Руска тајна служба има Европски план напада на Русију

mozda taj plan stoji kao jedna od opcija ali je sigurno plan znj po redu jer je prvi bio i ostao - iznenadni nuklerani udar po silosima, to jest neutralisanje ruskog nukleranog arsenala.

zato rusi i rade na bulavi, zato su im bombarderi iz 60-ih uvek u vazduhu sa krstarecim nuklearnim raketama dometa od 5000km, zato pokretni lanseri menjaju polozaj svaki dan.

i da, taj kao evropski plan bi doziveo fijasko posle 5 minuta s obzriom da bi rusi upotrebili takticke na koncentrisane nato snage odma i sad, i to bas iz kalinjingrada.
 
Paranoja ruskih službi,imaju problema u zemlji pa izmišljaju teorije zavere,krivi su drugi sa strane,prete nam.
Они имају најјаче спец.службе у свету и са највише успеха од свих.
То признање им подједнако одају Британци,Израелци и Французи.
То је једина земља у свету која школује агенте да буду уметници у свом послу, а не као на западу и бившој Југославији да буду занатлије.
Што би рекао један британски експерт за руске спец. службе то што они раде је science fiction.
 
422917_171231.jpg
Русија је забринута и гомила своје снаге на границама,ЕУ са друге стране гомила своје снаге на Балтика и у Грузији да ли се спрема трећи светски рат или је ово увод у нови европски блиц kриг на Русију http://www.militarium.eu/article.aspx?ID=2649

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::dontunderstand::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
 

Back
Top