Руски новинар Пшеничников: Вучићево отимање НИС-а део великог ударца на Русију!

Тихи

Starosedelac
Poruka
174.634
Председник Народгног слободарског покрета доктор Мирослав Паровић у интервјуу за портал СРБИН.инфо открио је истину о сукобу око НИС-а. Према његовим речима, Вашингтон планира да све енергетске компаније у источноевропском региону између Балтика и Јадрана пређу под контролу америчких инвестиционих фондова. И све транзитне маршуте. Према речима Мирослава Паровића, то је план америчке „дубоке државе“, а „Вучић је мали играч“ у овој игри.
Kao sto vidite ostvaruje se plan WEFa tj duboke drzave "You will own nothing - and you will be happy"

Cilj je totalna kolonizacija Srbije i.njeno prelazenje pod kontrolu Blackrocka kao u Ukrajini sto se desilo

Autorska tema

https://srbin.info/politika/ruski-n...-otimanje-nis-a-deo-velikog-udarca-na-rusiju/

pa i budali je jasnod a ovu igranku pravi amr za svoj dzep...

rusi ak osu budale neka prodaju toboz nas da spase...

ovo je igra amera protiv rusa, a mi ako smo pametni treba da znamo kome se okrecemo.

ali oni su infiltrirani u nas zivot i odma ce ucene kako ce povuci investitore kao ce ovo kako ce ono...
zato i ubaciuju investitore , koji prevashodno imaju ejftinu radnu snagu plus subvencije i koji su ucena da ce se povuci ako nesto ne cinimo kako zapad kaze...

rus ne treba da nas zali, vec da si otvorimo oci...

Naravno da amerikanci nece preuzeti nis i da su to neprestane gluposti koje izviru iz usta kojekakfih gmazova....
Meni kaplje dividenda ko god da je vlasnik
Kad god vidim gužve u saobraćaju a ja proverim kolka mi dividenda posle tolike prodaje goriva.
Kupuj narode benzin, śta će ti leba?

:mrgreen:
1000014481.jpg

NIS treba da se vrati u naše vlasništvo i nikome više da se ne da.
A Tadić i Koštunica da se napokon pozovu na odgovornost.
To smo imali.
I gubitas stalno bio u minusu.
Drzava treba da ima samo 49% vlasnistva.

To smo imali.
I gubitas stalno bio u minusu.
Drzava treba da ima samo 49% vlasnistva.
Bio je gubitaš, ali smo imali jeftinije gorivo od Hrvata, a sad imamo skuplje jer moraju Rusi da imaju profit. Ako se njima debelo isplatilo da uzmu gubitaša zašto ne bi nama da je ostao u našem vlasništvu?

Председник Народгног слободарског покрета доктор Мирослав Паровић у интервјуу за портал СРБИН.инфо открио је истину о сукобу око НИС-а. Према његовим речима, Вашингтон планира да све енергетске компаније у источноевропском региону између Балтика и Јадрана пређу под контролу америчких инвестиционих фондова. И све транзитне маршуте. Према речима Мирослава Паровића, то је план америчке „дубоке државе“, а „Вучић је мали играч“ у овој игри.
Kao sto vidite ostvaruje se plan WEFa tj duboke drzave "You will own nothing - and you will be happy"

Cilj je totalna kolonizacija Srbije i.njeno prelazenje pod kontrolu Blackrocka kao u Ukrajini sto se desilo

Autorska tema

https://srbin.info/politika/ruski-n...-otimanje-nis-a-deo-velikog-udarca-na-rusiju/
jel to onaj primarijus emeritus Parović što mu Vučić pre x godina skupljao potpise za kandidaturu u Novom Sadu?

Bio je gubitaš, ali smo imali jeftinije gorivo od Hrvata, a sad imamo skuplje jer moraju Rusi da imaju profit. Ako se njima debelo isplatilo da uzmu gubitaša zašto ne bi nama da je ostao u našem vlasništvu?
Koliko akciza ucestvuje u cijeni goriva?
Nece biti da je zbog Rusa skup benzin vec zbog drzavnog nameta.
I ti bi da bi imao malo jeftinije gorivo ponovo rizikovao da imas NIS gubitasa?

