Rusija želi da vrati bonove za hranu

Tešenje na max: u Ameeici ne postoje Food stamps, ma ne. A ni 12,6% američkih državljana ne prima tu vrstu pomoći, ma uopšte.

Supplemental Nutrition Assistance Program​

In fiscal year 2023, the Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP) served an average of 42.1 million people per month, or 12.6 percent of U.S. residents. The share of residents receiving SNAP benefits in each State ranged from as high as 23.1 percent in New Mexico to as low as 4.6 percent in Utah.

https://www.ers.usda.gov/data-produ...tials/food-security-and-nutrition-assistance/
Evo ga ovaj, javlja se sa privremenog rada u USA. Obaveštava nas kako je bolje u Rusiji😅. Nema sta, sankcije su razvojna sansa, tako je I Milosevic govorio… Ocekujem da ce dolare u svetskim trgovinskim razmenama zameniti ruski bonovi…Tj. očekujemo zajedno ja i ovaj moj drugar na privremenom radu u USA… Otišao je tamo da im prenese znanje…

Russia plans to test US food stamp program to help its poor​

eto, to i ja mislim, da oni zapravo prepisuju od nas amera, ali ideja uopste nije losa, i srbija bi trebala isto da uvede za decu, penzioneri imaju bar penzije, a sta deca imaju? drzava kaze da je ona vlasnik naase dece, pa neka im da da jedu onda, jel tako? par stotina evra hrane za siromasnu decu srbije, jel problem? za tigra, koji krade milijarde od kredita?

A prava vest je ova, za one koji su dovoljno pismeni da se sami informišu, za razliku od NAFO ekipice.

Russia plans to test US food stamp program to help its poor​

https://tass.com/opinions/762699

Sad me zanima koje su to sankcije uništile američku privredu kad im trebaju bonovi za hranu. :hahaha:
Propade Amerika… Ja kad sam bio u USA vidjao sam ljude kojima u prodavnicama kupuju cigarete na komad, to nisam video nikada u Srbiji, ni u vreme sankcija… Ali nisam lud da po tome zaključujem o USA…

eto, to i ja mislim, da oni zapravo prepisuju od nas amera, ali ideja uopste nije losa, i srbija bi trebala isto da uvede za decu, penzioneri imaju bar penzije, a sta deca imaju? drzava kaze da je ona vlasnik naase dece, pa neka im da da jedu onda, jel tako? par stotina evra hrane za siromasnu decu srbije, jel problem? za tigra, koji krade milijarde od kredita?
Pa nije to ni nešto nova vest, od pre 11 godina je, prvo su radili eksperiment u najsiromašnijim regionima, sad žele da prošire taj program na celu Rusiju. I Rusi uopšte ne kriju da kopiraju program koji Ameri sprovode odavno.

Državna duma Ruske Federacije podržala je ideju o uvođenju bonova za hranu za socijalno ugrožene grupe ali još nije poznato na koji način će se finansirati i koliko ljudi će moći da ih koristi.
Planirano je da inicijativa bude pokrenuta 2025. godine, počevši od Kalinjingradske oblasti, piše The Moscow Times, prenela je Nova Ekonomija

Anatolij Aksakov, predsednik komiteta Državne dume za finansijsko tržište, podržao je ideju o vraćanju bonova za hranu.

Ranije je takve mere najavio gubernator Kalinjingradske oblasti, Aleksej Bezprozvaneh.

Prema rečima Aksakova, "inicijativa ima zdravu osnovu" i treba je proširiti na celu Rusiju.
https://www.021.rs/story/Info/Regio...na-listi-socijalno-ugrozeni-i-penzioneri.html

Hm, da, Rusija i zdrave osnove. Dobro.
Nego, zar nije rečeno da sanskcije protiv Rusije ne deluju, kako ona ustvari ekonomski jača i tako dalje?

pa i amerika ti ima bonove za hranu odavno za socijalno ugrozene

to se tamo zive food stamps

50 miliona amerikanaca se time hrani

pa i amerika ti ima bonove za hranu odavno za socijalno ugrozene

to se tamo zive food stamps

50 miliona amerikanaca se time hrani
I to je normalniji način da se pomogne najsiromašnijima, nego ono što su Ameri sad uradili sa legalizacijom krađe po prodavnicama. Do 1000 dolara možeš da kradeš usred bela dana, ispred radnika i policije i niko ti ništa neće, pošto će te sudija svakako osloboditi odgovornosti čak i da te neko uhapsi.

