"Rušimo monopol i dogovor Vučića i Đilasa, vlast i opozicija organizuju botove protiv nas": Dveri i Zavetnici najavljuju tužbe

БелиВук

Domaćin
Poruka
3.386
„Рушимо монопол и договор Вучића и Ђиласа, власт и опозиција организују ботове против нас“: Двери и Заветници најављују тужбе против председника и неколико медија Обрадовић: Наша листа најнападанија од расписивања избора Обрадовић је рекао да и власт и опозиција организују ботове против њих, те да чак, по његовом мишљењу, Драган Ђилас, председник ССП (Србија против насиља) и председник Србије Александар Вучић имају договор о међусобном медијском нападању.
Он је оценио да "западни страни фактор" има намеру да се након избора 17. децембра формира власт која ће да прихвати француско-немачки предлог, и да би, како каже, били најсрећнији када би Владу формирали Вучић, Брнабић и Ђилас.

Кандидат за градоначелника Београда ове коалиције, Ратко Ристић осврнуо се на то што га је председник Вучић помињао током недавне посете Паризу када га је оптужио да "краде од државе".

"Ако је било нешто нелегално, требало је да пошаљу инспекторе и да ме ухапсе", поручио је он.
https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori-2023/dveri-zavetnici-o-medijskim-napadima-i-botovima/
Кад се погледа медијска и политичка (изузеци потврђују правило) хајка на њих није ни чудновато да тако мали број гласа за њих у Србији.
 
IMG_20231113_214751_edit_242905108515538.jpg
 

Back
Top