Mileta iz Talesa
Ističe se
- Poruka
- 2.641
Nisam jeo slane .Pravim ja.
Slatke sa sirom ili slane sa sirom, zapečene.
A slatke mmm..
Kako spremate ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam jeo slane .Pravim ja.
Slatke sa sirom ili slane sa sirom, zapečene.
Jednostavno.Nisam jeo slane .
A slatke mmm..
Kako spremate ?
Misliš na džem, eurokrem, keks?Sad imamo recept za slane .
Slatke su kod nas drugačije .
O da, od hiljadu kora, jela na slaviNisam nešto preveliki ljubitelj palačinki, ali ruska Napoleon torta je odlična.
Da , cipiripi , mleveni lesnik, mleveni orasi ,preliveno mlekom i zapečeno u rerni .Misliš na džem, eurokrem, keks?
Probaj i javi kako ti se dopadaju.
sjajno!Slatke sve isto, zasladim sir i pavlaku po ukusu, dodam vanilin šećer, limunov sok i naribanu koricu limuna.
U preliv isto dodam vanilu i limun.
@Kremanac to ti baš neće ićiDa , cipiripi , mleveni lesnik, mleveni orasi ,preliveno mlekom i zapečeno u rerni .
Mi smo to kao deca jeli .@Kremanac to ti baš neće ići
Imamo ovde objavuPravila sam i tortu od palačinki.
Trebbalo bi negde na forumu da ima sličica.
Ozbiljno? Pa posle ohladiš verovatno i..Mi smo to kao deca jeli .
Sad neće niko da pravi .
Klasično se urolaju sa kremom, lesnikom i orasima, slože u pekač , preliju mlekom i peku .
Ok, bilo je to i po hotelima .Ozbiljno? Pa posle ohladiš verovatno i..
Нисам пробала.Ok, bilo je to i po hotelima .
Јел их има овде?Šta su ruske palačinke u obnosu na Sejšelske princes krofne. Pf.
Причамо о ономе на шта може да се оде, а ево и направи. Ако правиш те Сејшелске, баци рецепт!Јел их има овде?
Nema. Sejšelske krofne su izmišljena stvar. Zar bi bile tako ukusne kad ih bilo ovde?Јел их има овде?
Уз добру машту, да. А ја је имамNema. Sejšelske krofne su izmišljena stvar. Zar bi bile tako ukusne kad ih bilo ovde?
Pošto imaš maštu osmisli sama recept. Ai hev to gou. Korisnik trenutno nije dostupan. Hev a nays dai.Уз добру машту, да. А ја је имам![]()
Nema ni na netu. Jesi li siguran da spada u krempite, a ne neki njihov rajski kolač?Уз добру машту, да. А ја је имам![]()
Vidim da i ti imaš maštuPošto imaš maštu osmisli sama recept. Ai hev to gou. Korisnik trenutno nije dostupan. Hev a nays dai.
sad su krofne, a ne krempite, ccccNema. Sejšelske krofne su izmišljena stvar. Zar bi bile tako ukusne kad ih bilo ovde?
Pozajmićemo ti.Nemam nigde da kupim žličicu .
O da, krompir bez ruzmarina je kao leto bez sladoleda.i ruzmarin pride![]()