Руска губернија или америчка (ЕУ) колонија?

За Србију је боље да убде

• Руска губернија

• Америчка (ЕУ) колонија?

• Да проба да остане неутрална

• Нешто друго

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Life is a bich

Aktivan član
Poruka
1.689
Evo dođe nam i Putin. Vidim neki mu napisali i otvoreno ljubavno pismo. A on se sreo sa kolegomtadićem, proćaskali javno, a i tajno.
Bombardovanje Srbije, uoči čije neslavne godišnjice je i došao, ne bi ni pomenuo da ga ne upita onaj novinar.
Odgovorio je baš onako, političarski, trt-mrt pa ništa.

O prozapadnim uvlakačima ne bih posebno trošila reči, o ovima kojima je diktator Gadafi, koji nema prosjaka u zemlji, najveće svetsko zlo, a naročito ako to kažu EU i Amerika.

E sad, koji su uvlakači bolji?
Po meni prorusku. Nekako su otvoreniji, emotivniji. Potpunije se uvlače. Ili bar vidljivije.Vidim postaviše, sve voleći Srbiju i srBstvo, na avatare rusku zastavu.

Šta vi kažete, koji su bolji?

Постављач теме је нешто хтео да каже, али није умео да размишља.

Наиме, Русима се у дупе увлаче, куну на вековну верност, зазивају вечну љубав и дирљиво се осврћу на сличност наших застава исти они који пишу нежна писма Џорџу Бушу и описују га као светионик права и слободе, усрећитеља Американаца, који ће све нас повести у славну победу над тероризмом - квислинзи око Бориса Тадића и Борис Тадић сам.

Значи, то је лажна дихотомија.

Значи, постављач теме не уме да размишља.

Постављач теме је нешто хтео да каже, али није умео да размишља.

Наиме, Русима се у дупе увлаче, куну на вековну верност, зазивају вечну љубав и дирљиво се осврћу на сличност наших застава исти они који пишу нежна писма Џорџу Бушу и описују га као светионик права и слободе, усрећитеља Американаца, који ће све нас повести у славну победу над тероризмом - квислинзи око Бориса Тадића и Борис Тадић сам.

Значи, то је лажна дихотомија.

Значи, постављач теме не уме да размишља.

Znači, ti si proruski ? A 1389 je proBuš-en?
Kad vidim kako ti razmišljaš, prosto mi milo što ja tako ne umem:per:

Мило или не, то ти је - не умеш да размишљаш.

Али зато можда умеш да куваш?

C,c,c. Eto zbog takvih naduvenih krem-bila kao što si ti ove gospodže iz NVO i imaju kakvu-takvu osnovu za svoju "delatnost".
Koju li ti grudvicu od mozga imaš kad sagovorništvo sa ženom "krunišeš" tim izanđalim, otrcanim kulinarskim pitanjem?:zcepanje::dash:
Ti i takvi ste nam i natovarili ovu kandišuću Natašu:rtfm:

Pod hitno da se izviniš što sam gorepomenutu spodobu morala da pominjem i povuci se par dana sa krste da porazmisliš o svom krembilizmu.
Sramoto srpskog muškog roda:rumenko:

Poslednja izmena:
Ти жено не умѣш, или не хоћеш раздвойити жито од кукоља. Руси су нам браћа, по крви, вѣри и по йезику. Наравно да волимо свойу браћу Русе. Ко Русе не воли, како ће Србе волѣти?
Западњаци су ни ништа осим неприятеља. Њих не волимо, бар ми Срби. Осим пойединих изрода.

Ти жено не умѣш, или не хоћеш раздвойити жито од кукоља. Руси су нам браћа, по крви, вѣри и по йезику. Наравно да волимо свойу браћу Русе. Ко Русе не воли, како ће Србе волѣти?
Западњаци су ни ништа осим неприятеља. Њих не волимо, бар ми Срби. Осим пойединих изрода.

Ne postoje neprijatelji i prijatelji u politici.

Svako radi u interes, i da je Sloba bio proamerikanac ili mislis da bi Ameri nesto rekli protiv nas ili uradili malo sutra.

Ali srpski inat nece da radi za srpski interes nego deli svet u dobre i lose.

Izvini, kolega, ali ja nemam kokošije pamćenje. Odlično se sećam kako su "uložili" veto na NATO bombardovanje.
I što, brate, ne pišeš srpski?

Osim toga ovde nije reč o ljubavi, nego o uvlačenju.:per:

Ne postoje neprijatelji i prijatelji u politici.

Svako radi u interes, i da je Sloba bio proamerikanac ili mislis da bi Ameri nesto rekli protiv nas ili uradili malo sutra.

Ali srpski inat nece da radi za srpski interes nego deli svet u dobre i lose.

Ne mlati. Sloba je bio proamerikanac ali se nije uklapao u njihovu koncepciju.

Back