mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.306
Ludaku će suditi narod na ulici!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma da, mislio sam da je jedan, kad ono drugi prasac, znam da sam negde procitao da ceo narod proglasavaju teroristima - taj djuka bizon ako ne zaglavi robiju, onda niko ne treba, osim veleizdajnika av-aU emisiji Fokus na TV B92, 8. jula, poslanik SNS-a Vladimir Đukanović aktiviste naziva „profesionalnim demonstrantima“ i optužuje ih za „ekološki terorizam“ za koji oni „dobijaju novac“:
„To je nekolicina, bre, profesionalnih demonstranata, ekstremista, koji dobijaju novac za to. Sad se već polako u Evropi o tome razgovara, o tom takozvanom ekološkom terorizmu. To je u pravom smislu reči metodologija terorizma.“
U jutarnjem programu TV Hepi, 1. jula, član SNS-a i narodni poslanik Vladimir Đukanović je aktiviste koji se bore za očuvanje životne sredine i koji su protiv projekta Jadar izjednačio sa vehabijama i teroristima, rekavši da imaju iste metode delovanja, a to su „nasilna metoda i teroristička metoda” i da imaju iste mentore, „a to su Amerikanci”.
izgleda da je tebe nemačka baba udarila govnjivom pelenom po glavi![]()
mf-erteroristička metoda” i da imaju iste mentore, „a to su Amerikanci”.
narod da udahne duboko, i spremi se za dugu jesen, nema nista preko nocizna oskar šta mu se sprema ako propadne kopanje...mislim da će učiniti šta god je potrebno...sve zavisi od naroda
Malkice se zahebao.To je nekolicina, bre, profesionalnih demonstranata, ekstremista, koji dobijaju novac za to. Sad se već polako u Evropi o tome razgovara, o tom takozvanom ekološkom terorizmu.
pa šta čekate sa denacifikacijom terorista? čekate švabo da vam kaže?Malkice se zahebao.
Niste vi ekoteroristi, vi ste ekovehabije...![]()
Опасност никад не престаје, на сваком је кораку. Зато увек морамо бити опрезни.Nemogu nu ništa. To će biti samo još jedan neispeli atentat,
358 mi po po redu.