Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 101.057
Mozda ga to pali...Шта ће ти слика са смејањем?
Mozda ga to pali...Шта ће ти слика са смејањем?
Nije postojeći neprofesionalno urađen ali morao je biti bar na nivou Zahvalnosti Francuskoj.Daleko bilo , taj spomenik je jedan od najboljih , ako ne i najbolji koji je u BG postavljen u zadnjih X godina ,da ga Vesić i Svinjska hunta u ovoj fazi ludila postavljaju imali bi biser ko onaj Stefan Nemanja od 430 mera što prave kod pokojne ž. stanice , ili ona bizarna pevajuća strela koja valjda treba da predstavlja pokojnog Djikija na Studentskom trgu .
Ne bi me iznenadilo da se krunise za cara......Ima li neke razlike?
Medvedev je obican fikus.On uvek cuva fotelju za Putina.Putin cas bude Premijer,pa kada mu tu istekne mandat,on prelazi na mesto PredsednikaMedvedev ima svoju ulogu i igrao ju je dobro ...
Znam da nemaš.?????????????????????????????????????
Danas vec postavljen novi premijer.https://www.kurir.rs/planeta/339344...dev-podnosi-ostavku-posle-putinovog-obracanja
RUSKA VLADA RASPUŠTENA: Medvedev podneo ostavku posle Putinovog obraćanja (VIDEO)
PLANETA
15.01.2020. 14:39h
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev nakon obraćanja predsednika Rusije Vladimira Putina saopštio da raspušta rusku Vladu.
Pre nego što je Medvedev saopštio da se vlada raspušta, sastao se sa predsednikom.
124 људи прича(ју) о овоме
![]()
Po prihvatanju ove odluke, Putin je naložio ministrima da funkcionišu kao privremena vlada dok se nova ne formira.
Kako je naveo premijer, Putin je u obraćanju naciji istakao "fundamentalne" promene u Ustavu.
FOTO: PRINTSCREEN![]()
"Poštovani predsedniče, poštovane kolege, svi ste bili svedoci koju je poruku izneo Vladimir Putin, koji su naši prioriteti i kakve su fundamentalne izmene u Ustavu Ruske Federacije. Ove promene, kada se usvoje, doneće promene ne samo u većem broju članova Ustava, već će uravnotežiti vlast uopšte. Mi kao Vlada dužni smo da omogućimo predsedniku naše zemlje šansu da preduzme sve mere koje su mu na raspolaganju da bi se to sprovelo u delo. S tim u vezi sam i doneo odluku o raspuštanju Vlade", naveo je.
Takođe, istaknuto je da je Putin Medvedevu ponudio poziciju zamenika šefa Saveta bezbednosti Rusije.
Podsetimo, predsedničko obraćanje naciji o stanju u državi održalo se prvi put na početku godine.
Putin je govorio o socijalnim, ekonomskim i tehnološkim problemima sa kojima se zemlja suočava.
Putin je u svom novogodisnjem govoru najavio da bi DUMA i Vlada trebalo da imaju vecu politicku tezinu,
Medvedjev je nepopluran u Rusiji, a sada na ovom novom mestu trebalo bi da bude simpaticniji i da eventualno
on nasledi Putina ( to su naravno spekulacije politickih analiticara).
Nije to efikasnost, nego neozbiljnost.Danas vec postavljen novi premijer.
Efikasna drzava.
Za Lavrova mislim da je sam tražio da ga razreše.Nije to efikasnost, nego neozbiljnost.
Upravo mi stigla informacija, da u novoj vladi vise nece biti mesta za Sergeja Lavrova.
Covek koji je pocistio MIP od Shevardnadze - Kozirjevskih kadrova.
Bas me zanima koja ce mlatimuda zauzeti njegovo mesto?
Ma yok. dedica je hiperaktivan, ko' Kissinger.Za Lavrova mislim da je sam tražio da ga razreše.
Ma yok. dedica je hiperaktivan, ko' Kissinger.![]()
Ko ti je napisao post ili bolje ...odakle si ga iskopirao ?Khalifa Haftar očekivao je crveni tepih u Kremlju. Umesto njega, bio je skučen u prijemnoj zgradi ruskog ministarstva spoljnih poslova, nadajući se prijemu kod Vladimira Putina. Na kraju je libijski vojni zapovednik izgubio strpljenje i izjurio napolje. Nekoliko sati kasnije napustio je Moskvu u svom korporativnom avionu Dassault Falcon namenjenom za jordansku prestonicu Aman.
Alo novine.Ko ti je napisao post ili bolje ...odakle si ga iskopirao ?
Grešiš.Stavite slobodno "krst" na Rusiju. Za max. 10 godina vise takva zemlja nece postojati.
Khalifa Haftar očekivao je crveni tepih u Kremlju. Umesto njega, bio je skučen u prijemnoj zgradi ruskog ministarstva spoljnih poslova, nadajući se prijemu kod Vladimira Putina. Na kraju je libijski vojni zapovednik izgubio strpljenje i izjurio napolje. Nekoliko sati kasnije napustio je Moskvu u svom korporativnom avionu Dassault Falcon namenjenom za jordansku prestonicu Aman.
Sve po G6 protokolu.Libiju je prvo prodao Medvedev pijanom Sarkoziju, a ovaj put je jos jednom prodao Putin svom Sultanu Erdoganu.
A gledaj sad kako je Haftar leteo za Aman:
Pogledajte prilog 637847
Da ce da obidje vazdusno prostranstvo Turske, bilo je jasno samo po sebi.
Ali obrati paznju kako je vodio racuna da ne zahvati neku ukrajinsku raketu.
Ozbiljan oficir...
A posle nece ?Rusija će postojati sve dok je Putin živ.
Ne zaboravi da su 2021. godine izbori za Gosdumu, sudeci po svemu sve leve sile ce se konacno ujedinjiti i stati na crtu ER.Putin ce docekati i 5. predsednika USA.
uzas