Koga sumnjičiš i koje motive taj imaZar stvarno mislis da spontano to moze da zazivi i desi se bez organizacije podrske i operativne podrske
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga sumnjičiš i koje motive taj imaZar stvarno mislis da spontano to moze da zazivi i desi se bez organizacije podrske i operativne podrske
Kupio im Soroš motore.Toliki motori ne kostaju,a ako ce da mijenjaju toliko mjesta treba placati gorivo a i hraniti se i imati obiljezja itd,po tebi ne kostaju ok
Koga sumnjičiš i koje motive taj ima
Dobro znači Hrvatska i slične obaveštajne službe žele da sruše vas Šešeljevce i dovedu demokratsku opoziciju, jer im je krivo što su radikali doveli do zlatnog dobaPoliticko-ekonomske primarno,jer ako vidis da politicke struje na Balkanu deceniju dobijaju pomoc od Zapada zato sto im govore da je Srbija zadrta i zaostala drzava koja narusava stabilnost na Balkanu i sto vise sire Srbofobiju to im vise Zapad daje novac za razne projekte,razne organizacije zive od toga i to je njihovo pravo nebitno kakvo je misljenje o tome imao to nije problem.Ali je njima problem sto Srbijom vlada 12 godina lik koji u sadasnjosti vodi mudru politiku ne doliva ulje na vatru kao nekada politicari 1990 ihr.Druga retorika koja njima ne odgovara i onda ta prica o Srbiji kao azdaji vise im ne prolazi i o velikosrpskom nacionalizmu.Evropa jeste protiv velikosrpske politike ali nije protiv Srpske politike u okviru Srbije.I sada u Crnoj Gori i Hrvatskoj i Bosni glavna politika kojom oni mogu da se pokazu pred Zapadom je da su oni divni, liberalni i naivni a da su Srbi jedni Velikosrbi koji su prijetnja svima.Ta prica vise definitvno ne prolazi od kada Vucic vlada
Vucic ima podrsku Zapada,ali mnoge porazene politicke struje imaju jako bogate ljude koji privatno mogu da ulazu novce i uticu da se vrate politicke struje koje su stare i prevazidjene.I tu se ulaze veliki novac imas miliomere i po Srbiji
Ja ne mislim nego znam.Zar stvarno mislis da spontano to moze da zazivi i desi se bez organizacije podrske i operativne podrske
Ko god da je organizovao, svaka mu častZar stvarno mislis da spontano to moze da zazivi i desi se bez organizacije podrske i operativne podrske
Ko god da je organizovao, svaka mu čast
Nema kuhara do hrvatskog kuharaKo god da je organizovao, svaka mu čast
mala ispravkaNema kuhara do hrvatskog kuhara
Zakafukavu sprijemni️
![]()
Ti ćeš optužiti ženu koju muž odvaljuje od batina, a koja je prihvatila pomoć slučajnog prolaznika, da je izdajnik svoje porodice. To je taj bolesni um.Makar si pokazao svoje lice,ok razumijem
Ti ćeš optužiti ženu koju muž odvaljuje od batina, a koja je prihvatila pomoć slučajnog prolaznika, da je izdajnik svoje porodice. To je taj bolesni um.
Žena su građani Srbije, muž nasilnik SNS, a slučajni prolaznik Gospodin Đorđe SorošTo su tvoje projekcije u glavi,ali vec kada pominjes takav primjer ko bi u toj prici bio nasilni muz,ko bi bio zena a ko slucajni prolaznik
Meni je žao svih vas koji mislite da se sve stvari u životu rade nekakvim parama.
Dobro Krstane KovjenićuAristotel - Mlade je lako zavesti jer se brzo ponadaju
Dobro Krstane Kovjeniću
Ali tvoja priča da je VuqIer uspešniji od Hrvatske je na klimavim nogama koje su pritom još od stakla
Naravno kad nisu imali VučićaHrvatska ima vise godina prosperiteta od Srbije
HvalaKo god da je organizovao, svaka mu čast
Naravno kad nisu imali Vučića
Ako ga to sekira nek podnese ostavkudrugosrbijancima i kada se desi zemljotres kriv je Vucic.Ako nekoga zena vara kriv mu je Vucic,ako kisa pada i za to je kriv Vucic
Ja to gledam obratno: Vučić ti je naredio da posmatraš region kao neprijateljskizapitaj se kakvi su to protesti ako ga podrzavaju Antisrbi u regionu
Ja to gledam obratno: Vučić ti je naredio da posmatraš region kao neprijateljski
Ne verujem u tu priču da je Vučić pametanJa putujem uvijek i cesto i znam odlicno kako se ponasaju ljudi u regionu,pa to sto u Crnoj Gori pjevaju pjesme Tomsona i sto su izglasali da su Srbi genocidan narod i izglasali rezoluciju kako objasnjavas to.A svi ti koji Srbe smatraju primitvnim Vlasima za sebe tvrde da su gospoda i demokrate i podrzavaju proteste a takvih sto Srbe gledaju kao primitvne Vlase kao divalj narod po Crnoj Gori i Hrvatskoj imas koliko hoces i kada oni podrzavaju proteste, naravno da su ocajni sto Vucic se ne ponasa kao Caucesku ili Staljin i ne salje silu na narod nijednom u 12 godina,jer ne mogu da kukaju pred Evropom,evo vidite sta rade divlji Srbi, vidite li da Vucic narusava stabilnost na Balkanu itd od te price i dobijaju pare i projekte od Zapada mnogi a sada sve manje i manje.Zapad posluje sa Vucicem jer je mudar i racionalan pregovarac ali i politicar a to cijene tu su i projekti oko Litijuma.Salje drugu sliku o Srbima a to smeta Antisrbima i iz razloga sto su na margini.Kosmije nijedan veliki drzavnike Evrope ne posjecuje,nisu u zizi intersovanja.Zapad vise ne investira u Crnu Goru u Hrvatskoj ne otvara firme ltd.Imaju migracije stanovnistva i sve te probleme kriju iza price o Vucicu balkanskom autokrati koji bi sve njih da ugrozi
A Srbiju neki od komsija zovu i Smrdija,jesu li to gradjanske i demokratske vrijednosti i recnik gospode kako tvrde za sebe da su u odnosu na Srbe
street smart, hvalio se da je navijacki tabadzija, samo kobrice ne veruju bas da bi stao na crtu, hrabrisaNe verujem u tu priču da je Vučić pametan