Руски новинар Пшеничников: Вучићево отимање НИС-а део великог ударца на Русију!

Вагнер мора телепортацијом да дође.
Само ,немој опет се примамо на неке жваке као око Ђинђића да је дотичног ликвидирао неки безвезни"земунски Клан"..
све сам рекао.. z:mrgreen:

Privatizacije čega?
Sve je izvučeno iz zemlje.
Jedino Jazak voda što nešto još curka
Ma ne bi se i ova gurala oko vlast mi da baš nema ničega da se ukrade…
BF398CD6-72D6-451A-B69D-F2830342A0CF.jpeg

Tu su oni, ne brini.
Vidiš kako su slikali Vučića i šta su mu obukli za slikanje, ušli mu u kuću i obukli ga to nije naivno upozorenje

Pogledajte prilog 1667317Pogledajte prilog 1667318
Јесу *****, као што су у Сирији и свуда где су их напрашили. Рује не могу Укре месецима да избаце из Курска, а они ће као да дођу до Србије, али само телепортацијом.

Председник Народгног слободарског покрета доктор Мирослав Паровић у интервјуу за портал СРБИН.инфо открио је истину о сукобу око НИС-а. Према његовим речима, Вашингтон планира да све енергетске компаније у источноевропском региону између Балтика и Јадрана пређу под контролу америчких инвестиционих фондова. И све транзитне маршуте. Према речима Мирослава Паровића, то је план америчке „дубоке државе“, а „Вучић је мали играч“ у овој игри.
Kao sto vidite ostvaruje se plan WEFa tj duboke drzave "You will own nothing - and you will be happy"

Cilj je totalna kolonizacija Srbije i.njeno prelazenje pod kontrolu Blackrocka kao u Ukrajini sto se desilo

Autorska tema

https://srbin.info/politika/ruski-n...-otimanje-nis-a-deo-velikog-udarca-na-rusiju/
Uzas kakav izdajnik
:(

Јесу *****, као што су у Сирији и свуда где су их напрашили. Рује не могу Укре месецима да избаце из Курска, а они ће као да дођу до Србије, али само телепортацијом.
Rusija ti je jedina zemlja na svetu koja nema granice. Šta si ti imao iz istorije? Jaku dvojku?

1_LpZQyMqO-mq1GNJ_eYbAAQ.jpg

Bio je gubitaš, ali smo imali jeftinije gorivo od Hrvata, a sad imamo skuplje jer moraju Rusi da imaju profit. Ako se njima debelo isplatilo da uzmu gubitaša zašto ne bi nama da je ostao u našem vlasništvu?
Ах, што не могу да те ставим на игнор, као да си ми нешто важан у животу. У ствари си недоучен, не знаш да је наш удео у НИС-у 28%, не знаш да после бомбардовања нико није желео да купи рафинерију јер је била разлупана. Једино су Руси били заинтересовани, а да нису сада би увозили бензин и дизел, а азотара би отишла у стечај.

Ах, што не могу да те ставим на игнор, као да си ми нешто важан у животу. У ствари си недоучен, не знаш да је наш удео у НИС-у 28%, не знаш да после бомбардовања нико није желео да купи рафинерију јер је била разлупана. Једино су Руси били заинтересовани, а да нису сада би увозили бензин и дизел, а азотара би отишла у стечај.
Бесмислице

sve je to bilo bankrot, zbog srpskih lopovcina, koji su krali bez ikakvih granica...pa nam je neko drugi kriv

sve je to bilo bankrot, zbog srpskih lopovcina, koji su krali bez ikakvih granica...pa nam je neko drugi kriv
Да, али нису те фирме биле банкрот, ел. привреда и нафтна привреда су имале добар профит, али је из њих исисаван новац што их је правило губиташима. Уствари исисан новац је покраден, а губици су покривани из буџета. То је индиректна крађа буџета.

Да, али нису те фирме биле банкрот, ел. привреда и нафтна привреда су имале добар профит, али је из њих исисаван новац што их је правило губиташима. Уствари исисан новац је покраден, а губици су покривани из буџета. То је индиректна крађа буџета.
slazem se, samo lopovi imaju imena i prezimena

Back