Ruski patrijarh o nuklearnom oružju: Hrišćani se ne boje smaka sveta

Ne samo bombe već blagosiljaju i ljude koji su, jedini do sada, bacili bombe na druge ljude:
https://www.plough.com/en/topics/justice/nonviolence/blessing-the-bombs
Ниси ми одговорио на питање, зашто само Руски кошерани освећују Атомске Бомбе, које ће у пакао да одведу милионе људи...?

Ко бре да су џихадисти и јевреји талмудаши, а не Хришћани...

Ниси ми одговорио на питање, зашто само Руски кошерани освећују Атомске Бомбе, које ће у пакао да одведу милионе људи...?

Izvini ti si pitao da li Amerika osveštava bombe a ja ti pokazao da su oni radili NEŠTO GORE. Blagosiljali su BACANJE BOMBE NA DRUGE LJUDE.

Ne veruj vise ni slici ni video.
Al ume da namontira da kiril i ljubi satanu haha
Па кад раде црквене помене и каде сатани Лењину и антихристу Стаљину, што не би наставили свој мантијашки сатанизам, освештавањем нуклеарки?

Koj ce mu atomska kad ima oresnike.
Samo nestane ono sto nacilja ostanu dugmici .Ostanes ziv ali prazne ruke.
Ostaje ti samo luk i strela haha

Izvini ti si pitao da li Amerika osveštava bombe a ja ti pokazao da su oni radili NEŠTO GORE. Blagosiljali su BACANJE BOMBE NA DRUGE LJUDE.
Човече, патријарх је благословио братоубилачког рат ко јудео-сатаниста...

Што сад лажеш да сво оружије није сатано-освештано његовим подручним клиром?

Помјераш стативе Зилоте.

I sta sad i da jeste stvarno
Ostaje ti da ga mrzis.pljujes da se nerviras.
I sta imas od toga.

Помјераш стативе Зилоте.
Ало спинеру, зашто лажеш да овај злочин није патријарх благословио и аминовао...

Знај да ћемо их све сатанисте у мантији решити по Душановом закону ако се Бог смилује на Русију, вративши нам цара...

Ало спинеру, зашто лажеш да овај злочин није патријарх благословио и аминовао...

Знај да ћемо их све сатанисте у мантији решити по Душановом закону ако се Бог смилује на Русију, вративши нам цара...
A kako ćete dovesti tog cara? Na krilima NATO, EU i Zelenskog? Ne nasmijavaj me. Shvati da ako Rusija izgubi od nje neće ništa ostati za bilo kojeg budućeg cara jer će biti rasparčana što je i cilj NATOa.

A kako ćete dovesti tog cara? Na krilima NATO, EU i Zelenskog? Ne nasmijavaj me. Shvati da ako Rusija izgubi od nje neće ništa ostati za bilo kojeg budućeg cara jer će biti rasparčana što je i cilj NATOa.
Ово није Русија, већ Совјетија, Росијска Федерација - Росијанија...

Како је Србима Бог вратио краља од Обреновића после паузе под Турцима?

Back