Mstislav
Legenda
- Poruka
- 69.410

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozes da se kezis do sutra slika govori vise od reci
To su isti oni koji su ubili Djindjica
Evo dokaza crno na belo i to iz inostranih izvora
Spijun MI6 i zaposleni britanske ambasade u Beogradu - uslikan u masi
Samo mi još nije jasno za novac, naime da mi neko objasni zato misli da je ovim protestima potrebno finansiranje? Nema nikakvih troškova osim uobičajenih, studenti i inače jedu i da su kod kuće
Pa velika je pretnja u regionu tvoja Napredna stranka još od 1991A jedno pitanje zasto toliko zanimaju ne samo protesti studenata vec i godinama i godinama glavna tema medija u Crnoj Gori i Hrvatskoj je Aleksandar Vucic i njegova politika.Zasto se oni vise bave Srbijom nego samima sobom,oni sada imaju svoje nezavisne drzave zasto bi ih se toliko ticala situacija politicka u Srbiji
Takodje zar ti ne djeluje cudno da Hrvati odjendom toliko vole Srbe kobajagi pa njih jako boli sto Aleksandar Vucic lose tretira svoj narod pa onda Hrvate mnogo to boli i oni zele da Srbija bude bogata i super uspjesna a Srbi super narod jaci nego ikad i oni vide da Vucic radi sve kontra i zbog toga ne podnose Vucica. Inace Hrvatima bi jako smetalo i boljelo bi ih da Srbija jos vise osiromasi a da izgubi Srbija Vojvodinu jednog dana to bi Hrvatima najteze palo plakali bi svaki dan i podrzali Srbe
Pa velika je pretnja u regionu tvoja Napredna stranka još od 1991
jedini student koji nije iz Srbije je ovaj nesrećni Vučićev lik iz Republike SrpskeA jedno pitanje zasto toliko zanimaju ne samo protesti studenata vec i godinama i godinama glavna tema medija u Crnoj Gori i Hrvatskoj je Aleksandar Vucic i njegova politika.Zasto se oni vise bave Srbijom nego samima sobom,oni sada imaju svoje nezavisne drzave zasto bi ih se toliko ticala situacija politicka u Srbiji
Takodje zar ti ne djeluje cudno da Hrvati odjednom toliko vole Srbe kobajagi pa njih jako boli sto Aleksandar Vucic lose tretira svoj narod pa onda Hrvate mnogo to boli i oni zele da Srbija bude bogata i super uspjesna a Srbi super narod jaci nego ikad i oni vide da Vucic radi sve kontra i zbog toga ne podnose Vucica. Inace Hrvatima bi jako smetalo i boljelo bi ih da Srbija jos vise osiromasi a da izgubi Srbija Vojvodinu jednog dana to bi Hrvatima najteze palo plakali bi svaki dan i podrzali Srbe
Sto se tice protesta imas i studente koji nisu rodjeni u Srbiji nego u Hrvatskoj ili Crnoj Gori itd a sto nisu tako bili butnovni kada su zivjeli u svojim drzavama gdje su rodjeni,jer kada su tamo njima Srbija nije Srbija vec koriste razne ruzne nazive kada kazu rijec Srbija
Tačno, tad su još bili svbski vadikali.Cemu je prepreka i nije nastala 1991 ,kakva nebuloza subjektivna
jedini student koji nije iz Srbije je ovaj nesrećni Vučićev lik iz Republike Srpske
reakcije iz Hrvatske su prirodne, ne znam da li je neko očekivao da će Index.hr botovati za Vučića i napadati studente
To što ste promenili ime 2008. je kozmetičkiCemu je prepreka i nije nastala 1991 ,kakva nebuloza subjektivna
A jedno pitanje zasto toliko zanimaju ne samo protesti studenata vec i godinama i godinama glavna tema medija u Crnoj Gori i Hrvatskoj je Aleksandar Vucic i njegova politika.Zasto se oni vise bave Srbijom nego samima sobom,oni sada imaju svoje nezavisne drzave zasto bi ih se toliko ticala situacija politicka u Srbiji
