Ruske serije

Ja sam gledala Kneginju Anastasiju, i ta serija mi se ne svidja, sva je nekako sladunjava, mada su lepi glumci, i gledala sam "Za cara i otadzbinu" i ta serija je dobra a i glumci su mnogo lepi... :D

Ja ruske komedije ne mogu da podnesem. Jezik im je nekako kao stvoren za neke mracne i dubokoumne serije i sl. tako da mi se Dadilja ne svidja. Jedno vreme sam gledao Knjeginju Anastasiju i bila je relativno OK serija.

Ja sam gledala Kneginju Anastasiju, i ta serija mi se ne svidja, sva je nekako sladunjava, mada su lepi glumci, i gledala sam "Za cara i otadzbinu" i ta serija je dobra a i glumci su mnogo lepi... :D

cao!
ja sam iz Rep. Srpske, kod nas je nedavno stigla serija Za cara i otadzbinu.
mislim da je serija jako dobra, ali voljela bih da mi neko kaze kako se zove glumac koji glumi Petra Carkasova u ovoj seriji.
iskreno se nadam da ce mi neko odgovoriti.:D

Volela sam Knjeginju Anastasiju, ali sam se iznervirala jer nisam pocela od pocetka, i gledala sam mozda do 10 poslednjih epizoda...Nit znam pocetak, nit kraj... Uspela sam da nadjem preko neta da skinem, ali sam skinula samo prvih par epizoda, posle je link postao neupotrebljiv, a ni za tih par nemam prevod, pa mi nista ne znaci, samo blejim bezveze...

Back