mario80
Legenda
- Poruka
- 66.934
Idi proveri dal idu vozovi stra će žvalavi plačko da ti objašnjava ceo dan na pinku i rtsNe idi u Prokop,tamo nemaš prvenstvo prolaza.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi proveri dal idu vozovi stra će žvalavi plačko da ti objašnjava ceo dan na pinku i rtsNe idi u Prokop,tamo nemaš prvenstvo prolaza.
Da ga ne brane, ne bi ga upozorile, cutali bi i pustili da ga odnese voda. Ako je sve to uopste istina, ako je uopste bilo upizorenja.Ne brane oni nikog,oni UPOZORAVAJU.
Ja ne, ali ne znas ni ti. Ne zna niko ni na ovom forumu, verovatno niko na ovom belom svetu. Neko moze da PRETPOSTAVI kako ce nesto izgledati ali apsolutno NE ZNA da li ce se to stvarno i desiti.Zmaš li ti šta će biti za dve godine?
I zasto uzima njihov pasos? Mada su mu ubijali dedoce u Jasenovcu i u Oluji. Zato sto je praktican srpski licemer? Ili sto mi u kraju kazemo, ljiga.У праву си. Баш чудно да не воли народ чији преци су му убијали родбину у Јасеновцу и Олуји.
Јесте.. замисли колико наших људи возе мерцедесе а Хитлер убијао Србе..или колико наших људи живе у Америци а бацали Нато бомбе на Србију. Све су то љиге јел да..I zasto uzima njihov pasos? Mada su mu ubijali dedoce u Jasenovcu i u Oluji. Zato sto je praktican srpski licemer? Ili sto mi u kraju kazemo, ljiga.
Sve sto si pobrojao je sra.nje (kao sto je i tvoja logika u vezi toga) ali uzimanje drzavljanstva je nesto sasvim drugo, ljigavo, licemerno. Mrzis drugi narod, ne priznajes im drzavu a uzimas im drzavljanstvo. Ah da, da bi uzeo pasos moras da dobijes i hrvatsko dzavljanstvo. A kao drzavljanin Hrvatske se zaklinjes na vernost drzavi, gospodu Bogu i Franji Tudjmanu. I sve to nasi licemeri urade za taj pasos. A da bi jeo cokolino ili Bajaderu ne moras da se zaklinjes Hrvatskoj, dovoljno je da ih platis u prvom Maksiju.Јесте.. замисли колико наших људи возе мерцедесе а Хитлер убијао Србе..или колико наших људи живе у Америци а бацали Нато бомбе на Србију. Све су то љиге јел да..
А тек оне љиге што пију америчку кокаколу..какви су то тек издајници.
Неки дан колега ми рече да му синчић једе Чоколино..а то је из Хрватске. То дете кад нарасте биће српски издајник гарант. У праву си.
Kako nije, pa vidi mu nick, izvorni srpski domaćin...Nato nas je bombardovao osiromašenim uranijumom a ne SNS.Za porast onkoloških oboljenja se ti i tebi slični likovi javno zahvalite zapadnim prijateljima.Mada,imam utisak da ti i nisi Srbin.
Nego, kako vajne “ruske obavještajne službe“ znaju šta se dešava u Nedeljicama i ostalim srpskim Jovanjicama i ko će napasti Vučića, a ne znaju da pola ukrajinske armije ulazi u Rusiju i zauzima mjesta brzinom na kojoj bi im pozavidjela i hrvatska Četvrta gardijska brigada u akciji “Oluja“. Jednostavno, Rusi u Kursku nemaju Vulina i Dačića!Ruske službe bezbednosti su pisanim putem upozorile predsednika Aleksandra Vučića da se u Srbiji pripremaju masovni neredi čiji je krajnji cilj državni udar i svrgavanje legitimno izabranog rukovodstva zemlje, pišu "Novosti".
Ova informacija je potvrđena u Predsedništvu Srbije i uklapa se u ranija saznanja da se na sutrašnjem skupu prozapadne opozicije i "ekoloških" pokreta u Beogradu zapravo sprema majdanizacija naše zemlje koju svesrdno podržavaju i pojedine zapadne obaveštajne službe.
Pogledajte prilog 1591324
Formalni povod za okupljanje, čiji se scenario i dalje drži i tajnosti, jeste borba protiv iskopavanja litijuma u Jadru i okolini, a suštinski cilj je pokušaj destabilizacije i nasilne smene vlasti.
Da je sutrašnji miting veliki test za bezbednost potvrđuje i to što se putem društevnih mreža na dolazak u centar srpske prestonice pozivaju i ekstremne grupe poput neonacističkih organizacija: Zentropa, Srbska Akcija, Klub 451 i Zboraška omladina.
Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović upozorio je da nasilje na ulicama glavnog grada neće biti tolerisano i pozvao učesnike protesta da svoje pravo na mirno okupljanje iskoriste u skladu sa Ustavom i zakonima Republik Srbije.
Ministar unutrađnjih poslova Ivica Dačić takođe je kazao da nasilje na ulici neće niti dozvoljeno, kao i napadi na državne institucije i pripadnike policije.
