Rusija vec koristi vanzemaljsku tehnologiju

ako vidite nešto nepoznato na nebu,ne plašite se to samo rusi promatraju svoju srpsku guberniju.;)

Ako i imaju tu tehnologiju,to je zahvaljući Tesli.Ne znam zašto ga potcenjujete?To kako su se dočepali ufo tehnologije je čista maska.Koliko su se borili rusi i amerikanci za njegove nacrte i planove posle ll svetskog rata?Ili bi po tebi mogao biti i on vanzemaljac?
 
Znaci, Teslini UFO-i su bili i za vreme starog egipta, i na jos par vremensko prostornih lokacija (uklesano medju hiroglifima) ??

Ne!Nisam tako mislio.LEPO sam napisao kako su se ameri i rusi otimali za njegovu tehnologiju posle ll svetskog rata(umeš li da čitaš?)i takođe verujem da su zahvaljujući njemu uspostavili kontakt sa vanzemaljcima.Ne verujem da je baš sve zahvaljujući njemu,da su pronašli tajne starih civilizacija,npr. Atlantide,da su našli neke odgovore o drevnoj prošlosti što kriju od ostatka sveta.Mislim da bi malo toga mogli naći od ostataka starih civilizacija,niti bi na veoma malom tehnološkom nivou mogli odgonetnuti njihovu tehnologiju kada bi proučavali ostatke neke vanzemaljske olupine.
 
Poslednja izmena:
Samo jedno pitanje.
Ako braća Rusi koriste alien tehnologiju,zašto ne skrše glupe Amere?
Zašto ne koriste neviđene izvore grijanja za svoje gradove?
Zašto ne pretvaraju ugljen u dijamante?
Zašto imaju najveći procenat pijanaca u Evropi?
Nja,nja,nja...

Zato sto nisu slicni Amerima.
Zato sto komunisti nisu izgradili infrastrukturu.
Ne znam.
Zato sto su komunisti jahali narod decenijama i zato sto imaju mnogo ratnih veterana.
 
Pa verovatno zato sto i Ameri koriste vanzemaljsku tehnologiju.
Recimo citao sam o tome da su dobar deo tehnologije Ameri 'skinuli' sa onog NLO-a koji se srusio 47-e u Rozvelu.

Mada realno to sto oni koriste je samo jedan mali delic vanzemaljske tehnologije, jel ljudi jos nisu na tom nivou da mogu u potpunosti da savladaju njihovu tehnologiju (ukoliko se eventualno vanzemaljci sami ne ponude i objasne cemu sta sluzi i princip rada toga)
Zapravo to je odprilike isto kao kad bi mi coveku koji je ziveo pre 500 ili pre 1000 godina dali televizor ili racunar , mogao bi samo da gleda u to ali nikako ne bi mogao da razgonetne cemu to sluzi i na kom principu radi.
 
Meni deluje kao neki Atlantidjanin sa njegovim prodornim plavim ocima i belom puti...dakle po mom misljenju on je sa Plejada...valjda su to Atlantidjani...i valjda su Atlantidjani sa Plejada...ne baratam materijom yebiga.
Da Atlantidjani su ziveli na Plejadi ali su bili grupa koja je htela da zadrzi originalnu kulturu, proglasili su ih ekstremistima ili nacioinalnim idealistima i transportovali su ih na Zemlju da budu budu suprotstavljeni Reptilima kada je nasa planeta postala pogodna za kolonizaciju. Dalje svi znamo sta se dogodilo, piramide u Gizi su ostaci Atlantidjana koji su dosli u Egipat kada je Atlantida potonula.

A Putin je Reptil ili samo radi za njih, tako da moze da se kaze da je sa Venere (u pravu je Vragana:D), zato sto su Reptili pre Zemlje bili na Veneri i dan danas tamo imaju bazu. Izgradili su 7 kupolastih gradova, jedan za svaku od 7 grupa u hijerarhiji. Sredinom 80tih godina u NY novine Newsday su reportovale da Sovjetski space probe je fotografisao 7 belih kupola, svaki velicine malih gradova.
 
Meni deluje kao neki Atlantidjanin sa njegovim prodornim plavim ocima i belom puti...dakle po mom misljenju on je sa Plejada...valjda su to Atlantidjani...i valjda su Atlantidjani sa Plejada...ne baratam materijom yebiga.

moguce, moguce...al opet...zar ne bi onda bijo zelenkast...zutjkastih ociju?
i ta njegova...nadasve romanticna priroda...Venerijanac, tvrdim ja...:rumenko:
 

Back
Top