LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.324
Super , ocigledno velikoj vecini ljudi na svetu to nije jasno , srecom pa tebi jesteSasvim su jasno onome ko se drži maksime da Bog nije Otac onome kome Crkva nije majka.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super , ocigledno velikoj vecini ljudi na svetu to nije jasno , srecom pa tebi jesteSasvim su jasno onome ko se drži maksime da Bog nije Otac onome kome Crkva nije majka.
Šta ćeš propaganda radi svoje.Super , ocigledno velikoj vecini ljudi na svetu to nije jasno , srecom pa tebi jeste
Kohezija vlast-religija je stvarana i razvijana hiljadama godinaMeni je iskreno taj Filaret Moskovski vec vise decnija odbojan samo zbog te izjave, i ne znam zasto se ta izjava uopste i racuna u nesto.
Pa to je sramota, i potpuno van duha i hriscanstva i pravoslavlja.
Itekako je religija pacifizma i religija odbrane, a ne napada i hvaljenja oruzja, i zastrasivanja bilo koga.
Kazem opet, politicare i mogu da shvatim, ali njega ne. Nema sta da patrijarh hvali oruzje i tu je za mene tacka.
Sta bese isus rece na to?Sasvim su jasno onome ko se drži maksime da Bog nije Otac onome kome Crkva nije majka.
Sam je isticao autoritet Crkve.Sta bese isus rece na to?
Ништа те не разумијем, прво си тврдио да религије само доливају уље на ватру, сад си се већ разводнио, извлачиш се, питам те јасно на основу чега ти износиш овако тендециозне тврдње, и на основу чега сматраш да атеисти нису умијешани у ратна замјешатељства?Naravno da ne , te " svete knjige " su toliko jasne da postoje na hiljade verzija samo Hriscastva , da ne pricam o drugim religijama , i svi misle da su samo oni u pravu , mnogi Hriscani se sigurno gade na ovakve njegove izjave ( mozda zato sto imaju decu za koju planiraju neku buducnost i onda kad cuju ovo od coveka koji treba da poziva na mir zgranu se ).
Тај аксиом је добро познат, поготово онима што су оставили кости у гулазима.*Svestan sam bitnosti ovog jednog zivota i zelim svima da ga prozive u sreci*
To *religiozni* pozivaju na unistenje *onih drugih*
NIgde nisam napisao da ateisti nisu umesani u razne gluposti , ali i kad jesu nisu zbog ateizma , ne postoji sveta knjiga ateizma koja se nada kraju sveta , sto skoro sve religije tajno ili u ovom slucaju javno zele.Ништа те не разумијем, прво си тврдио да религије само доливају уље на ватру, сад си се већ разводнио, извлачиш се, питам те јасно на основу чега ти износиш овако тендециозне тврдње, и на основу чега сматраш да атеисти нису умијешани у ратна замјешатељства?
gde?Sam je isticao autoritet Crkve.
E svasta ko da su popovi napravili atomsku bombu i pobili pola miliona ljudi.NIgde nisam napisao da ateisti nisu umesani u razne gluposti , ali i kad jesu nisu zbog ateizma , ne postoji sveta knjiga ateizma koja se nada kraju sveta , sto skoro sve religije tajno ili u ovom slucaju javno zele.
Nisu ubijali ljude zbog ateizma nego zato sto su bili lude psihopate zeljne mociТај аксиом је добро познат, поготово онима што су оставили кости у гулазима.
Ова твоја тврдња има основа исто као кад би ја сад тврдио да су атеисти криви за сва зла свијета, да од њих потиче идеја златне милијарде, да ће се изградити нови свијет на рушевинама старог без баласта рeлигија, звучи познато?NIgde nisam napisao da ateisti nisu umesani u razne gluposti , ali i kad jesu nisu zbog ateizma , ne postoji sveta knjiga ateizma koja se nada kraju sveta , sto skoro sve religije tajno ili u ovom slucaju javno zele.