NIS treba da se vrati u naše vlasništvo i nikome više da se ne da.
A Tadić i Koštunica da se napokon pozovu na odgovornost.
raspikuce ce da se rese i eps-a, pa ces to za 10 godina:deda:i njega da trazis nazad, ali ja ti kazem da si naivan, vreme ne tece u nazad, tike tike tacke nema vracfke

zasto se ne boris za eps sada? sns ce i njega da se ratosailjaju? a naftna industrija je drugo, mi nismo naftna/gasna sila, ev smo mogli da buidemo petro-hemijska, ali i to tesko...

ne znam da li me razumes, elektro-privreda je kudi-kamo vaznija, i ti i tebi slicni umesto da gledaju da se ne prave nove greske, hteli bi da ispravljaju stare koje i nisu greske

evo ti primer: eu se oslanja na americki gas umesto ruskog, i sada ako bajden na kraju sve blokira, moz' eu da ostane i bez naseg USA gasa, sta cete onda, a katar ucenjuje? ostacete suva... cak i ako imate para da platite vecu cenu

Biden Attempts To Sabotage Trump's 'Drill Baby Drill' With Proposed Ban On New Offshore Drilling In Atlantic, Pacific

Naravno da oće i da će Vučić dati kome god treba i šta god treba za što duži ostanak na vlasti.
Ne odredjuju oni ko ce biti kod nas na vlasti....Da se oni pitaju mi bismo uveli sankcije Rusiji, usli u Nato vec odavno, priznali Kosovo potpuno, a i usli u EU...Nista od toga mi ne radimo niti cemo uraditi...Imate potpuno pogresnu percepciju sveta kao i vecina nasih gradjana...E zato je on jos uvek na vlasti..A tu kompaniju, niti ce oni uzeti, niti im je to na poameti, niti to tako moze...Radi se o ocekivanim sankcijama za sve kompanije u kojima su Rusi vecinski vlasnici, a sta ce biti sa kompaniom nikako, ali nikako se nece dogovarati sa njima, vec ce nasi sa Rusima da dogovore sta ce i kako raditi, tj. kako prevariti USA administraciju i njihove sankcije...Smislice vec neku prevaru, da li ce to biti promena vlasnistva ili samo smanjenje ispod 50 posto, videcemo.... Dogovorice se vec nasi i ruski prevarant...

U vojvodini ima gomila tih profesora doktora koji blage veze nemaju sa strukom, ali seljacima mogu da prodaju rog za sveću, tako im je onaj debil s vrha naučne intelegencije prodavao GMO, sad ovaj prodaje NIS, samo se ne razume ni u tehniku, pa mora da se petlja u sve drugo....gde je valjda opet profesor sad politike, prošli put rudarstva, a filozofija mu je omiljena....ako sačekamo, počeće da vas leči kao dr. i da vam vadi pantličare...

Poslednja izmena:
raspikuce ce da se rese i eps-a, pa ces to za 10 godina:deda:i njega da trazis nazad, ali ja ti kazem da si naivan, vreme ne tece u nazad, tike tike tacke nema vracfke

zasto se ne boris za eps sada? sns ce i njega da se ratosailjaju? a naftna industrija je drugo, mi nismo naftna/gasna sila, ev smo mogli da buidemo petro-hemijska, ali i to tesko...

ne znam da li me razumes, elektro-privreda je kudi-kamo vaznija, i ti i tebi slicni umesto da gledaju da se ne prave nove greske, hteli bi da ispravljaju stare koje i nisu greske

evo ti primer: eu se oslanja na americki gas umesto ruskog, i sada ako bajden na kraju sve blokira, moz' eu da ostane i bez naseg USA gasa, sta cete onda, a katar ucenjuje? ostacete suva... cak i ako imate para da platite vecu cenu

Biden Attempts To Sabotage Trump's 'Drill Baby Drill' With Proposed Ban On New Offshore Drilling In Atlantic, Pacific

Ne postoji Elektrodistribucija u Srbiji, gde SNS-ovci nisu nabili 10+ svojih svalerki i rodbine, da besmislicarski sede i lade jaja.

Privatizovati sve, odmah, iste sekunde.

Autorska tema

placeholder_kme_small.jpg

А ти прошле седмице отворио тему утисака о далековидости Вучићеве политике

Back