Руски Ловац испраћа НАТО авион? Стварно или ... ?

• Začetnik teme Začetnik teme YHYK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kada ratni avion pokazuje stomak sa naoruzanjem bocno umesto da leti ravno, to se smatra otvorenom pretnjom sile, jel tako?

Evo stručnjaka. Ne pokazuje se stomak bespilotnoj letilici. Samo je manevrisao. A i da je pokazao naouružanje Portugalcima na Baltiku, mogli bi samo da plaču. U stvari, i da je otišao u Portugaliju da im pokaže đoku, mogli bi samo da plaču.

Evo stručnjaka. Ne pokazuje se stomak bespilotnoj letilici. Samo je manevrisao. A i da je pokazao naouružanje Portugalcima na Baltiku, mogli bi samo da plaču. U stvari, i da je otišao u Portugaliju da im pokaže đoku, mogli bi samo da plaču.

nema neke potrebe za sarkazmom jel? ja pitam jer ne znam. nije mi poznato dal je bespilotna ili neki drugi tip letelice nisam u toj bransi. nije mi poznato ni kome pripada, kojoj zemlji. da znam, ne bih pitao. hvala za info u svakom slucaju.

Koji će matrak portugalska letilica u Baltičko more???.

чуш: Португалска летелица???????????????:hahaha: као: деца из Португлије се играју по небесима изнад Балтика??

НАТО бомбардер, Бре!!

- - - - - - - - - -

nema neke potrebe za sarkazmom jel? ja pitam jer ne znam. nije mi poznato dal je bespilotna ili neki drugi tip letelice nisam u toj bransi. nije mi poznato ni kome pripada, kojoj zemlji.

Пише ти у теми. Ако знаш да читаш? :mrgreen:

Evo stručnjaka. Ne pokazuje se stomak bespilotnoj letilici. Samo je manevrisao.

Чуш: Маневрисао??... док је очигледно да је УЗМИЦАО. Правио је заокрет и удаљавао се од Руског ЛОВЦА ПРЕСРЕТАЧА!
Кад покажеш стомак Ловцу пресретачу, то је јасна порука: НЕ ДИРАЈ МЕ, МОЛИМ ТЕ. ОДЛАЗИМ ОДМАХ.
Што је и урадио. Слепац може да види.
Е, сад, ко хоће да верује у видео игрице...може. Ал нек иде на дечији одељак. :mrgreen:

Чуш: Маневрисао??... док је очигледно да је УЗМИЦАО. Правио је заокрет и удаљавао се од Руског ЛОВЦА ПРЕСРЕТАЧА!
Кад покажеш стомак Ловцу пресретачу, то је јасна порука: НЕ ДИРАЈ МЕ, МОЛИМ ТЕ. ОДЛАЗИМ ОДМАХ.
Што је и урадио. Слепац може да види.
Е, сад, ко хоће да верује у видео игрице...може. Ал нек иде на дечији одељак. :mrgreen:

Ko je uzmicao? Ko se udaljavao od ruskog lovca? Koji si ti video gledao?

чуш: Португалска летелица???????????????:hahaha: као: деца из Португлије се играју по небесима изнад Балтика??

НАТО бомбардер, Бре!!

- - - - - - - - - -

Пише ти у теми. Ако знаш да читаш? :mrgreen:

znam da citam

molim te ukazi mi na tu temu, gde je, da procitam. ima uvodni post sa jednom recenicom, i snimkom. za mene van te branse, nepoznanica su mi oznake i tipovi letelica, poznajem neke osnovne termine i ove najpoznatije avione koji se najvise spominju. naprimer prvi put u zivotu cujem za avion sa oznakom orion.

znam da citam

molim te ukazi mi na tu temu, gde je, da procitam. ima uvodni post sa jednom recenicom, i snimkom. za mene van te branse, nepoznanica su mi oznake i tipovi letelica, poznajem neke osnovne termine i ove najpoznatije avione koji se najvise spominju. naprimer prvi put u zivotu cujem za avion sa oznakom orion.

Пише на самој теми: Руски Ловац испраћа НАТО авион.
Дакле: ради се о Руском ловачком ратном авиону, који тера ("испраћа") Натов бомбардер. За даље информације о типовима авиона, њиховим техничким карактеристикама, и сл. мораћеш да е обратиш неком другом. Ја на жалост не могу да ти помогнем овде.
Оно што хоћу да кажем јесте: они који сумњају у исправност теме, морају то да докажу. Уместо што само дају личне изјаве, без да су подупрте икаквим доказима, чињеницама, и сл. (неки доле испод са коментарима на овој теми, као: видео игре, и сл). Ја сам видео скинуо са ЈуТјуба, тако да је за мене то довољан доказ. Ако неко хоће више, нека то и докаже.

