Руски новинар Пшеничников: Вучићево отимање НИС-а део великог ударца на Русију!

Врло патриотски. А када је велеиздајник Тадић поклонио НИС Русији, онда је то било у складу са руским националним интересима. А Србе и Србију ... ко је%е. Бићемо задовољни ако гласају неки вето и то је све.
Predsednik Tadić je tada odlično odigrao.
U momentu kada ste ga vi Naprednjaci optuživali da odbacuje našeg tradicionalnog saveznika Rusiju, on ih je učinio NIS partnerom.

Predsednik Tadić je tada odlično odigrao.
U momentu kada ste ga vi Naprednjaci optuživali da odbacuje našeg tradicionalnog saveznika Rusiju, on ih je učinio NIS partnerom.
Вучић нема му%а да нацинализује НИС, а Руси су некада пре доласка комуњара совјета били уз Србе, али од времена совјета па до Путина, ништа се није променило, јер Путина не занима Србија, зато смо изгубили и РСК и КиМ и зато се разбија РС односно дејтонски споразум.
Тадић је део напредњака, све је то данас измешано.

Вучић нема му%а да нацинализује НИС, а Руси су некада пре доласка комуњара совјета били уз Србе, али од времена совјета па до Путина, ништа се није променило, јер Путина не занима Србија, зато смо изгубили и РСК и КиМ и зато се разбија РС односно дејтонски споразум.
Tvoj Vučić obožava Rusiju, ali ginekomastija mu je u procepu zbog sankcija.
Tako da apsolutno hoće nacionalizovati NIS ove zime.

Јесу наша Руси наша браћа ? Јесу.
aha, i kese su vam sestre onda?
Хоће ли Русија пропасти ако Срби врате свој НИС ? Неће. Па зашто сте онда толики издајници и зашто толико мрзите ову земљу ???
samo nemo' nas amere da petljate u vas lopovluk, mi nas gas ukapljeni prodajemo za suve pare, nista na pocek kao glupi rusi ukrajincima
rekli smo sankcije, a ne da se krade.
vi kako 'ocete, samo posle nemo' nama da kukate, kada zahebete bracu... ocete u nafo onda? to moze, i idete da ginete umesto glupih ukra, samo zabijte prst u oko rujama, i nista ne brinite, stizu do tada rafali

a u hrvatskoj i bosni penzioneri ne znaju sta ce od para...

po americi ulicara staraca kolko hoces...

:mazi:
U Hr penzioneri maju barem 300e, a realno i iznad 500...

U Srb barem 200e( izrazito malo) realno oko 350 400e, ali u Rusiji koja je toliko bogata ovo je opasna sramota, kao i da ljudi rade za 300-400e dok je minimalac 200e...

Šta bi bilo da je Rusa 500 miliona?

samo nemo' nas amere da petljate u vas lopovluk, mi nas gas ukapljeni prodajemo za suve pare, nista na pocek kao glupi rusi ukrajincima
rekli smo sankcije, a ne da se krade.
vi kako 'ocete, samo posle nemo' nama da kukate, kada zahebete bracu... ocete u nafo onda? to moze, i idete da ginete umesto glupih ukra, samo zabijte prst u oko rujama, i nista ne brinite, stizu do tada rafali
Па твоји Американци су одговорни, није Путин закувао ово, него Бајден онако курвински пред крај мандата. Гурнули су целу Европу у провалију, најмањи проблем је да Србију додатно сје&у. Ја и не очекујем ништа добро од њих. Али пун ми је ку%ац и ових путинофила који су гори од некадашњих стаљиниста, који би целу Србију запалили због оног руског кепеца.

