РУСКА ФЕДЕРАЦИЈА

У одсуству шармантне Путиновке и Прелепог Боре, информације из прве руке.

У престоници Либије нападнута руска амбасада

http://serbian.ruvr.ru/2013_10_02/U-prestonici-Libije-napadnuta-ruska-ambasada/

Неидентификоване наоружане особе су напале руску амбасаду у главном граду Либије, Триполију, пренео је сателитски ТВ канал Ал-Арабија.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tripoli embassy attack sparked after Libyan officer killed by Russian woman :worth:

http://rt.com/news/russian-embassy-libya-attack-693/

Владимир Путин ће 4. октобра примити владајућег кнеза Монака Алберта II

http://www.vostok.rs/index.php?opti...adajuceg-kneza-Monaka-Alberta-II#.Uk3o01PVcRQ

Владимир Путин ће 4. октобра примити владајућег кнеза Монака Алберта II, који стиже у званичну посету Русији. У току сусрета ће бити речи о приоритетним правцима сарадње, пре свега о перспективама ширења трговинско-економских, културних и хуманитарних веза. Планира се и размена мишљења о актуелним питањима међународне политике.

Председник Русије и владајући кнез Монака ће истог дана присуствовати свечаности отварања Олимпијских бакљи из личне колекције Алберта Алберта II.

Лепо лепо, договор око паркинга јахти :ok: или неко жетоне да врати :think:

Путинова јахта је два пута већа од Монака, тако да нема где да се паркира.:D

1307420940_d86abc49699f323732382da9e0cad5d1.jpg

Први сам за ЕКОМОМСКИ ОПРАВДАНУ и УСКЛАЂЕНУ цену нафте и гаса са еуропским пријатељима,
до које ће верујем доћи у току зиме, немере постсербиа мимо свијета, уосталом безброј је примера на којим је то и показала.

Не брини, наша влада даје све од себе да би народ и државу сачувала од пљачке пијаних Руса, ево један леп текст о том самопрегорном раду на заштити наших националних интереса :think:

http://www.vaseljenska.com/misljenja/gasna-veza-srbije-bugarske-priprema-za-konacan-napad-na-juzni-tok/

Елем,
дуго сам размишљо како почети темилицу о снагама мрака, препреци нечије обећате будућности, но колко се год трудијо једноставно не могу наћи боље...

па изволте, за и против ове мудре поскочице некадашње институције, наравно брез ХИСТОРИЈЕ за то постоји валидан пдф. слободног а демокрацког форума....

БоТа је кребилчић а ова његова реченица потврђује да је имбецилчина.

Мсм... кол'ко мора' будеш глуп да изјавиш поменути? Или...кол'ко мора будеш глуп да изгубиш изборе од Томе Николића?

БоТа је кребилчић а ова његова реченица потврђује да је имбецилчина.

Мсм... кол'ко мора' будеш глуп да изјавиш поменути? Или...кол'ко мора будеш глуп да изгубиш изборе од Томе Николића?
Njegova pamet nece uci u enciklopedije pametnih ljudi dvadesetog veka.
Izgubio je od Tome diplome jer njegovi biraci nisu izasli na izbore.

Путинова јахта је два пута већа од Монака, тако да нема где да се паркира.:D

1307420940_d86abc49699f323732382da9e0cad5d1.jpg

:D

Posebno je zanimljivo što će Putin uskoro imati ne samo 1 već 4 takve jahte. :ok:
http://en.ria.ru/military_news/20110921/167012600.html

Russia to refit nuclear missile cruisers - media

The Russian Defense Ministry is planning to refit three mothballed nuclear-powered Kirov-class missile cruisers in a major boost for the Russian Navy's combat strength, Izvestia newspaper said on Wednesday.
The Admiral Nakhimov, Admiral Lazarev and Admiral Ushakov nuclear missile cruisers were built in the Soviet era but have been decommissioned and laid up in dock for over a decade. The only active Kirov class cruiser is the Pyotr Veliky, the flagship of Russia's Northern Fleet.