Takodje zar ti ne djeluje cudno da Hrvati odjednom toliko vole Srbe kobajagi pa njih jako boli sto Aleksandar Vucic lose tretira svoj narod pa onda Hrvate mnogo to boli i oni zele da Srbija bude bogata i super uspjesna a Srbi super narod jaci nego ikad i oni vide da Vucic radi sve kontra i zbog toga ne podnose Vucica. Inace Hrvatima bi jako smetalo i boljelo bi ih da Srbija jos vise osiromasi a da izgubi Srbija Vojvodinu jednog dana to bi Hrvatima najteze palo plakali bi svaki dan i podrzali Srbe
Sto se tice protesta imas i studente koji nisu rodjeni u Srbiji nego u Hrvatskoj ili Crnoj Gori itd a sto nisu tako bili butnovni kada su zivjeli u svojim drzavama gdje su rodjeni,jer kada su tamo njima Srbija nije Srbija vec koriste razne ruzne nazive kada kazu rijec Srbija
A Brajan Brkovic junior koji je iz Crne Gore i ciji je otac neko ko nikad nije krio da ne podnosi i mrzi Srbiju i Srbe nije on jedini al slabo pratis desavanja
Pa reč plenum jer direktno iz Hrvatskog KuvaraTo nije odgovor na moje pitanje zašto neko misli da ovi protesti koštaju išta. To je tema, da ih neko "plaća" ili sprovodi
Dakle, osim hrane koje donose na fakultete nema drugih troškova. A inače bi kupovali hranu i da su kod kuće, mora nešto da se jede.
Tačno, tad su još bili svbski vadikali.
To nije odgovor na moje pitanje zašto neko misli da ovi protesti koštaju išta. To je tema, da ih neko "plaća" ili sprovodi
Dakle, osim hrane koje donose na fakultete nema drugih troškova. A inače bi kupovali hranu i da su kod kuće, mora nešto da se jede.
Toliki motori ne kostaju,a ako ce da mijenjaju toliko mjesta treba placati gorivo a i hraniti se i imati obiljezja itd,po tebi ne kostaju ok
Kakva obeležja? Kakvi motori? Misliš na bajkere koji sus e bili okupili? pa to su bajkeri sami došli na onaj njihvo protest.
gorivo za šta? pa oni su otipli za novi sad peške ili bajsom
kakva obeležja? Sajt, vajber, instagram, podelili su se fakulteti ko će šta da napravi. Na FONu su studenti koji uče te stvari, to im je sitnica šta inače studiraju. ETF, mašinci, svi su se podelili da imaju po neku obavezu oko protesta. A ideja imaju svi toliko da bi trebali meseci da se istroše. Dakle, oni sevaju od ideja šta sve može da se uradi. Sve to što je na sajtovima što su napravili sami su napravili.
pričaš o bajkerima? ja tebe ne razumem. nigde na protestima nemaš motore, nisam videla put za NS, ali ako neko dođe svojim motorom sam ga plaćaSami,sa ocuvanim motorima u velikom broju i to imas maksimum par modela motora medju svima njima
pričaš o bajkerima? ja tebe ne razumem. nigde na protestima nemaš motore, nisam videla put za NS, ali ako neko dođe svojim motorom sam ga plaća
Meni se čini da vi nemate pojima sa kim imate posla
haha,zato ubijaju Ukrajince i otimaju im zemlju,more marš breRusija uvek podržava legitimnu vlast u državi.
Takvi su njihovi principi.
Mislim da ovde neko zaboravlja da se radi o skupu 31 fakulteta samo u Beogradu. Oni svašta znaju kad im se sabere znanje. Kad je objavljena dokumentaija to su građevinci i mašinci uzeli na sebe da izanaliziraju, kada su se prisala pravila sa filozofskog, one stavke i analize pravilnika su sastavili pravnici.. mislim to su studenti ozbiljnih fakulteta, ne znam kako mislite da ne znaju da izvedu nešto kao proteste.