Rusija: Zapad sprovodi obojenu revoluciju u Srbiji

Nas interes je da Srbija jaca i da se Srbi ujedine a pod zapadom nestajemo i propadamo.

Svi vi prozapadni Srbi se istrebljujete jer ste usvojili t u pogubnu antiprirodnu WOKE ideologiju.

90% vas ima jedno ili nijedno dete . Buducnost NE PRIPADA VAMA.

Jedina ispravna ideologija za Srbe jeste pravoslavlje tj svetosavlje.

A ono je u koliziji sa zapadnom WOKE satanistickom ideologijom. Zato mi ne pripadamo i nikada necemo pripadati zapadu. Jer smo pravoslavci a zapadnjaci su vecinom satanisti.

Narod te demantuje, kao što rekoh, svi Srbi su deo zapada i beže na zapad. Valjda oni bolje znaju "gde nam je mesto" nego ti koji širiš rusofilsku propagandu. I ja sad treba tebi da verujem a vidim svojim očima da mi je pola familije i kolega sa posla na zapadu a ne u Rusiji ili Kini. Teško Tihomire, teško. Ali razumem da imaš agendu koju moraš da obaviš, da li radiš za neku lovu ili sendviče, ko će ga znati, ali donekle i razumem. Srbija je uvek bila zemlja podanika, prodajete se jeftino i služite dušmanima ;)

Zapad odveo ava u Vašington kod Trampa, nasadio ga na tronožac, i naložio mu da potpiše odustajanje od odpriznavanja, da nagradi izraelsko priznanje tzv. Kosova premeštanjem ambasade u Jerusalim.
To jedna zemlja ne mora da potpiše. Tj. ako ne potpiše neće biti posledica po nju.
Pa zašto je to av potpisao? Zato što je on LIČNO ucenjen i zato što njega LIČNO zapad drži u šaci.

Suštinsa stvar: Ako je to tako, za koji moj je zapadu potrebna obojena revolucija u Srbiji? Da dovede nekog koga ne može da ucenjuje?
То је било понижавајуће, било је непријатно гледати. Политички - бесмислено.

Narod te demantuje, kao što rekoh, svi Srbi su deo zapada i beže na zapad. Valjda oni bolje znaju "gde nam je mesto" nego ti koji širiš rusofilsku propagandu. I ja sad treba tebi da verujem a vidim svojim očima da mi je pola familije i kolega sa posla na zapadu a ne u Rusiji ili Kini. Teško Tihomire, teško. Ali razumem da imaš agendu koju moraš da obaviš, da li radiš za neku lovu ili sendviče, ko će ga znati, ali donekle i razumem. Srbija je uvek bila zemlja podanika, prodajete se jeftino i služite dušmanima ;)
Ne vredi objasnjavati, ljudi su popili propagandu još pre 20g i to je to.

Najviše za to krivim žute, morali su pokušati odbaciti Ruski uticaj( tad je još Rusija bila u haosu) I kao kralj Milan Srbiju prema zapadu instalirati( nešto kao što je danas Slovenija).

Danas ljudi slave probijanje civila samo zato što ih ubija Ruska milosrdna ruka...

Ne vredi objasnjavati, ljudi su popili propagandu još pre 20g i to je to.

Najviše za to krivim žute, morali su pokušati odbaciti Ruski uticaj( tad je još Rusija bila u haosu) I kao kralj Milan Srbiju prema zapadu instalirati( nešto kao što je danas Slovenija).

Danas ljudi slave probijanje civila samo zato što ih ubija Ruska milosrdna ruka...

Tadić je najviše podbacio. On je bio ključna figura koja je trebala zemlju da okrene prema zapadu, da rasčisti sa Miloševićsvom politikom i njegovim kadrovima i integriše nas u EU. Najbolja šansa nam je bio ulazak u grupi sa Hrvatskom.

Međutim, on je odabrao da uradi - NIŠTA. Neshvatljivo.

Tadić je najviše podbacio. On je bio ključna figura koja je trebala zemlju da okrene prema zapadu, da rasčisti sa Miloševićsvom politikom i njegovim kadrovima i integriše nas u EU. Najbolja šansa nam je bio ulazak u grupi sa Hrvatskom.

Međutim, on je odabrao da uradi - NIŠTA. Neshvatljivo.
Imao je jaku opoziciju u vidu DSS i SRS/SNS. Da je pravio neke nagle zaokrete pao bi mnogo pre 2012.

