Rusija želi da vrati bonove za hranu

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
232.065
Državna duma Ruske Federacije podržala je ideju o uvođenju bonova za hranu za socijalno ugrožene grupe ali još nije poznato na koji način će se finansirati i koliko ljudi će moći da ih koristi.
Planirano je da inicijativa bude pokrenuta 2025. godine, počevši od Kalinjingradske oblasti, piše The Moscow Times, prenela je Nova Ekonomija

Anatolij Aksakov, predsednik komiteta Državne dume za finansijsko tržište, podržao je ideju o vraćanju bonova za hranu.

Ranije je takve mere najavio gubernator Kalinjingradske oblasti, Aleksej Bezprozvaneh.

Prema rečima Aksakova, "inicijativa ima zdravu osnovu" i treba je proširiti na celu Rusiju.
https://www.021.rs/story/Info/Regio...na-listi-socijalno-ugrozeni-i-penzioneri.html

Hm, da, Rusija i zdrave osnove. Dobro.
Nego, zar nije rečeno da sanskcije protiv Rusije ne deluju, kako ona ustvari ekonomski jača i tako dalje?

Državna duma Ruske Federacije podržala je ideju o uvođenju bonova za hranu za socijalno ugrožene grupe ali još nije poznato na koji način će se finansirati i koliko ljudi će moći da ih koristi.
Planirano je da inicijativa bude pokrenuta 2025. godine, počevši od Kalinjingradske oblasti, piše The Moscow Times, prenela je Nova Ekonomija

Anatolij Aksakov, predsednik komiteta Državne dume za finansijsko tržište, podržao je ideju o vraćanju bonova za hranu.

Ranije je takve mere najavio gubernator Kalinjingradske oblasti, Aleksej Bezprozvaneh.

Prema rečima Aksakova, "inicijativa ima zdravu osnovu" i treba je proširiti na celu Rusiju.
https://www.021.rs/story/Info/Regio...na-listi-socijalno-ugrozeni-i-penzioneri.html

Nego, zar nije rečeno da sanskcije protiv Rusije ne deluju, kako ona ustvari ekonomski jača i tako dalje?
nema li bonove za hranu USA i njene vazalske pudlice...(u miru)

Bome, krenulo im je. :kafa:

Bonove ima i SAD. U kapitalizmu je normalno da imaš 10% sirotinje.
I jedna i druga su daleko od socijalne države.

Ni meni nije jasno. Ovde je bilo dosta likova koji su nas ubeđivali da Rusija pod sankcijama jača, da prkose zakonima razume i ekonomije, da imaju neki nebeski rast BDP-a... a ono čitamo ovih dana da se pojavila inflacija i bonovi. To mora da je neka greška, verovatno nisi nešto dobro video.

Ni meni nije jasno. Ovde je bilo dosta likova koji su nas ubeđivali da Rusija pod sankcijama jača, da prkose zakonima razume i ekonomije, da imaju neki nebeski rast BDP-a... a ono čitamo ovih dana da se pojavila inflacija i bonovi. To mora da je neka greška, verovatno nisi nešto dobro video.
Citam neki dan (ne znam da li je istina)bmw trazi da se vrati na rusko trziste.
Sad kad vide sta ti i dlugomir pisete odustat ce

nema li bonove za hranu USA i njene vazalske pudlice...(u miru)
Више од 40 мелиона изузетних, иако нису под санкцијама, тражи помоћ да си купи лебац

Biden Administration Announces Historic Increase To Food Stamp Benefits​

Aug 19, 2021,05:10am EDT

Officially known as the Supplemental Nutrition Assistance Program, or SNAP, the nation’s food stamp program serves more than 40 million beneficiaries.

https://www.forbes.com/sites/tommyt...ces-historic-increase-to-food-stamp-benefits/

1734785722619.jpeg

:heart:

Državna duma Ruske Federacije podržala je ideju o uvođenju bonova za hranu za socijalno ugrožene
Већ се имплементира... Од пре пар дана

Цене хране су отишле у стратосферу и сиротиња, нема више пара да купује храну...

Да Храна не би пропала бацана псима и мачкама богаташа из Москве, уводе се бонови

Из 1982 кажеш'?
ја се тих бонова,никаквих бонова не сећам..
Чак је и -Агрокомерц- афера почела мислим тек неке 86/87ме..а тек од те Афере почео економски суноврат..ваљда
и кад је пара понестало и кита престала се диже..оним препоштеним Генерал-Потпуковницима и сл..
онда смо се ухватили за вратове :mrgreen:

Neki ste ih vidjeli na interneti,a neki smo ga drzali u ruci.Mislim bon.
Ma nemoj?
Ajd se igramo....

Jelde najviše bonova koji bi pretekli uvek bili.oni na kojima pisalo "kafa"

Pošalje mene tata u prodavnicu, da mi bon za kafu ja odem kaže ĉika - nemaaaa

Vratim se kući kažem tati nema kafe ali sam ja meni kupio tri ĉokolade "životinjsko carstvo"

Onda tata ode u tu istu prodavnicu - donese kafu.
A znao šefa.
Ja nisam.

Из 1982 кажеш'?
ја се тих бонова,никаквих бонова не сећам..
Чак је и -Агрокомерц- афера почела мислим тек неке 86/87ме..а тек од те Афере почео економски суноврат..ваљда
и кад је пара понестало и кита престала се диже..оним препоштеним Генерал-Потпуковницима и сл..
онда смо се ухватили за вратове :mrgreen:
Ako ih se ti ne sjecas ne znaci da ih nije bilo.
Bilo je.Bile su i restrikcije struje.

Back