Руска политичарка тврди: Србија у договору са Француском шаље МИГОВЕ Украјини

комшија

Stara legenda
Poruka
95.256
1725349700004.png

Ruska političarka tvrdi: Srbija u dogovoru sa Francuskom šalje MIGOVE Ukrajini

1725349870670.png

03. 09. 2024. 09:41

"Sporazum Francuske i Srbije o nabavci 12 novih višenamenskih borbenih aviona Rafala za 2,7 milijardi evra sadrži klauzulu o transferu srpskih lovaca MiG-29 Francuskoj, nakon čega će oni biti poslati u Ukrajinu", tvrdi bivša zamenica predsednika Dume, donjeg doma ruskog parlamenta.

- Lovci će biti predati Francuzima u decembru. Očigledno je da će ti avioni potom ići u Ukrajinu. Navodno je Moskva već obaveštena o ovoj tački dogovora - napisala je na Telegramu Elena Vladimirovna Panina, a prenosi Index.hr.

Prema javno dostupnim podacima, Srbija ima 14 lovaca MiG-29 u aktivnoj službi, a Panina tvrdi da se sprema transfer 36 aviona. Nije poznato koliko neaktivnih aviona MiG-29 Srbija ima u skladištima.

- Sertifikat krajnjeg korisnika u transakcijama oružja trebao bi biti permisivan, a ne temeljen na obaveštenju. Međutim, praksa pokazuje da nema smisla oslanjati se na pravne norme u trgovini oružjem u Rusiji. Ako Zapadu to treba, odmah će biti pregažene - nastavila je.

- Ovo nije prvi put da je Kijevu isporučeno srpsko oružje. Ukrajina je preko posrednika dobila municiju od Srbije u vrednosti od 800 miliona evra. Postavlja se pitanje kome od "braće" Rusija može prodati svoje oružje bez rizika da će kasnije pucati na nas - rekla je ruska političarka.

link

Па зар то није фантастично?! Украјински браниоци отачества знаће добро Србијанске МИГОВЕ искористити! Нама су доста два крша за air policing, а све остало од МИГОВА треба дати братској Украјини, јер се у Украјини и Србија брани!

Добијеш Мигове за Џ. од Белорусије па их онда шаљеш некој Украјини која ће колико-сутра тим истим Миговима да бомбардује ту исту Белорусију
јер су тамо Тензије превелике где је Белорусија сву своју Војску концентрисала на Граници,ископали Ровове јер очекују Напад.

АФЕРИМ Вучићу,неш се ти Главе наносат кад те уфати белоруска казнена експедиција !
:))

Srbija je u NATO savezu, samo vam nitko to još nije rekao.

:D
Да сам на месту Путина,ја бих извршио Инвазију на Србију.
То ће траје максимум 3 Сахата..ионако ћемо га дочекамо раширених руку и са Цвећем као и Ви хитлера 41.

Колико је релевантно то што говори нека ,,руска политичарка"?? Ко је уопште она да би јој веровали?
Koliko je relevantan Index kao izvor...
Ta priča mi je totalno glupa

Колико је релевантно то што говори нека ,,руска политичарка"?? Ко је уопште она да би јој веровали?
Ok. Aj čekamo decembar.
primetiće se ako ne budemo imali više MIGova.

Да сам на месту Путина,ја бих извршио Инвазију на Србију.
То ће траје максимум 3 Сахата..
Invazija na ukrajinu traje dva sata, a na Srbiju bi bilo josh par sati vishe jer mora prvo da predje Ukrajinu.

Ok. Aj čekamo decembar.
Види, не може се веровати свакоме и свакојакоме само зато јер се то може искористити против Вучића.
Нзм дал схватате да тако наносите штету својој земљи? ;)

Ok. Aj čekamo decembar.
Zar mislis da od Rusije ne bi preko zvaničnih visokih predstavnika vec dobili po nosu za tako nesto?
Da se u se usudis prodati ukropima ruske migove?

Pa i budala zna da avioni kod kupovine imaju uslov da se ne mogu koristiti protiv proizvođača....

Priča je ravna SF

Invazija na ukrajinu traje dva sata, a na Srbiju bi bilo josh par sati vishe jer mora prvo da predje Ukrajinu.
С обзиром ако мислиш на Инвазију..ја сам се погрешно изразио,
мислио сам на добровољни Приступ као 78 Руска Губернија..
то сам уствари мислио :)

Види, не може се веровати свакоме и свакојакоме само зато јер се то може искористити против Вучића.
Нзм дал схватате да тако наносите штету својој земљи? ;)
Razmisli...
Znas da avione koje kupis potpisujes da se ne mogu sutra koristiti protiv proizvođača....
Tako je i sa rafalima. A posto je Francuska u nato a mi nismo isporučuju nam se bez one ugrađene komunikacije koju imaju svi avioni u natu.... Logika

Dakle kupis od nekog avione moras potpisati da oni sutra ne mogu biti koriscenju protiv u ovom slucaju Rusije...

Logika....

Razmisli...
Znas da avione koje kupis potpisujes da se ne mogu sutra koristiti protiv proizvođača....
Tako je i sa rafalima. A posto je Francuska u nato a mi nismo isporučuju nam se bez one ugrađene komunikacije koju imaju svi avioni u natu.... Logika

Dakle kupis od nekog avione moras potpisati da oni sutra ne mogu biti koriscenju protiv u ovom slucaju Rusije...

Logika....
Тачно. ;)

Netačno. Prodaš nekome oružje, otkud znaš protiv koga će biti korišteno?
To je Predsednik rekao, mi smo prodali oružje kupcu i otkud mi znamo gde će ono da završi, na primer kod Ukrajinaca, šta hoćete, da ne prodajemo oružje, jel to hoćete?

Netačno. Prodaš nekome oružje, otkud znaš protiv koga će biti korišteno?
To je Predsednik rekao, mi smo prodali oružje kupcu i otkud mi znamo gde će ono da završi, na primer kod Ukrajinaca, šta hoćete, da ne prodajemo oružje, jel to hoćete?
Нијс наша кривица, јер нисмо ми продали директно оружје Украјини. А наменска индустрија постоји и мора да постоји.

Поента је да ми ни метак нисмо продали Украјини.

Back