Pa nije to ni nešto nova vest, od pre 11 godina je, prvo su radili eksperiment u najsiromašnijim regionima, sad žele da prošire taj program na celu Rusiju. I Rusi uopšte ne kriju da kopiraju program koji Ameri sprovode odavno.
Кад су енглези,французи,Ирци продавали Команчима,Сијуксима ватрену воду,тада се на руском Двору говорио стриктно француски Језик и пио се најквалитетнији Бургундунац.

Državna duma Ruske Federacije podržala je ideju o uvođenju bonova za hranu za socijalno ugrožene grupe ali još nije poznato na koji način će se finansirati i koliko ljudi će moći da ih koristi.
Planirano je da inicijativa bude pokrenuta 2025. godine, počevši od Kalinjingradske oblasti, piše The Moscow Times, prenela je Nova Ekonomija

Anatolij Aksakov, predsednik komiteta Državne dume za finansijsko tržište, podržao je ideju o vraćanju bonova za hranu.

Ranije je takve mere najavio gubernator Kalinjingradske oblasti, Aleksej Bezprozvaneh.

Prema rečima Aksakova, "inicijativa ima zdravu osnovu" i treba je proširiti na celu Rusiju.
https://www.021.rs/story/Info/Regio...na-listi-socijalno-ugrozeni-i-penzioneri.html

Hm, da, Rusija i zdrave osnove. Dobro.
Nego, zar nije rečeno da sanskcije protiv Rusije ne deluju, kako ona ustvari ekonomski jača i tako dalje?
Sta ima veze, 50mil Amera zivi na bonove; 15% populacije; jos nemaju ni zdravstveno osiguranje pa imas kolonije koje zive u satorskim naseljima Kalifornije i gde to klima dozvoljava; dok ih je u NY puna kanalizacija.

Кад су енглези,французи,Ирци продавали Команчима,Сијуксима ватрену воду,тада се на руском Двору говорио стриктно француски Језик и пио се најквалитетнији Бургундунац.
Zbog francuskog jezika su ih i poklali.
Nista pametniji nisu ni srBski pavijani koji ceo vek pevaju o prijateljstvi sa francuzima koji im ubise kralja.
Slavenoretardi i jedni i drugi.

Da, siromašni su svojom slobodnom voljom. Svako ko želi da uradi nešto od svog života, to može. Sistem mu omogućava. Dok u Rusiji moraš da budeš siromašan jer nemaš druge opcije. Čak i ako nekim čudom napraviš neki biznis, ako ne platiš reket, čudne nezgodne stvari počnu da ti se dešavaju. Bukvalno različiti svetovi.
Amerika je zaostala drzava treceg sveta,posebno mentalno,tako da se oni nikako ne mogu porediti sa Rusijom
Amerika je Afghanistan sa nuklearnim nosacima aviona

znaci ne mogu da verujem

dal je moguce da je tolika beda u americi?

bruka
Они су за Време Бајдена увезли преко 20 Милиона јужноамериканаца.
И шта ће он...социјала му даје 100 долареса месечно и морају људи се некако прехране.
У Русији,такође има много Досељеника из тих кавказких Република али у Русији нема толико Лоповлука,наркоманије и разбојништва зато што Русија пази на сваког свог грађанина.
Америка је гладна- Русија обилује у најнеопходнијим Потребштинама.

Они су за Време Бајдена увезли преко 20 Милиона јужноамериканаца.
И шта ће он...социјала му даје 100 долареса месечно и морају људи се некако прехране.
У Русији,такође има много Досељеника из тих кавказких Република али у Русији нема толико Лоповлука,наркоманије и разбојништва зато што Русија пази на сваког свог грађанина.
Америка је гладна- Русија обилује у најнеопходнијим Потребштинама.
Ovo nebi izjavio Ljuban Karan...

Back