РУСКА ФЕДЕРАЦИЈА

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Елем,
дуго сам размишљо како почети темилицу о снагама мрака, препреци нечије обећате будућности, но колко се год трудијо једноставно не могу наћи боље...

НА НЕБУ БОГ - НА ЗЕМЉИ РУСИЈА
Борис Тадић

па изволте, за и против ове мудре поскочице некадашње институције, наравно брез ХИСТОРИЈЕ за то постоји валидан пдф. слободног а демокрацког форума....

е да заборавих у наслову оно ''ЗБИРНА''
па ако би мого тко од Управе или редара да дода, зарад транспарентности, бијо би му захвалан у име свију форумаша.....

Елем,
дуго сам размишљо како почети темилицу о снагама мрака, препреци нечије обећате будућности, но колко се год трудијо једноставно не могу наћи боље...

па изволте, за и против ове мудре поскочице некадашње институције, наравно брез ХИСТОРИЈЕ за то постоји валидан пдф. слободног а демокрацког форума....

"Da niti ti kume musliman" ili si mislio reci povijest :lol:

"Da niti ti kume musliman" ili si mislio reci povijest :lol:

каке везе има тко сам ја,
тема није аутобијографска, тиче се исључиво тамо неке федерације са којој постсербиа мора раскинути све везе, зарад наставка сна, некима обећатог.....

каке везе има тко сам ја,
тема није аутобијографска, тиче се исључиво тамо неке федерације са којој постсербиа мора раскинути све везе, зарад наставка сна, некима обећатог.....

Ma vidim ispravljas se za zbrinu temu i to, pa zato :D
Sto se tice same teme, nego sta, raskinuti veze, mene cudi da Rusi to sami odavno nisu pokidali i ostavili samo jednako povoljne kredite kao i nemacki prijatelji. :)

Ma vidim ispravljas se za zbrinu temu i to, pa zato :D
Sto se tice same teme, nego sta, raskinuti veze, mene cudi da Rusi to sami odavno nisu pokidali i ostavili samo jednako povoljne kredite kao i nemacki prijatelji. :)

Први сам за ЕКОМОМСКИ ОПРАВДАНУ и УСКЛАЂЕНУ цену нафте и гаса са еуропским пријатељима,
до које ће верујем доћи у току зиме, немере постсербиа мимо свијета, уосталом безброј је примера на којим је то и показала.

Sreća pa je taj KGB plaćenik i veljesrbin Tadić najuren ko šugavo pseto ,nek ide u Sibir medju one pijane kanibale , a Srbija ide brzim i nezaustavljivim koracima ka najvišem cilju kojome su svi naši preci težili i za koju su vekovima krv prolivali - Otvaranju Poglavlja Broj 24!

тема није о псима, нити о нечијим сновима и циљовима, већ искључиво о ....

O aktuelnim POLITICKIM desavanjima u Rusiji.
Na osnovu činjenica i argumenata.
Ovde se ne raspravlja o istoriji, za to postoji poseban PDF,
Nece se tolerisati provokacije, vredjanje, spam, "vesti" iz neproverenih izvora, postavljanje uvredljivih slika i klipova, postavljanje slika i klipova čiji je sadržaj ubistvo i slicno...

Podsećamo na Pravilnik foruma:
http://forum.krstarica.com/showthrea...oruma-Politika

стога молим поступите по наређењу.

Владимир Путин ће 4. октобра примити владајућег кнеза Монака Алберта II

http://www.vostok.rs/index.php?opti...adajuceg-kneza-Monaka-Alberta-II#.Uk3o01PVcRQ

Владимир Путин ће 4. октобра примити владајућег кнеза Монака Алберта II, који стиже у званичну посету Русији. У току сусрета ће бити речи о приоритетним правцима сарадње, пре свега о перспективама ширења трговинско-економских, културних и хуманитарних веза. Планира се и размена мишљења о актуелним питањима међународне политике.

Председник Русије и владајући кнез Монака ће истог дана присуствовати свечаности отварања Олимпијских бакљи из личне колекције Алберта Алберта II.

Лепо лепо, договор око паркинга јахти :ok: или неко жетоне да врати :think:

Sreća pa je taj KGB plaćenik i veljesrbin Tadić najuren ko šugavo pseto ,nek ide u Sibir medju one pijane kanibale , a Srbija ide brzim i nezaustavljivim koracima ka najvišem cilju kojome su svi naši preci težili i za koju su vekovima krv prolivali - Otvaranju Poglavlja Broj 24!

Европски брате, дошли смо до експланаторног скрининга! Немам појма шта то значи, али је то нешто на путу ка ЕУ! Корак ближе! Радујмо се!

20 година је прошло..не поновило се

http://rt.com/politics/october-crisis-russia-politics-671/

Background to bloodshed – 20 years since Russia’s constitutional crisis

october-crisis-political-background.si.jpg

Тhe conflict between two branches of Russian power on September 21-October 4, 1993 led to the forcible cessation of the powers of the Russian Supreme Soviet, and was accompanied by armed clashes in the streets of Moscow.

пусти ти г.Панка да на миру почива,
што је са љуцким правима оних што пљују и вређају православље, с'поносом?

Руси још нису искусили благодети демократије. Политички су још увек у мрачним деведесетим.

Back