јудео-сатаниста...
Што сад лажеш да сво оружије није сатано-освештано његовим подручним клиром?
Ало спинеру, зашто лажеш да овај злочин није патријарх благословио и аминовао...Помјераш стативе Зилоте.
A kako ćete dovesti tog cara? Na krilima NATO, EU i Zelenskog? Ne nasmijavaj me. Shvati da ako Rusija izgubi od nje neće ništa ostati za bilo kojeg budućeg cara jer će biti rasparčana što je i cilj NATOa.Ало спинеру, зашто лажеш да овај злочин није патријарх благословио и аминовао...
Знај да ћемо их све сатанисте у мантији решити по Душановом закону ако се Бог смилује на Русију, вративши нам цара...
Видећеш шта ћемо им ми свима урадити, ако се врати Руски цар...I sta sad i da jeste stvarno
Ostaje ti da ga mrzis.pljujes da se nerviras.
I sta imas od toga.
Ово није Русија, већ Совјетија, Росијска Федерација - Росијанија...A kako ćete dovesti tog cara? Na krilima NATO, EU i Zelenskog? Ne nasmijavaj me. Shvati da ako Rusija izgubi od nje neće ništa ostati za bilo kojeg budućeg cara jer će biti rasparčana što je i cilj NATOa.
U rusiji ruski car u izrael.mesija antihristВидећеш шта ћемо им ми свима урадити, ако се врати Руски цар...
То је обећање...