Руски новинар Пшеничников: Вучићево отимање НИС-а део великог ударца на Русију!

Председник Народгног слободарског покрета доктор Мирослав Паровић у интервјуу за портал СРБИН.инфо открио је истину о сукобу око НИС-а. Према његовим речима, Вашингтон планира да све енергетске компаније у источноевропском региону између Балтика и Јадрана пређу под контролу америчких инвестиционих фондова. И све транзитне маршуте. Према речима Мирослава Паровића, то је план америчке „дубоке државе“, а „Вучић је мали играч“ у овој игри.
Kao sto vidite ostvaruje se plan WEFa tj duboke drzave "You will own nothing - and you will be happy"

Cilj je totalna kolonizacija Srbije i.njeno prelazenje pod kontrolu Blackrocka kao u Ukrajini sto se desilo

Autorska tema

https://srbin.info/politika/ruski-n...-otimanje-nis-a-deo-velikog-udarca-na-rusiju/
Kako autorska tema a navodis drugog autora profesora i jos dajes link iz biltena za prevaru srbin info

Aj да видимо колика смо то браћа. Ја да сам Путин продао бих симболично за једни рубљу, шта је то за толику силу Русију која се види и из космоса.

Aj да видимо колика смо то браћа. Ја да сам Путин продао бих симболично за једни рубљу, шта је то за толику силу Русију која се види и из космоса.
Плуш што су из профита већ одавно отплатили и плаћену цену и уложена средства и остварило зараду преко тога

То је Тадић заслужан.
Вучић је законски омогућио да по истеку уговореног монопола на увоз, НИС настави неформални монопола због услова постављених пред евентуалне увознике, а које једино НИС може задовољити.
Плус, арчење наших извора нафте последњих десет година

Znaci i ti si za ideju da se to otme rusima, i zato pljujes parovica, jer te razotkriva za jedan dinar, - jasan si mi.
Плуш што су из профита већ одавно отплатили и плаћену цену и уложена средства и остварило зараду преко тога
znaci da im se otme, vise nije njihovo, nemaju udela u nis-u? sta koji djavo onda av laze da je skupio pare da se isplate, vi mislite badava, da otmete

i posle sns lopine,a vi ste jos vece; znas sta nije posteno samo, sto kazete amer nas naterao, a ja AMER vas nisam ucio da kradete, samo da se sankcionise rus

a u hrvatskoj i bosni penzioneri ne znaju sta ce od para...

po americi ulicara staraca kolko hoces...

:mazi:
У банана државама као што су Босна и Хрватска то је очекивати, али у једној Русији.

Znaci i ti si za ideju da se to otme rusima, i zato pljujes parovica, jer te razotkriva za jedan dinar, - jasan si mi.

znaci da im se otme, vise nije njihovo, nemaju udela u nis-u? sta koji djavo onda av laze da je skupio pare da se isplate, vi mislite badava, da otmete

i posle sns lopine,a vi ste jos vece; znas sta nije posteno samo, sto kazete amer nas naterao, a ja AMER vas nisam ucio da kradete, samo da se sankcionise rus
Тадић је отео и поклонио Русима. Сада имамо изговор да морамо да национализујемо и крај приче.
Само што АВ нема му%а да то уради.

Паровић лаже да ће Америка то узети.

vucic je rekao da je on spremio pare da kupi, znaci moras da potrosis novce,a ne da ih zaradis, to ces posle, malo sutra, ako i tada, nacekaces se
Zar nije bio neki EU zakon o sprečavanju slanja Dolara u Rusiju 2022.

To znači da će NIS otići po Drakčetovoj ceni

Хвалиш га да је далековид
Далековид велеиздајник
i tebe je zaposeo, zato insistiras na veleizdaji, a radi se i o otimacini i pljacki na koju pristajete, a izdaja vam se vec odomacila

evo ovako sada stoje stvari
Дијагноза коју поставља протојереј Мирољуб Ружић беспрекорна је и научно необорива. Над Србијом се надвио Злодух. До недавно ућуткани и беспомоћни српски народ он садистички малтретира и кињи. Та кошмарна страховлада сада се примиче крају.

“Скидање Вучића са власти није само политичка борба – то је и егзорцизам. Он није само човек, политичар, већ је и зао дух, који је запосео не само друштво, већ и душе људи. Његова редовна свакодневна ванредна обраћања су психомагијски чинови, којима се он агресивно намеће као божански ауторитет у свести људи. То је и једна врста психичког терора, под чијом сугестивношћу и дуготрајном изложеношћу људи губе јасну свест и моћ да рационално и реално расуђују. Зато ће његов пад са власти бити уједно и духовно прочишћење друштва. Остаће и даље многи наслеђени проблеми, али ће се лакше дисати. Уз Божију помоћ, ђаво ће бити истеран из тела нације. Дакле, он није само политичар и велеиздајник, већ му је его хипертрофирао до нивоа да је постао дух који запоседа. Његова странка и медији су постали квазицрква, која проповеда веру у тог духа. Нажалост, чак су и неки клирици Српске православне цркве заменили веру у Живог и Истинитог Бога вером у тог духа.’‘ Протојереј Мирољуб Ружић. https://srbin.info/pocetna/aktuelno...-je-na-umoru-tiranin-gubi-kontrolu-nad-sobom/

Rusija je bre SILA, nece valjda da dozvoli da joj Vucic otima imovinu. Sta ce Putin da lansira na Krstarici? Zirkon, Kinzal, ili ce da udari sarmama?:rotf:
to ti je ekspresan put srbije u nafo, sto i jeste zadatak veleizdajnika, a posle idete na istocni front, nece valjda svaba da gine opet?

ruje su ga tetosile, pa je dobio zadatak da im gurne prst u oko, nema druge da se srbija uvede u nafo

ma, nazovi stvari pravim imenima kao tihi, izgovor za:
Jaooo jaдна је Русија, ако зависи од малог српског НИСа, који им је продао Тадић нејаки за тепцију рибе.
Па Путинова јахта вреди више, али ми смо мала држава којој и то мало много значи.

Па шта ако и национализујемо НИС ? Јесу добили од Тадћа за мале паре ? Јесу. Јесу узимали све ове године масне паре ? Јесу. Јесу нас по ко зна који пут Американци уценили, управо зато што Русија никада неће да нам помогне ? Јесу.
Јесу наша Руси наша браћа ? Јесу.
Хоће ли Русија пропасти ако Срби врате свој НИС ? Неће. Па зашто сте онда толики издајници и зашто толико мрзите ову земљу ???

Rusija je bre SILA, nece valjda da dozvoli da joj Vucic otima imovinu. Sta ce Putin da lansira na Krstarici? Zirkon, Kinzal, ili ce da udari sarmama?:rotf:
Врло патриотски. А када је велеиздајник Тадић поклонио НИС Русији, онда је то било у складу са руским националним интересима. А Србе и Србију ... ко је%е. Бићемо задовољни ако гласају неки вето и то је све.

Back