Путиновка
Veoma poznat
- Poruka
- 10.729
Наравно. Прави руски баћушка се овако моли Богу: Помози Боже да смрт непријатеља мога буде лака и брза и да оружје не откаже кад је најпотребније. Амин. Ја такође.... Ali kad ti je Gospod saveznik, ceo svet ujedinjen ti ne moze nista. A ti ako mislis da je snaga Rusije u nuklearnom arsenalu, Su-27, ili karakteru Putina a ne u sili Bozijoj, onda je to tuzno.
(овде имаш текст како је руски баћушка заштитио сопствену ћерку од пијаних хулигана - оружјем, наравно, не молитвом, јер такве молитвом нећеш зауставити, већ само силом)
http://russian.rt.com/article/9012
Наравно да сам за то да свештеник благослови оружје и војску, да Бог донесе победу и што мање жртава, а ко се од њих осећа спремним да брани сопствену земљу, треба му дати и оружје. Руске баћушке колико видим воле оружје и поред молитве, ослањају се и на нешто конкретно. И Господу треба олакшати, ни он баш не воли вас готоване који очекујете да се само молите, а он да вам реши све проблеме. Пази молим те, како си ти то замислио. Ти клечиш у цркви, прексрстиш се, изговориш молитву, а неко други да се бори да не постанеш роб и слуга окупатора. Зато те своје причице остави за неког наивнијег, а код мене изазиваш само смех. Ако мене неко покуша да удари, ја ћу му узвратити, па чак иако сам слабија, па куд пукло да пукло, а после ћу се помолити за његову душу, или ће он за моју, ал нећу сигурно седети скрштених руку и пустити да о исходу одлучи нека виша сила.
Poslednja izmena:
Још ако се свештеник помоли Господу, па узме калашњиков у руке, непријатеља има да нема. И Бог благослови оружје у праведним рукама. Амин.