"18. A i ja tebi kažem da si ti Petar, i na tome kamenu sazidaću Crkvu svoju, i vrata pakla neće je nadvladati." (Matej 16:18).gde?
Jel u onom * samo kroz mene*?
Nista crkva nit drugi ljudi
Citiraj ceo moj post ne pola"18. A i ja tebi kažem da si ti Petar, i na tome kamenu sazidaću Crkvu svoju, i vrata pakla neće je nadvladati." (Matej 16:18).
Па наравно да нису због атеизма, него због вјере, тврдиш да је на хиљаде монаха пострадало у гулазима зато што су били жељни моћи!?Nisu ubijali ljude zbog ateizma nego zato sto su bili lude psihopate zeljne moci
Kad sam ja i gde rekao da nema dobrih ljudi koji iskreno veruju?Па наравно да нису због атеизма, него због вјере, тврдиш да је на хиљаде монаха пострадало у гулазима зато што су били жељни моћи!?
Pa to je ono što je ključno za temu. Hristos je obećao kontinuitet Svoje Crkve.Citiraj ceo moj post ne pola
Kako kljucno kad preskocis polovinu koja vec daje odgovor na tvoj odgovorPa to je ono što je ključno za temu. Hristos je obećao kontinuitet Svoje Crkve.
Nauka napreduje i bedak je sto nekad ide u pogresnom pravcu , mada mnogi ti naucnici su bili i vernici , kao sto je pisalo na svakom pojasu Htlerove vojske " Bog je sa nama " a i oni su pokusavali da napave atomsku bombu.E svasta ko da su popovi napravili atomsku bombu i pobili pola miliona ljudi.
E tako bi i sad da se moze pobili 6 milijsrdi
Јесу ли Амери бацили атомске на Јапан из религиозних разлога, или су можда два претходна свјетска рата почела из религиозних разлога?NIgde nisam napisao da ateisti nisu umesani u razne gluposti , ali i kad jesu nisu zbog ateizma , ne postoji sveta knjiga ateizma koja se nada kraju sveta , sto skoro sve religije tajno ili u ovom slucaju javno zele.
Ne, opet ponavljam kad kazes ateisti ne mozes da mislis na grupu , jer ateizam je samo neubedjenost u tvrdnje prastarih knjiga , tu se zavrsava.Ова твоја тврдња има основа исто као кад би ја сад тврдио да су атеисти криви за сва зла свијета, да од њих потиче идеја златне милијарде, да ће се изградити нови свијет на рушевинама старог без баласта рeлигија, звучи познато?
Kakav si odgovor dao? Hristova izjava je jasna.Kako kljucno kad preskocis polovinu koja vec daje odgovor na tvoj odgovor
Ameri su jedna od najreligioznijih razvijenih nacija , a bacili su zvanicno da bi zavrsili rat , jer sa druge strane je bio Japan koji je verovao da je sam Hirohito Bog , u Americi i dan danas ne mozes da budes politicar ako si ateista.Јесу ли Амери бацили атомске на Јапан из религиозних разлога, или су можда два претходна свјетска рата почела из религиозних разлога?
Ал' испаде да су атеисти сви добри, упадате у опасне генерализације, нема никакве везе ни религија ни идеологија са тим, све је то одKad sam ja i gde rekao da nema dobrih ljudi koji iskreno veruju?
Al oni nisu tamo gde se odlucuje
Taj prvi koji je napravi i jos je baci ne moze nikako biti vernik.Nauka napreduje i bedak je sto nekad ide u pogresnom pravcu , mada mnogi ti naucnici su bili i vernici , kao sto je pisalo na svakom pojasu Htlerove vojske " Bog je sa nama " a i oni su pokusavali da napave atomsku bombu.
Moj argument je samo da ateista razmislja nezavisno od bilo koje dogme ili knjige , ne znaci da ne moze da bude psihopata