Ruske rakete za srpsko Kosovo

To govorite jos od kad je dosao na vlast 11 godina, a on i dalje tu. Zapad i dalje ga podrzava, Amerika nam upravo gura Otvoreni Balkan po regionu.

Takodje i dalje smo dobri i sa Rusima i sa Kinezima i najbolji smo im prijatelju u Evropi (2 globalne supersili su u pitanju po velikom koncezusu svih strucnjaka).

Znaci mozemo mirno da sedimo i da nas Amerika ne dira, a posle ako bude neko previranja i Zapad kolapsira, i dalje smo ostali najboji prijatelji Rusiji i Kini i dobijamo benefite.
Zapad kolapsira, a Srbija raste, to je to, moš misliti. RH je pobjegla miljama od Srbije od kad je u EU
 
Srbija apsolutno ništa ne dobiva sjedenjem na dvije stolice, a gubi mnogo.
Jedino što dobiva je da Vučić može ostati na vlastiti jer evo, za svakoga pomalo
Tako je, ali on se i pita o sedenju.


Naravno da dobija, ne mozete ni da zamislite koliko. Vucic je jedan od najpametnijih politicara u istoriji Srbije. Kada bi sedeli samo na ruskoj i kineskog stolici dobili bi trenutno ekonomske sankcije od Zapada, ili bombardovanje, pa bi nas to momentarno unazadilo kao naciju, tako da to ne dolazi u obzir. Ali kada bi sedeli samo na Zapadnoj stolici ( bez da ostavimo dovoljno lufta prema Istoku da nas i dalje dozivljaju kao najboljeg prijatelja njima u Evropi) onda bi izgubili istorijsku i kosmosku priliku za ostvarivanje i prosirivanje nacionalnih celokupnih interesa, posle mnogo godina, koja se desavaju jednom u 100 godina kada se Zapad raspadne uskoro.

U stvari ajde da napravimo mentalnu simulaciju, recimo ja nisam u pravu, i Zapad se stvarno ne raspadne za koju godinu (ja predvidjam oko 2027, po ovim sadasnjim indikatorima. Ne postoji carstvo u istoriji covecanstva koje se nije jednom raspalo posle odredjenog perioda), sta smo mi izgubili sto smo ostavili to malo lufta? U trgovanju na berzama postoji nesto sto se zove risk to reward ration, odnosno mi bukvalno rizikujemo nista, a mozemo dobiti da vedrimo i oblacimo ovim delom Evrope u novom svetskom poretku koje uspostave Rusije i Kina posle raspada SAD, EU, NATO. Bili bi sigurno 5-10 puta vazniji nego danas po svacemu.


 
Poslednja izmena:
Teritoriju nam je okupirala ljubav prema Rusiji. Da nismo kontra zdravom razumu, kao saveznike bi imali Nato/EU i imali bi standard između Slovenije i Hrvatske, naravno sa sve Kosovom. A ovako kad posred Nato/EU teritorije izigravamo neku malu Rusiju/Kinu, naravno da se gube teritorije. I tek će da se gube. Mi smo kao neki navijač koji ode na tribinu suparničkog klupa. I još se čudimo što loše prolazimo.
Takvi Srbi kao ti su već katolici u nezavisnoj Hrvatskoj a sve da bi mirno živeli.
Takvi mentalni sklopovi kao ti razaraju pravoslavlje.
 
Ja znam kao i mnogi pametni Srbi da su ustašama uzeli pare za S-300 a nikada im ga nisu kompletirali za upotrebu.A zemlje koje tvoj Vučić sada sluša dali su ustašama oružje džabe za proterivanje i ubijanje Srba.
Lako za S-300, prodali su nam čuda i čudesa, između ostalog i helikoptere Mi-24 koji su odigrali ključnu ulogu u Oluji kod Petrinje, nakon što je HV dobio gadno po repiću na tom području.
 
Mislis da Milosevic nije prvo gledao na Zapad, pa tek onda kad su ga zajebali i kad smo ispusili od tih tvojih prijatelja sa Zapada (jer nas gledaju kao male Ruse), morao da se okrene Rusiji i Kini, jer nas je muka naterala? Mislis da je on bukvalni idiot da se okrene protiv Amerike dok je tada onda bila jedina hiper-sila u istoriji covecanstva bez razloga, odnosno bez da su oni izigrali sve dogovore sa nama jer nas upravo gledaju sovinisticki i kao male Ruse? Pa ovo ne bi napravio ni neko sa IQ 60, da krene protiv hiper-sile bez razloga (i prikljuci se Rusiji i Kini koje su tada bile ni 1/30 ovoga danas), a ne Milosevic koji se popeo na mesto predsednika drzave, za to ti ipak treba malo veci IQ. Mi smo hteli to sve sto ti pricas, hteli smo u EU, mozda bi usli i u NATO, ali jbg, genocidni Zapad resio da nas unisti zbog svog sovinizma i predrasuda da smo mali Rusi.
zajam za preporod Srbije...zaplena devizne stednje srpskih gradjana...hiperinflacija, stampanje dinara i sticung deviza...Jezda i Dafina...usrecio nas Sloba
 
AUTORSKA
Rusi na svojom raketama šalju poruku nacistima u Ukrajini a na njih piše ZA SRPSKO KOSOVO.
Dok naš predsednik Srbije Aleksandar Vučić preko trećih strana prodaje rakete Ukrajini da ubijaju Ruse.
Zar zaista bračo Srbi verujete da se ovo može sakriti u budućosti i da nas istorija neće kazniti zbog toga?
Evo ima na početku snimka dokaz šta Rusi pišu na raketama.

https://happytv.rs/aktuelnosti/aktu...-metodi-u-lici-je-ubijeno-20-000-srba/596166/

Rakete su pale na hrvate koji ratuju za naciste još od drugog Svetskog rata.
. Pomiri se sa činjenicom da ne živiš u Srbiji. Lakše će ti biti. Doživjet ćeš manje frustracija.
 

Back
Top