Zapad odveo ava u Vašington kod Trampa, nasadio ga na tronožac, i naložio mu da potpiše odustajanje od odpriznavanja, da nagradi izraelsko priznanje tzv. Kosova premeštanjem ambasade u Jerusalim.
To jedna zemlja ne mora da potpiše. Tj. ako ne potpiše neće biti posledica po nju.
Pa zašto je to av potpisao? Zato što je on LIČNO ucenjen i zato što njega LIČNO zapad drži u šaci.

Suštinsa stvar: Ako je to tako, za koji moj je zapadu potrebna obojena revolucija u Srbiji? Da dovede nekog koga ne može da ucenjuje?
vucica su pustili da radi sta hoce po Srbiji ali ne i dokle on hoce.

Imao je jaku opoziciju u vidu DSS i SRS/SNS. Da je pravio neke nagle zaokrete pao bi mnogo pre 2012.

Kapiram težinu posla ali jbg, što se prihvatao fotelje ako nije imao muda da odrađuje ispravne stvari?

Njegov JEDINI posao je bio da napravi otklon od politike Miloševića i da nas okrene zapadu (integracija u EU).

Pa tako, Hrvatska je postala kandidat 2003. godine (primljena 2013).
Srbija je postala kandidat 2009. godine (primljena nikad).

Šta je Tadić čekao 6 godina za prijavu? Ne mogu da razumem. On je funkciju predsednika doživljavao kao mesto za manekenisanje, niko mu nije rekao da se od njega očekivalo da RADI ?!

Упоран си у свом политичарењу и доказивању сопствене памети.
Тешко је овако на даљину проценити да ли само глуматаш и гураш оно за шта те плаћају или стварно немаш капацитет да схватиш упис
због ког си улетео.
ti samo sebe cujes... citaj srbine: u pravu si izmedju 5 i 25%, a sta cemo sa ostalih 75%? njih si uobrazio, i do cega onda dolazimo?
Тај цех лудих умишљених грађаниста, Београђана такорећи, морао је платити цео српски народ и преплатио је.
Шта оно рече Његош за такве?
Да подсетим рекао је и 'ко на брду ак' и мало стоји, више види од оног под брдом'.
Владика Николај још двадесетих година прошлог века писао је о београдском универзитету као расаднику нездравих
и погубних идеја за државу и народ. Требам ли доказивати колико је био у праву?
dolazimo do istoga, 5-25% da je bio u pravu; sta ces sada, da eliminises univerzitet kao instituciju, da ukinemo obrazovanje? sns ce da nam bude i merilo obraza? ostaj mi zdravo u svojoj uobrazilji, i sam rece da si uobrazen
neka si svaki put u pravu i polovinu, ali sta ces sa drugom polovinom koju nisi u pravu?

Poslednja izmena:
'ladno su zvali keke ivaninog muza mileta i stavili iste ove reci njegovoj zeni u usta da imaju sta da serendaju sada, kao brnaba koja samo ponavlja isto kao papagajka, ne moram ni da kliknem, jasno sta blebece
Ivana Kekin: Strateški interes Hrvatske da na vlasti ne bude Vučić

jel isto mantra? isto, do u rec ponavlja, papagajka, hrvatica mantra isto sto i ova hrvatica, a mi smo kao budale, i ne znamo da su se prvo dogovorile - ispiracina pameti! 'rvati vladaju srbijom, da ih srusimo, DOLE ANA, HRVATIJANKA! mogla je umesto ane i ivana da nam bude predsednica skupstine, nista se ne bi promenilo, oni rade zajedno protiv srba, vidimo da se dogovaraju ISTO DA PRICAJU

ana brnb je mogla da se kandiduje za predsednicu hrvatske a ivana kekin da bude predsednica vlade srbije, mislite da nije bilo moguce? ja mislim da jeste, ONE RADE ZA ISTOG GAZDU, sve se dogovaraju, mantraju isto kao papagaji do u rec.

Poslednja izmena:
'ladno su zvali keke ivaninog muza mileta i stavili iste ove reci njegovoj zeni u usta da imaju sta da serendaju sada, kao brnaba koja samo ponavlja isto kao papagajka, ne moram ni da kliknem, jasno sta blebece
Ivana Kekin: Strateški interes Hrvatske da na vlasti ne bude Vučić

jel isto mantra? isto, do u rec ponavlja, papagajka, hrvatica mantra isto sto i ova hrvatica, a mi smo kao budale, i ne znamo da su se prvo dogovorile - ispiracina pameti! 'rvati vladaju srbijom, da ih srusimo, DOLE ANA, HRVATIJANKA! mogla je umesto ane i ivana da nam bude predsednica skupstine, nista se ne bi promenilo, oni rade zajedno protiv srba, vidimo da se dogovaraju ISTO DA PRICAJU

ana brnb je mogla da se kandiduje za predsednicu hrvatske a ivana kekin da bude predsednica vlade srbije, mislite da nije bilo moguce? ja mislim da jeste, ONE RADE ZA ISTOG GAZDU, sve se dogovaraju, mantraju isto kao papagaji do u rec.
preskočio si terapiju?