П.С. У називу теме на првом посту стоји другачије: Руски Ловац испраћа НАТО авион? Стварно или ... ? што није моје! (Модератор се игро са темама форумаша?) Дакле: молим те игнориши тај део. мислим оне знакове питања и додатке који одмах сугеришу на нетачност теме као и неозбиљност њеног постављача.

Poslednja izmena:
Дакле: ради се о Руском ловачком ратном авиону, који тера ("испраћа") Натов бомбардер. За даље информације о типовима авиона, њиховим техничким карактеристикама, и сл. мораћеш да е обратиш неком другом. Ја на жалост не могу да ти помогнем овде.
Оно што хоћу да кажем јесте: они који сумњају у исправност теме, морају то да докажу. Уместо што само дају личне изјаве, без да су подупрте икаквим доказима, чињеницама, и сл. (неки доле испод са коментарима на овој теми, као: видео игре, и сл). Ја сам видео скинуо са ЈуТјуба, тако да је за мене то довољан доказ. Ако неко хоће више, нека то и докаже.

П.С. У називу теме на првом посту стоји другачије: Руски Ловац испраћа НАТО авион? Стварно или ... ? што није моје! (Модератор се игро са темама форумаша?) Дакле: молим те игнориши тај део. мислим оне знакове питања и додатке који одмах сугеришу на нетачност теме као и неозбиљност њеног постављача.

Tvoja je prva grska da je u pitanju bombarder. Nije u pitanju bombarder nego patrolni avion cija je uloga da pronalazi i unistava podmornice.

E sad postavlja se logicno pitanje: Sta radi portugalski avion blizu ruske obale? Logicno je da portugalski avion patrolira iznad Atlanskog okeana a ne iznad Baltickog mora.

Tvoja je prva grska da je u pitanju bombarder. Nije u pitanju bombarder nego patrolni avion cija je uloga da pronalazi i unistava podmornice.

E sad postavlja se logicno pitanje: Sta radi portugalski avion blizu ruske obale? Logicno je da portugalski avion patrolira iznad Atlanskog okeana a ne iznad Baltickog mora.

Britansko-Američko topovsko meso.

ok, to je u redu, ali kapiras da smisao posta na koji si mi prvobitno replicirao i sta je bilo moje pitanje, to su dve teme? jel razumes da ovo sto si napisao i sada i u prvom odgovoru uopste nema veze sa mojim pitanjem?

Графика у видео играма веома напредује и не чуди ме што може неко да поверује у ово.
Чак се и виде слабије текстуре и сенка је неприродна.

Ево ти и прочитај у опису видеа:

:think:

Kako "sta radi" ?
Pa , to je nato ...! ;)
Kakve "logicke pitalice kada su oni u pitanju" ...?:bye:

Poslednja izmena:
Графика у видео играма веома напредује и не чуди ме што може неко да поверује у ово.
Чак се и виде слабије текстуре и сенка је неприродна.

Ево ти и прочитај у опису видеа:

Toliko ne napreduje.

A ako si siguran, tako dobra video igra mora da je na YT. Nađi pa postavi da vidimo tu grafiku.

Gledao sam video. Komentari su od normalnih, do budaletina koji dve veze nemaju.

A i dalje ne znam što se čudite ovom slučaju.

Poslednja izmena:
Toliko ne napreduje.

A ako si siguran, tako dobra video igra mora da je na YT. Nađi pa postavi da vidimo tu grafiku.

Gledao sam video. Komentari su od normalnih, do budaletina koji dve veze nemaju.

A i dalje ne znam što se čudite ovom slučaju.

Прочитај у опису клипа шта пише, дају и линк исте те видео игре да се види исти модел авиона, ево ти и цео текст ако те мрзи да нађеш:

WARLEAKS - Busted Fake Video Of Alleged Russian SU 27 Intercepting NATO Plane Over Baltic Sea. A video apeared claiming to show an Russian SU-27 fighter jet intercepting a Portuguese AF P-3 Orion over the baltic sea. THIS VIDEO IS A FAKE! We wrote it in the comments of the original video but after the uploader foolish and childish delted our comments we decided to bust his fake video with some simple facts. Please share this video to keep the people away from the false information the video brings. For our Russian viewers we have to say that we are in no way against Russia or pro Nato and we dont want to say Russia is spreading false propaganda. This was just the work of some naive kid trying to fool the people. Now here are the facts we have against this video read them and it should make sense while watching the video.

-The Portugese Air Force never released this video and you wont find it anywhere exept on the channel of the fake.
Portugese AF YT:

Poslednja izmena:

Back