Руски Марш 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Млада Србија

Primećen član
Banovan
Poruka
708
4. Новембра 2010. године од 15.000 - 20.000 демонстраната (мада се мисли да је било много више) оку­пи­ло се на мар­шу кроз пред­гра­ђе Мо­скве, Љу­бли­но. Про­тест се за­вр­шио кон­цер­том гру­пе „Ко­ло­врат“. Ме­ђу при­пад­ни­ци­ма по­кре­та ко­ји су до­ми­ни­ра­ли „ру­ским мар­шем“, мно­ги су би­ли ма­ски­ра­ни, али су при­ме­ће­ни и при­пад­ни­ци гру­пе „Сла­вјан­скиј со­јуз“ (скра­ће­но СС), ко­ја је про­ме­ни­ла име у „Сла­вјан­ска­ја си­ла“ (и за­др­жа­ла исту скра­ће­ни­цу).
Међу учесницима било је и патриота из Србије.

Такође је поред Москве, Руски Марш био одржан и у другим градовима Русије...

Sta reci sem...
Hitler-salute3.jpg
:mrgreen:

******, ово показује колико си упознат ситуацијом... Руски националисти имају представнике у Думи ;) И у сваком граду их има макар 1000...
A prosli put im je zabranjen taj mars , pa su ga sada odrzali na periferiji , a ne u centru kao sto je ranije bio obicaj . Tacno je da NS pokreti imaju veliki broj clanova u Rusiji , ali to nije ni blizu neke vecine i nema veze sa vladajucim mainstreamom ruske politike , mozda ih FSB nekad iskoristi za neki prljav posao , al nije im nesto svetla buducnost .

Poslednja izmena:
4. Новембра 2010. године од 15.000 - 20.000 демонстраната (мада се мисли да је било много више) оку­пи­ло се на мар­шу кроз пред­гра­ђе Мо­скве, Љу­бли­но. Про­тест се за­вр­шио кон­цер­том гру­пе „Ко­ло­врат“. Ме­ђу при­пад­ни­ци­ма по­кре­та ко­ји су до­ми­ни­ра­ли „ру­ским мар­шем“, мно­ги су би­ли ма­ски­ра­ни, али су при­ме­ће­ни и при­пад­ни­ци гру­пе „Сла­вјан­скиј со­јуз“ (скра­ће­но СС), ко­ја је про­ме­ни­ла име у „Сла­вјан­ска­ја си­ла“ (и за­др­жа­ла исту скра­ће­ни­цу).
Међу учесницима било је и патриота из Србије.

Такође је поред Москве, Руски Марш био одржан и у другим градовима Русије...

I šta onda?Bezvezna vest o nekom maršu u Rusiji.
Zašto je održan marš,protiv koga,šta propagiraju,šta hoće ti likovi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back