preskočio si terapiju?
ana brmabic radi u tandemu sa ivanom kekin, prvo su se dogovorile sta da pricaju do u dlaku, kao dve papagajke, i av to zna, jer i on radi za njih, i pacovskim kanalima, preko hrvatske se sprema da pobegne, sve mu se rusi

Потомак усташа Брнабић оптужила студенте да раде за хрватску обавештајну службу!

gde aljek siftar sklanja srpske kriminalce?> u hrvatsku, gde se sprema i sam da pobegne, oni rade zajedno protiv srbije, ana brnabic radi za HRVATSKU, hvar je u cro, mislite o tome

ali ako ste glupi verujete da 100.000 nas beogradjana radi za hrvatsku KOS, a potomkinja ustasa ne. IQ<65

Poslednja izmena:
Kako nije legitimna kad je većinom osvojila izbore?Kome treba da prepuste vlast,ovima što ni cenzus ne mogu da preskoče?!
kada je hrvatica ana brnabic osvojila vlast pa da je sada grcevito ne da? kada smo mi srbi glasali za
Потомак усташа Брнабић оптужила студенте да раде за хрватску обавештајну службу!
joj sta vam je cia napravila sa aljekom siftarom, ovio ce se uciti i u 22 veku

Koji svi kada nas u Srbiji ima preko 6,6 miliona? Jel ima u tebi bar malo dostojanstva ili si i ti prodao veru za večeru?

Koji svi kada nas u Srbiji ima preko 6,6 miliona? Jel ima u tebi bar malo dostojanstva ili si i ti prodao veru za večeru?

ustaskinja vam vlada srbijom, halo, a nju je postavio aljek siftar, musliu, prst na celo ako moze da pomogne

Потомак усташког сатника пребеглог код Тита и срамотна председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да све што се чује и предузима током студентских протеста као рецепт користи „Блокадну кухарица“, књижицу – водич из Загреба, који је пре доста година издао Центар за анархистичке студије.​

kada je hrvatica ana brnabic osvojila vlast pa da je sada grcevito ne da? kada smo mi srbi glasali za

joj sta vam je cia napravila sa aljekom siftarom, ovio ce se uciti i u 22 veku

https://ustavni.sud.rs/ustav-rs-i-propisi/ustav-republike-srbije

УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ​

ПРВИ ДЕО
НАЧЕЛА УСТАВА
Република Србија
Члан 1.
Република Србија је држава српског народа и свих грађана који у њој живе, заснована на владавини права и социјалној правди, начелима грађанске демократије, људским и мањинским правима и слободама и припадности европским принципима и вредностима.

Zanima me hoće li ova izjava alapače Zaharove konačno bar malo uzdrmati putinofiliju u Srbiji, mislim na ljude koji su putinofili a ovamo su protiv AVa.
Ovo je treći put da Zaharova svojom izjavom daje vetar u leđa aktuelnom režimu u Srbiji: prvi put je to uradila krajem prošle godine kad su bili protesti nakon izbora u Beogradu, pa drugi put posle protesta u Beogradu u avgustu i sad treći put.

Русија: Запад спроводи обојену револуцију у Србији​

677z381_34333.jpg

(Фото Танјуг)/AП)
Портпарол руског Министарства спољних послова Марија Захарова изјавила је да западне земље планирају дестабилизацију унутрашње ситуације у Србији, користећи механизме инспирисане „обојеним револуцијама" и вршећи притисак на легитимне власти.

Она је додала да привремени органи у Приштини, уз подршку САД и ЕU стварају неподношљиве услове за српско становништво на Косову, покушавајући да га протерају, уз онемогућавање „Српске листе" да учествује на изборима.

Покушаји колективног Запада да запали ситуацију у земљи, користећи технике 'државног удара у стилу Мајдана' су очигледни", рекла је она. Једина могућа реакција је да се држимо слова и духа устава земље и да поштујемо избор српског народа који је гласао за националне интересе своје земље", додала је она.

https://www.politika.rs/scc/clanak/651941/rusija-zapad-sprovodi-obojenu-revoluciju-u-srbiji

Шта мислите да ли су тачни ови наводи Марије Захарове да западне силе ЗЛА стоје иза протеста у Србији ?