Па твоји Американци су одговорни, није Путин закувао ово, него Бајден онако курвински пред крај мандата. Гурнули су целу Европу у провалију, најмањи проблем је да Србију додатно сје&у. Ја и не очекујем ништа добро од њих. Али пун ми је ку%ац и ових путинофила који су гори од некадашњих стаљиниста, који би целу Србију запалили због оног руског кепеца.
jasno je meni sve, svi ste oboleli, jadni frustrirani, samo vas KINJE, ovi, oni... i svi drugi su krivi

ja samo kazem da se stvari nazovu pravim imenom, i da vam se postavi dijagnoza, sto odaslah de sistiju vazi i za tebe
i tebe je zaposeo, zato insistiras na veleizdaji, a radi se i o otimacini i pljacki na koju pristajete, a izdaja vam se vec odomacila

evo ovako sada stoje stvari
Дијагноза коју поставља протојереј Мирољуб Ружић беспрекорна је и научно необорива. Над Србијом се надвио Злодух. До недавно ућуткани и беспомоћни српски народ он садистички малтретира и кињи. Та кошмарна страховлада сада се примиче крају.

“Скидање Вучића са власти није само политичка борба – то је и егзорцизам. Он није само човек, политичар, већ је и зао дух, који је запосео не само друштво, већ и душе људи. Његова редовна свакодневна ванредна обраћања су психомагијски чинови, којима се он агресивно намеће као божански ауторитет у свести људи. То је и једна врста психичког терора, под чијом сугестивношћу и дуготрајном изложеношћу људи губе јасну свест и моћ да рационално и реално расуђују. Зато ће његов пад са власти бити уједно и духовно прочишћење друштва. Остаће и даље многи наслеђени проблеми, али ће се лакше дисати. Уз Божију помоћ, ђаво ће бити истеран из тела нације. Дакле, он није само политичар и велеиздајник, већ му је его хипертрофирао до нивоа да је постао дух који запоседа. Његова странка и медији су постали квазицрква, која проповеда веру у тог духа. Нажалост, чак су и неки клирици Српске православне цркве заменили веру у Живог и Истинитог Бога вером у тог духа.’‘ Протојереј Мирољуб Ружић. https://srbin.info/pocetna/aktuelno...-je-na-umoru-tiranin-gubi-kontrolu-nad-sobom/

lazes

nikada nisam u zivotu dao glas vucicu

nikada

na vlast su ga doveli takvi kao ti

preletaci iz DS tabora u SNS tabor

Zato se DS i ugasio jer ste svi presli u SNS
Па ниси ваљда гласао за Ђинђића ? Ајде немој да се лажемо. Није проблем променити мишљење, кад политичари могу да мењају, шта си ти умислио да си неко јако битан, па не можеш да признаш грешку из прошлости и да после промениш мишљење.

lazes

nikada nisam u zivotu dao glas vucicu

nikada

na vlast su ga doveli takvi kao ti

preletaci iz DS tabora u SNS tabor

Zato se DS i ugasio jer ste svi presli u SNS
Sam si se hvalio da si glasao, to ti ovde mnogi prebacuju.

Toma čovek iz naroda, Sekijeva škola to je vrhunac desnice u Srbiji...

Ds kakav god bio, nije bio klan jednog čoveka...

Tvoj Vučić obožava Rusiju, ali ginekomastija mu je u procepu zbog sankcija.
Tako da apsolutno hoće nacionalizovati NIS ove zime.
Добиће инфлацију, још веће незадовољство, још веће цене, мање плате, протесте још веће, економску кризу ... оде власт, ако су љубав и страх према Путину толико велики.
Држали га Бајден и Путин на длану, па га заједно пустили низ воду. А глупи Срби се ложе на запад или исток.
Тако су вам и ковид вакцину направили, заједно.

Добиће инфлацију, још веће незадовољство, још веће цене, мање плате, протесте још веће, економску кризу ... оде власт, ако су љубав и страх према Путину толико велики.
Држали га Бајден и Путин на длану, па га заједно пустили низ воду. А глупи Срби се ложе на запад или исток.
Тако су вам и ковид вакцину направили, заједно.
Naprotiv biće deflacija jer budžet dobija nepredviđen prihod

A to su, sve pare Vladimira Vladimiroviča Putina (NIS)

Pa Vučić je samo primoran, inače njegovo srce je u bojama ruske salate
ma kakvi, smugnuo je kod tvojih arapa, ne vraca se vise, de sme da oladi ruse, da ga posle. khm, khm... nego ja proveravam koliko su srbi postali lopovska nacija, ko bi sve opljackao ruse

