Русију распродати, руски народ раселити

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moreplovka....

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.024
"Вашингтон пост“ објавио текст Литванца, доктора Луциса. „Дајмо сваком Русу по сто хиљада долара да би напустио територију Русије.“ Новац обезбедити „распродајом руске земље и богатстава“.У једној од најутицајнијих новина Америке „Вашингтон посту“ недавно је објављен велики текст под насловом „Извори зла“. Аутор чланка је извесни доктор Луцис из Минесоте, Литванац по националности. Тај чланак је без преседана по цинизму заснован на »најогољенијој русофобији.

Доктор Луцис пише: „Политичка коректност обично наводи да се за дела геноцида оптужују само политичке вође. Међутим, масовна убиства, насиља, пљачке – све то остварују обични људи терористичких земаља“. Пре свега, то се односи на Русију. Лењин и Стаљин су само наређивали, а, у ствари, у убијању сто милиона људи у току 20. века учествовали су Руси. Некажњеност тих злочина сада је одрешила руке Србима на Косову, како је својевремено та некажњеност надахнула Хитлера да почне холокауст . Русија, то је главни извор зла у 20. веку«.“

Године 1938, тврди аутор, Руси су, од 230.000 Литванаца који су живели у Русији убили 73.000 њих. Управо у Литванији, сматра аутор, Руси су остварили најстрашнији геноцид. Између осталих примера руских зверстава, доктор наводи Украјину и Чеченију, а, из неких разлога, и српска непочинства у Босни и на Косову. Он пише: „Ми не само да смо дужни да Србе истерамо из те области, него и да ликвидирамо основни извор зла, а он се налази у Русији.“

Да би се решио проблем Русије са њеним залихама атомског, хемијског и биолошког оружја, Луцис сматра да треба направити највећу распродају у историји света. „Дајмо сваком Русу, био он мушкарац, жена или дете, по сто хиљада долара да би заувек напустио територију Русије и бившег Совјетског Савеза“. Резултат: око Москве мора да остане мала, попут Швајцарске, мини Русија. Тамо, да би се очувао руски језик, треба да се дозволи да живи десет милиона Руса – не више. Осталих 140 милиона треба да буду расељени по целом свету. Укупна цена таквог подухвата била би 14 трилиона долара.“

Тај новац се, сматра Луцис, може добити распродајом земље и природних богастава Русије. Купци ће бити они који зажеле да се населе на опустелим руским земљама и тамо да организују нове државе. У источном Сибиру, на пример, Американци ће моћи да купе земље колико зажеле. Луцис чак и наводи имена богатих Американаца, Финаца и Јапанаца који су већ изразили такву жељу. Земље попут Чеченије и Дагестана ће, наравно, добити потпуну независнот и неће бити распродаване.

За Русе који напуштају Русију Луцис предлаже жестока правила. Прво, у било којој земљи у којој реше да се населе Руса не сме бити више од пет процената, „да не би могли да упропасте домаће становништво“. Добро је промишљена и финансијска страна тог питања. Пошто Русу не може да се повери управљање новцем, пре него што напусти Русију треба му дати само 30 процената гарантоване суме. Остатак ће добити тамо где се настани – по десет процената у току седам година.

Луцис на крају каже: „Захваљујући таквим мерама, нећемо дозволити тим агресивним и бесавесним варварима да даље чине злодела и томе уче друге. Дајте да заштитимо свет од будућих руских злочина против човечанства, штитећи самим тим и руски народ! Дајте да направимо највећу распродају на свету!“
 

mvcom

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.122
e a kad bi ja tog Litvanca autora ovog BOLESNOG teksta dohvatio zazalio bi sto se rodio
bolesnik bi me molio da ga ubijem.


To je samo još jedan od dokaza kakve se sve monstuozne ideje javljaju u glavama tvoraca novog svetskog poredka.Pa sad nek neko kaže da je Hitler mrtav!!!Malih hitlerića ima koliko hoćeš a pravi njihov rasadnik je SAD.

Sad kada se Rusija polao ali sigurno uzdiže sasvim je razumljiva panika koja je obuzela usijane glave globalizatora.
 

Шалом

Ističe se
Banovan
Poruka
2.642
ma sta bre zar mislis da je autor ovog clanka normalno ljudsko bice koje zasluzuje da zivi?
ma otklanjanjem jednog takvog zivog stvora ovaj svet postaje lepsi makar za nijasnu.
Можда...али ипак..како друго сазнати шта мисле о нама..него кроз такве идиоте..који то излану..бар неће проћи као ми са нашим комшијама..
 

Mitternachtsträumer

Veoma poznat
Poruka
12.064
ma sta bre zar mislis da je autor ovog clanka normalno ljudsko bice koje zasluzuje da zivi?
ma otklanjanjem jednog takvog zivog stvora ovaj svet postaje lepsi makar za nijasnu.

Zbog razmišljanja kao što je ovo tvoje smo i došli ovde gde smo. Taj Litvanac jeste neviđena budala. Kada bi ti njega ubio neko drugi bi mislio da ti ne zaslužuješ da živiš.
Meni ste ti i Litvanac isti.

Ako se dobro sećam, Bilja je onomad izašla sa sličnim predlogom da se rasele Albanci sa Kosova. Nisam te video da si tad pretio da ćeš svet osloboditi zla zvanog Bilja.

P.S. Biljo, najiskrenije te molim da se ne ljutiš, tebe sam uzeo samo komparacije radi.
 

truba21

Primećen član
Banovan
Poruka
639
а, из неких разлога, и српска непочинства у Босни и на Косову. Он пише: „Ми не само да смо дужни да Србе истерамо из те области, него и да ликвидирамо основни извор зла, а он се налази у Русији.“

vidim Litvanac pominje i Srbe
pa ajd sad DeteSunca Litvanac prica ne samo o Rusiji nego i o Srbima i o tebi licno
zato ubiti takvo stvorenje nije greh - zato sto je to vrlo izuzetan slucaj,
zato likvidaciju tog Litvanca Bog bi oprostio.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.