Evo ti ovde cela izjava Zaharove, i videćeš da je naslov lažan u Vučićevim medijima i tekst skraćen šta je Zaharova rekla.
Pročitaj ceo tekst ZAHAROVA PODRŽAVA VOLJU NARODA SRBIJE, a izjava je PROTIV VUČIĆA koji okreće Srbiju protiv tradicionalnih prijatelja.
Inače 80% teksta kao što vidiš Zaharova priča o Kosovu gde kaže "južna Srpska pokrajina" Kurtija i ostale naziva ih "privremena administracija u Prištini" onda Kurtija naziva "pod navodnicima premijer" i što je uočljivo Zaharova gleda Prištinu i Kurtija kao unutrašnje pitanje Srbije koji uz pomoć zapada vrše destabilizaciju Srbije, jer Prištinu gleda kao unutrašnje pitanje Srbije.
O tome se radi to je ta destabilizacija o kojoj priča, a naslov je lažan.

Da ti prevedem:
Zaharova kaže da Kurti koji je unutrašnje pitanje Srbije destabilizuje državu , a ne demonstranti.
A za demonstrante kaže da su narodna volja koju treba poštovati.
A za Vučića mada ga imenom ne pominje kaže da je on ta obojena revolucija u Srbiji koji ne poštuje većinsku volju naroda i Srbiju okreće ka zapadu, a protiv tradicionalnih prijatelja.

Evo ti ispod ceo tekst izjave Zaharove koji Vučićevi mediji nisu objavili

Министарство иностраних послова Руске Федерације
Спољна политика Вести
25.12.2024 19:27

Коментар званичног представника руског министарства спољних послова М.В. Захарове у вези са покушајима Запада да дестабилизује ситуацију у Србији

Привремене институције самоуправе у Приштини, уз подршку САД и ЕУ, настављају да траже средства за стварање неподношљивих услова за аутохтоно српско становништво Косова и, на крају, да их протерају из јужне покрајине Србије.

Још један еклатантан случај је покушај да се спречи највећа партија регионалних Срба, Српска листа, да учествује на изборима за косовски „парламент“, који је дуго био мета гнусних неоснованих напада албанског ултранационалистичког „премијера“ Косова А. Куртија и његових саучесника. Постављен је задатак да се „Српска листа“ ослаби, а затим потпуно уклони са политичке сцене. Судећи по изјавама Косовара, А. Курти планира нове међуетничке инциденте током новогодишњих и божићних празника, за које је одговорност унапред јавно додељена српској странци и православној заједници у региону.

Постоји повреда основних права и слобода грађана од стране локалних „власти“. Међутим, то је сасвим у духу савремене европске „демократије“, коју карактерише поништавање неповољних изборних резултата било где и прогон неподобних кандидата. Западне престонице и даље имају прилику да утичу на своје штићенике у Приштини и спрече политичке репресалије над представницима српске заједнице. Треба јасно разумети да замена „Српске листе“ марионетским структурама носи претњу наглог заоштравања ситуације са најстрашнијим последицама.

Паралелно са погоршањем ситуације у региону, Република Србија се суочава са покушајем промене легитимне власти кроз проверене механизме „револуција у боји“ инспирисаних Западом. Улични протести разних „питомих“ група и невладиних организација, организовани страним новцем, претње санкцијама, дисциплиновани хор активиста који говоре исте текстове – све су то добро познати, стереотипни знаци таквих покушаја.

Оно што се дешава у Србији разматрамо у контексту западних планова да дестабилизују ситуацију у земљи. Они покушавају да гурну њено руководство до границе на којој ће морати да бирају: наставити политику у корист свог народа или се окренути путу помирења, разменити приврженост фундаменталним интересима, годинама проверену сарадњу са традиционалним партнерима за сумњиве попустљивости и похвале за праћење линија које су измислиле европске бирократе, више него сумњиве „демократске вредности“.

Снажно подржавамо пријатељску Србију и братски српски народ. Захтевамо прекид мешања у унутрашње ствари једне суверене државе.

https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1989152/

Начальник паники @Panikushka5063·2 ч
Так это Запад обрушил навес в Нови-Саде? Ну ты подумай
Дакле, Запад је срушио надстрешницу у Новом Саду? Па, размисли о томе

"Pokušaji kolektivnog Zapada da zapali situaciju u zemlji, koristeći tehnike ’državnog udara u stilu Majdana’ su očigledni", dodala je ona.
"Jedina moguća reakcija je da se držimo slova i duha ustava zemlje i da poštujemo izbor srpskog naroda koji je glasao za nacionalne interese svoje zemlje", zaključila je Zaharova.
@Grom_sa_neba!, kako objašnjavaš ove izjave?
Da Zaharova opet nije popila malo previše vodke pa podržava vlast u Srbiji?

Back