LINK, LINK <----- tekst u novinama
*********************************** ***********************************************
Pa dragi forumasi, kazite da bratja Rusi stvarno nisu bratja, upozoravaju na zle namere demonstranata po Srbiji...
I zasto Rusi brane Rio Tinto i nemacku autoindustriju od raspojasanog Cute i njegovih bandita? Ko ji im je zajednicki interes?
Zasto Sloba na karikaturi u "zagrljaju" sa vasim sadasnjim preCednikom? Pa zato sto i jednog i drugog bratja Rusi vole, vise vole nego srpski narod.
Sta kazete vi, dragi forumasi?
Znaju.Nego, kako vajne “ruske obavještajne službe“ znaju šta se dešava u Nedeljicama i ostalim srpskim Jovanjicama i ko će napasti Vučića, a ne znaju da pola ukrajinske armije ulazi u Rusiju i zauzima mjesta brzinom na kojoj bi im pozavidjela i hrvatska Četvrta gardijska brigada u akciji “Oluja“. Jednostavno, Rusi u Kursku nemaju Vulina i Dačića!
Да, као на пример колега @bas kao који живи у САД и плаћа им порез...или колико наших људи живе у Америци а бацали Нато бомбе на Србију. С
ja sam bio tu za vreme bombardovanja, tek kada sam video koliki ste izdajnici vecina, 2000 i neke, onda sam zbrisaoДа, као на пример колега @bas kao који живи у САД и плаћа им порез...
Те 2000 и неке власт су отели издајници које ти данас подржаваш. И желиш да се опет врате на власт.ja sam bio tu za vreme bombardovanja, tek kada sam video koliki ste izdajnici vecina, 2000 i neke, onda sam zbrisao
E?Те 2000 и неке власт су отели издајници које ти данас подржаваш. И желиш да се опет врате на власт.
Све ти се помешало у глави.
Daj, ne khenjaj, nije to Dačić ni spomenuo, tebi je ona cigla koja ti je pala na glavuteroristi migranti vrsljali posle siptara, a on naziva srbe koji protestuju teroristima, cini mi se dacic da je rekao...
Јбт, ко да читам и слушам НДХ1..E?
Vidi, AV, wanna be navijacki huligan okuplja ulicare sa dna drustvene lestvice, a u vrhu, predsednickom, ministarskom itd mu je Toma diploma, Mali sa plagiranim doktoratom, Milica koja je slagala da uopste ima fakultet, znaci potpuna perverzija vrednosnog sistema; koliko moze da traje ta krimi hobotnica? pa tvoji su i marihuanu iz Jovanjice valjali, a da ne govorimo o teskim drogama, Veljama Nevoljama itd?
sad, narod mu vise ne treba, pa je resio da ga potruje, gurne u rudnike, i na kraju zameni sa migrantima!... i opet i na tome zaradi! teroristi migranti vrsljali posle siptara, a on naziva srbe koji protestuju teroristima, cini mi se dacic da je rekao...
znaci, hvala mu na litijumu, narod vise nema kud da ustukne pred bolesnikom,. koji je sve izvrnuo, izopacio; pa, neka su zuti bili nedorasli, i sloba isto, ali ovi tvoji su izopacitelji maksimalni, i samo religiozno objasnjenje tu pase, a ono je: - djavo-protivnik i otac lazi, AVtihrist i slicno, i to nije zezanje, vec zaista njihova/vasa metodologija i modus operandi... tebi ljudi kazu da si pro trol, zeznuo si cvarka, ali radi se o laganju, vama je laz i izopacenost postala norma, vrednosni sistem, to je veliki problem, morate da se srusite i oterate, a neki cete i da zaglavite kopanje u Zabeli.
AV je veleizdajnik, ti samo nastavljas da zamenjujes treze i izopacujes i lazes
niste proglasili okupaciju KIM, pa sada djuka preti okupacijom cele srbije ako se ne da litijum, ali narod se bizona i njihovih lazi ne boji
a drzavni udar, sta je to? a ugrozavanje bezbednosti? a guranje sendvica dezinformerki?Daj, ne khenjaj, nije to Dačić ni spomenuo
U emisiji Fokus na TV B92, 8. jula, poslanik SNS-a Vladimir Đukanović aktiviste naziva „profesionalnim demonstrantima“ i optužuje ih za „ekološki terorizam“ za koji oni „dobijaju novac“:Daj, ne khenjaj, nije to Dačić ni spomenuo, tebi je ona cigla koja ti je pala na glavu
na tom gradilištu u americi shebala i ono malo mozga koji si poneo preko bare?
Jedina koja je spominjala teroriste je podguzna muva tvog velikog idola Đilasa.
I naravno, tvoj gazda Kurti...
znas i sam da ja to ovde nemam, niti gledam, znaci slazes, a da ne trepnes - bas oni pricaju o ovome sto ti ja kazem? pa i ako pricaju, sta nije istina? to je sve opstepoznatoЈбт, ко да читам и слушам НДХ1..