Ruski patrijarh o nuklearnom oružju: Hrišćani se ne boje smaka sveta

Не видиш континуитет и образце сергијанског издајничког зла...

Измислио си себи "катарзу" под Путином, ради самолагања...

Сети са да су Прво у СССР са спрата испадали првосвештеници, ко апостол Јаков у Јерусалиму...

Мисли о том "потпису", јер си историја увек понавља, са каматом
Нисам измислио никакву "катарзу". Свјестан сам да опште декомунизације није било, али ми је смијешно тврдити да је исто сада и под Стаљином кад је малтене читава РПЦ побијена у чисткама.

Нисам измислио никакву "катарзу". Свјестан сам да опште декомунизације није било, али ми је смијешно тврдити да је исто сада и под Стаљином кад је малтене читава РПЦ побијена у чисткама.
Измислио си да је сада "боље"...

Исто је, него си ти слеп од "опште" катарзације тамо где је нема изнутра...

Измислио си да је сада "боље"...

Исто је, него си ти слеп од "опште" катарзације тамо где је нема изнутра...
Kako nije bolje? Jesi ti svjestan koliko su ogromne bile Staljinove čistke? Pa 80% Crkve u SSSRu je izbrisano sa lica Zemlje. Danas je RPC ipak prihvaćena od strane ruske države.

Kako nije bolje? Jesi ti svjestan koliko su ogromne bile Staljinove čistke? Pa 80% Crkve u SSSRu je izbrisano sa lica Zemlje. Danas je RPC ipak prihvaćena od strane ruske države.
Човече, локална црква сведена на фолклор и секташе служи својим џелатима, и то те не буни да је самоиздаја...

Како ти није јасно да је то сатанско спољно служење, без икакве унутрашње искрености суочавања са логиком?

Човече, локална црква сведена на фолклор и секташе служи својим џелатима, и то те не буни да је самоиздаја...

Како ти није јасно да је то сатанско спољно служење, без икакве унутрашње искрености суочавања са логиком?
Previše gledaš kroz prizmu svoje ideologije. Slažem se da je vrh RPC previše servilan prema Putinu, ali alternativa im je da pređu na "drugu stranu" i prihvate otimačinu Ukrajine od strane Fanara.

Previše gledaš kroz prizmu svoje ideologije. Slažem se da je vrh RPC previše servilan prema Putinu, ali alternativa im je da pređu na "drugu stranu" i prihvate otimačinu Ukrajine od strane Fanara.
Човече, Руски људи страдају ко муве, која црна политика те снашл, ово је сад тамо егзистенциологија, тј наука о преживљавању, а не о вођењу власти...

Престани сам себе лагати кукавицо...

Назови ратнохушкаче и агресора правим именом ако смеш!
То и радим. Путин је далеко од цвјећке, али Мајдан је био чисти прст у око Русима. Украјинци су од 2014. године стално гранатирали Новорусију и једном је морало пући. Украјинци су таоци НАТО режима Володимира Зеленског.

Nisam rekao da je sve što Rusi rade dobro. Ali ne treba ih satanizovati da su druga inkarnacija Hitlera kako vi anti-"Puttlerovci" radite.
То ћеш причати и кад баце "освештану" нуклеарку - да нису имали куд у туђој држави...

Ђавољи си адвокат, браниш зло

Ако ураде, гарант ћеш и то правдати, код тебе је злочин и грех релативан појам, ко у јудаизму
Dok se ti baviš hipotetičkim scenarijima ukrajinski režim otvoreno podržava džihadističko divljanje u Siriji gdje živi stotine hiljada hrišćana, od kojih najviše pravoslavaca, koje je Rusija spasila od genocida a sada su opet ugroženi od masovnih ubijanja.

Dok se ti baviš hipotetičkim scenarijima ukrajinski režim otvoreno podržava džihadističko divljanje u Siriji gdje živi stotine hiljada hrišćana, od kojih najviše pravoslavaca, koje je Rusija spasila od genocida a sada su opet ugroženi od masovnih ubijanja.
Ало политикант, на религији си...

Колко мораш да будеш луд да нуклеарни рат благосиљаш ко јудео-сатанисти?

Ало политикант, на религији си...

Колко мораш да будеш луд да нуклеарни рат благосиљаш ко јудео-сатанисти?
Kakav nuklearni rat ti spominješ? Preuzeo si narativ NATO botova koji samo to ponavljaju kao sumanuti. Zašto bi Amerika smjela imati atomske bombe a Rusija ne smije?

Back