S1MCRO
Elita
- Poruka
- 19.032
Šta kažu ruske službe, ima li nekih novih vesti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka stane. Nece niko umreti gladan.Kako blokadom cele Srbije da stane sve zbog protesta.
A šta će ekologija uraditi?Neka stane. Nece niko umreti gladan.
A ako ne stane Srbija - umirace se samo tako.
Izbor je prost: ekologija ili onkologija.
Sprečiti onkološka oboljenja.A šta će ekologija uraditi?
Na žalost i bez litijuma onkološka oboljenja su u porastu.Sprečiti onkološka oboljenja.
Sa projektom Rio Tinto će se udesetostručiti.Na žalost i bez litijuma onkološka oboljenja su u porastu.
Sigurno?
Mario,pripazi da te ne udari voz ili trolejbus,ipak ti imaš prednost.Naravno, SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!
Eeee za to se zahvali svojim prijateljima sa zapada.Neka stane. Nece niko umreti gladan.
A ako ne stane Srbija - umirace se samo tako.
Izbor je prost: ekologija ili onkologija.
Eeee za to se zahvali svojim prijateljima sa zapada.
Nato nas je bombardovao osiromašenim uranijumom a ne SNS.Za porast onkoloških oboljenja se ti i tebi slični likovi javno zahvalite zapadnim prijateljima.Mada,imam utisak da ti i nisi Srbin.Nope, za to je kriv SNS i Aleksandar Vučić.
Tako je.Nato nas je bombardovao osiromašenim uranijumom a ne SNS.Za porast onkoloških oboljenja se ti i tebi slični likovi javno zahvalite zapadnim prijateljima.Mada,imam utisak da ti i nisi Srbin.
Nato nas je bombardovao osiromašenim uranijumom a ne SNS.Za porast onkoloških oboljenja se ti i tebi slični likovi javno zahvalite zapadnim prijateljima.Mada,imam utisak da ti i nisi Srbin.
Za šta konkretno lažem sebe?Aha, samo laži sebe
Ako i to nije deo propagande. Svi imaju propagandu. I Amerikanci, ali i Rusi. Naše neću ni da komentarišem....
RUSKE SLUŽBE ZVANIČNO OBAVESTILE VUČIĆA: Spremaju se neredi i državni udar
https://www.kurir.rs/vesti/politika...tile-vucica-spremaju-se-neredi-i-drzavni-udar
A američki Ambasador i kolonijalni upravnik Srbije Hil gleda i s nevericom glasno razmišlja - "Pa zar da mog pulena neko ugrozi?"
...
Za sveZa šta konkretno lažem sebe?
Proveri. Padni na glavu pa ih pozovi.Sigurno?
A ti si marsovac?ti i nisi Srbin.
FrederickE,idi lalaj,kasno je.Za sve
Ne idi u Prokop,tamo nemaš prvenstvo prolaza.A ti si marsovac?
AhaFrederickE,idi lalaj,kasno je.