Вучић отишао на Хиландар, децу склонио ван Србије… (ВИДЕО)​

ma kakvi, smugnuo je kod tvojih arapa, ne vraca se vise, de sme da oladi ruse, da ga posle. khm, khm... nego ja proveravam koliko su srbi postali lopovska nacija, ko bi sve opljackao ruse

Вучић отишао на Хиландар, децу склонио ван Србије… (ВИДЕО)​

Vučić je čovek pobožan

Dok @Dе Sisti pravi neslane šale da su bacali petarde na roždestvu

O tome je trebalo razmišljati na vreme. Problem je što se u Srbiji ništa ne radi strategijski nego kad dogori i kad su ti opcije značajno sužene. Ja godinama pričam da ne treba sedeti na sve stolice, vremenom se izmiču. Nikome nije bilo jasno šta je problem, kažu ljudi "što ne bi sarađivali sa svima". Jednostavno ne možeš, svet se deli u blokove, ne našom krivicom. Moraš da izabereš stranu. Pa još i na vreme a ne kad te pritisnu.
Tačno tako NAS I RUSA 300 MILIONA!:klap:

Kako su ga oteli sta pricas kad ga je prodala tadasnja legitimna vlast po ceni koju je sama odredila?

Evo ja sad kupujem neku zemlju u petak po 50 evra po aru. Zena toliko trazila , ja toliko dajem identicno.

I sutra dan ti bi rekao "evo Tihi lopuza oteo zemlju od zene za nista" ? Pa cekaj jel je nas ko bio po usima da prodajemo NIS?

Jel bije neko ovu zenu po usima da prodaje njivu ? Znaci ne treba joj zato prodaje i plus odredila/odredio Tadic cenu i kriv kupac?

Licemeran si do bola.
Našao si šta da porediš, pa nije NIS jedan ar placa.
Dali smo energetsku bezbednost naše države Rusiji, tu nastaje ogroman problem.
Promućkaj glavu pa razmisli zašto.

Od Rusije se mora pobeći, ljudi ne shvataju da smo mi okruženi Eu I Nato zemljama, bićemo totalno izolovani ako nastavimo put sa Rusijom.

Mene čudi da sve ovo nije ranije pokrenuto, spavaju opasno Evropa i Amerika, kasno je sve ovo krenulo( sem ako nemaju u planu bas dug rat).

Ja ponavljam onaj Rus što se još nije rodio, za 20 25g proklinjace Putina jer ih je totalno izlovao...

Našao si šta da porediš, pa nije NIS jedan ar placa.
Dali smo energetsku bezbednost naše države Rusiji, tu nastaje ogroman problem.
Promućkaj glavu pa razmisli zašto.

Pa sta?

Opcija koju ti podrzavas je to uradila ker je opjackala NIS do gole koze, dalje poslovanje preduzeca je zahtevalo milijarde ulaganja koje oni nisu imali i uradili su jedino sto su mogli, prodali su gubitasa.

Iato su uradili Bugari 1999 prodali su svoj NIS Lukoilu za 99 miliona dolara.

A to ti ne smeta

Pa sta?

Opcija koju ti podrzavas je to uradila ker je opjackala NIS do gole koze, dalje poslovanje preduzeca je zahtevalo milijarde ulaganja koje oni nisu imali i uradili su jedino sto su mogli, prodali su gubitasa.

A to ti ne smeta
Smeta mi sve što pravi problem našoj državi, a većinsko rusko vlasništvo trenutno kao što vidiš pravi problem zbog sankcija.
Dakle rusku bagru treba proterati iz NIS-a jer pomoću istog drže našu energetsku bezbednost u rukama i mogu da nas ucenjuju i da manipulišu sa nama.
Ne smeta ti najskuplja hrana i gorivo u Evropi zbog ljubavi prema lažnom „bratstvu"?
Mnogo fantaziraš Tihi.

Pa sta?

A to ti ne smeta
NIS je bukvalno poklonjen Rusiji u zamenu za Kosovo, to je suština cele priče.

Back