Русима забрањено да буду Срби?

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Сукоб полиције и седамдесетак навијача на трибинама "Ла Кок Арене" у Талину који се догодио у 17 минуту сусрета репрезентација Србије и Естоније изазива бројне спекулације.

Спекулише се да су групу чинили естонски Руси, и група руских навијача који су стигли из Санкт Петербурга да подрже "орлове". Ова прилика је искоришћена да се потенцира заједништво између два народа.

Навијачи су ушли заједно на стадион, носећи транспаренте на којима су биле исписане поруке о повезаности Србије и Русије.

Естонска полиција саопштава да је са стадиона удаљено 73 људи. Дошло је до сукоба са полицијом која тврди да је реаговала плашећи се за безбедност одигравања меча. Око седамдесет људи је приведено, код њих је нађено хладно оружје и десетак бакљи.

Занимљиво је да је естонска полиција приводила и људе испред стадиона који су постављали транспаренте посвећене заједништву руског и српског народа.
Сви приведени су пуштени, а данашњи медији пишу да ће бити поднете пријаве против Руса који живе у Естонији.

Изгледа да је данас Русима збрањено да буду Срби као и обрнуто у Србији ,Србима забрањено да буду Руси.

rusija.jpg

http://www.rts.rs/page/stories/ci.html

Poslednja izmena:
- ВЕРА,

- ЈЕЗИК,

- ПИСМО,

- КУЛТУРА,

- ИСТОРИЈА,

и што је најважније

- ДУША ---
-------- све то нам је заједничко... :super::super::super:

Јесте, треба да будемо добри пријатељи, најбољи пријатељи, побратими!

АЛИ, исти народ нисмо, ми смо Срби, они су Руси. Срби треба да чувају и да се поосе својом посебношћу!

АЛИ, исти народ нисмо, ми смо Срби, они су Руси. Срби треба да чувају и да се поосе својом посебношћу!

Ово хапшење говори да смо исти народ

Наравно - али Руси су нам као народ НАЈБЛИЖИ од свих народа на Планети ... то треба да буде свима јасно. Е сада колико је тачно то да смо ми само један део Руса који је дошао на Балкан - ја то не знам, али лично осећам невероватну сличност тј. "ИСТОСТ" са Русима.

Наравно - али Руси су нам као народ НАЈБЛИЖИ од свих народа на Планети ... то треба да буде свима јасно. Е сада колико је тачно то да смо ми само један део Руса који је дошао на Балкан - ја то не знам, али лично осећам невероватну сличност тј. "ИСТОСТ" са Русима.

Слични смо доста, навео си већ! Али ми нисмо део Руса који је дошао на Балкан, то једноставно није тачно. Што се генетике тиче, ту нисмо много блиски.

Они нам јесу веома блиски културолошки, волимо се међусобно, то су довољни разлози да будемо најближи могући пријатељи, али нисмо део њихове нације!

Back