:D

Posebno je zanimljivo što će Putin uskoro imati ne samo 1 već 4 takve jahte. :ok:
http://en.ria.ru/military_news/20110921/167012600.html
Све су његове ("јахтице") човек је на челу најмоћније државе на планети, а овде неки еуроатлански, да не кажем којекакви, праве питање око некаквих јахтица и сатића, као да њему ишта од тога треба - довољно је само да покаже руком и возиће га космичким бродом ако хоће и куд год хоће. Смешно ми је кад неко уопште почне да расправља о богатству човека који управља државом која заузима толики део ове планете. Па наравно да неће скрушено на магарцу јахати с једног на други крај Русије, него ће увек и на сваком месту показати сву силу, моћ и богатство Русије за које је он највише заслужан. Јер у каквом је блату Русија била пре његовог доласка на власт сви знамо. А сила, моћ и богатство су ту да држе на дистанци и одстојању оне који су пустили своје огавне пипке према Русији у време владавине оних издајника пре Путина.
127552659.jpg

Rusija ima samo jedan problem pošto se svih ostalih rešila a to je pitanje Cara Rusije. To je važno zbog kontinuiteta politike kakva god da je ona. Putin je odličan kandidat, jer kad je mogao Bonaparta što da ne i Putin. Da ne zebemo pri svakoj generacijskoj smeni. Ni mi ni Rusi ni Nemci ni Amerikanci ni Šiptari ni Hrvati. Treba da se zna ko je najveći i u vremenskoj dimenziji.

Rusija ima samo jedan problem pošto se svih ostalih rešila a to je pitanje Cara Rusije. To je važno zbog kontinuiteta politike kakva god da je ona. Putin je odličan kandidat, jer kad je mogao Bonaparta što da ne i Putin. Da ne zebemo pri svakoj generacijskoj smeni. Ni mi ni Rusi ni Nemci ni Amerikanci ni Šiptari ni Hrvati. Treba da se zna ko je najveći i u vremenskoj dimenziji.

То није никакав проблем. Док други бирају цареве по наследству, по плавој крви, код Руса то не игра никакву улогу, код њих је човек са својим личним способностима и квалитетима најважнији, ако је доказао да уме да води земљу и од ње створи моћну државу којој нико ништа не може, ако је у кризним ситуацијама умео да сачува земљу и да се супротстави онима који су јој одувек били непријатељи, онда он према руским мерилима заслужује да буде проглашен за Цара. А Путин је то доказао и наравно да треба да буде проглашен за Цара. Ја мислим да га Руси неће пустити тек тако, да се заиста венчао са Русијом док их смрт не растави.

То није никакав проблем. Док други бирају цареве по наследству, по плавој крви, код Руса то не игра никакву улогу, код њих је човек са својим личним способностима и квалитетима најважнији, ако је доказао да уме да води земљу и од ње створи моћну државу којој нико ништа не може, ако је у кризним ситуацијама умео да сачува земљу и да се супротстави онима који су јој одувек били непријатељи, онда он према руским мерилима заслужује да буде проглашен за Цара. А Путин је то доказао и наравно да треба да буде проглашен за Цара. Ја мислим да га Руси неће пустити тек тако, да се заиста венчао са Русијом док их смрт не растави.

A sto ga ne bi pustili rusi? Koliko ja znam velike velika velika vecina rusa je za Putina. U sto kracem roku Putin za cara, Da vlada apsolutisticki. Zivela Rusija I Putin!

A sto ga ne bi pustili rusi? Koliko ja znam velike velika velika vecina rusa je za Putina. U sto kracem roku Putin za cara, Da vlada apsolutisticki. Zivela Rusija I Putin!
Кад кажем да га Руси неће пустити тек тако, мислим да га неће ослободити дужности коју тако добро обавља за разлику од својих претходника, на добробит Русије и сопственог народа. Ниси ме добро разумео.

Кад кажем да га Руси неће пустити тек тако, мислим да га неће ослободити дужности коју тако добро обавља за разлику од својих претходника, на добробит Русије и сопственог народа. Ниси ме добро разумео.

Ah, Ok. Izvini molim te, Neki put stvarno nista ne razumem :) U pravu si za to, onda.

Руси потичу од Срба. ДНК то може да потврди. Зато сам ја од када сам за ту чињеницу сазнао изузетно про руски оријентисан.

Hrvati potiču od Srba. DNK to može da potvrdi.http://news-bar.hr/slider/sokantno-otkrice-o-podrijetlu-hrvata/
Idući gornjom logikom, vjerovatno si i pro hrvatski orjentisan.

Najveći svjetski resursi se nalaze u Rusiji, tako da bi ta federacija bila od koristi ako bi igrali pametno.

uz ogromnu Bozju pomoc. Gospod Bog je jedino sto sprecava sile zla sa zapada, juga i istoka da Rusiju izbrisu sa lica zemlje. Ali kad ti je Gospod saveznik, ceo svet ujedinjen ti ne moze nista. A ti ako mislis da je snaga Rusije u nuklearnom arsenalu, Su-27, ili karakteru Putina a ne u sili Bozijoj, onda je to tuzno.

Tell us, what's the track record on this ‘God’ defending Russia?

Back