Rusija upozorava! Zaharova o litijumu: U Srbiji na delu ozloglašena šema, koriste se teme daleko od politike za podrivanje vlasti

Šta da ne vjerujem
Da je strategija "Sami protiv svih" fantastična ideja samo zato jer smo Srbi?
mozes ti da ZRTVUJES SRBIJU, KOSOVO,. JADAR ITD, da izdajes i korumpiras jer si i sam korumpirani izdajnik koliko hoces, ali ne mozes dokle hoces, jer svaki diktator mora da padne kad-tad, pa tako i AV, potrosice mu se te lazi o progresu i letecim taksijima, i sta ce onda? pasce uz veliki tresak! nije srbija duzna evropi zelenu agendu, da se zrtvuje i unisti, potruje i upropasti da bi eu imala baterije, jer planira sankcije kini, pa joj zato treba srbija da ih nadomesti

zasto smo mi duzni zlocinackoj evropi koja nas je bombardovala sada da se zatrujemo i upropastimo zemlju, da se potruju srbi? samo lud bi to dao, aljek siftar koji mrzi srbe, koji je dao kosovo bez potpisa, i ovde je naguzio djedovicku da ona potpise memorandum solcu!

NECE SE KOPATI! RT MARS IZ SRBIJE, SOLCU MARS! vucicu pasces na ulici, i bices ruglo svima!

ni u zatvoru nema pertli, navikaj se sa onim patofnama od 900 evra, znas sta te ceka!

bojis se pertli, a izdajnice, neces da se besis? nema veze, ides na robiju, veleizdajnice ALJECE

Poslednja izmena:
И ? Шта је ту разлика?
Теже им пада могућност пада Вучића, него тровање Србије.

Шта све неће прогутати Путинови Сведоци
:mazipsa:
Император Путин је највећи Лидер икада рођен!!

Отворено писмо председнику Руске Федерације, Владимиру Владимировичу Путину​

19:00 10.08.2024.
https://srbin.info/politika/otvoren...ke-federacije-vladimiru-vladimirovicu-putinu/
Поштовани Владимире Владимировичу, Обраћам Вам се у вези званичног коментара госпође Марије Захарове од 08.08.2024. везано за „Ризик дестабилизације Србије“, у коме је анализирала тренутну ситуацију у „пријатељској Србији“, којом приликом је јавно изрекла низ тешких неистина и увреда на рачун целокупног српског народа, а нарочито оних 80% који не подржавају мере које је српско руководство увело Вашој држави, Вашем народу и Вама лично. Том изјавом је у стилу најгорих англо-саксонских плаћеника унела додатни немир и раздор у традиционално јаке братске и хришћанске везе између Србије и Русије. Овакав субверзивни и застрашујући удар на нераскидиву везу између два народа не би могли да изведу ни ЦИА, ни МИ6.

zaharova ce da popije pedalu, usrala je motku

„Москва добија лажне извештаје из амбасаде у БГД, греше с Вучићем као пре с Милом“

https://srbin.info/politika/otvoren...ke-federacije-vladimiru-vladimirovicu-putinu/
Поштовани Владимире Владимировичу, Обраћам Вам се у вези званичног коментара госпође Марије Захарове од 08.08.2024. везано за „Ризик дестабилизације Србије“, у коме је анализирала тренутну ситуацију у „пријатељској Србији“, којом приликом је јавно изрекла низ тешких неистина и увреда на рачун целокупног српског народа, а нарочито оних 80% који не подржавају мере које је српско руководство увело Вашој држави, Вашем народу и Вама лично. Том изјавом је у стилу најгорих англо-саксонских плаћеника унела додатни немир и раздор у традиционално јаке братске и хришћанске везе између Србије и Русије. Овакав субверзивни и застрашујући удар на нераскидиву везу између два народа не би могли да изведу ни ЦИА, ни МИ6.

„Москва добија лажне извештаје из амбасаде у БГД, греше с Вучићем као пре с Милом“

.
Овај текст је тешка глупост.

Типа, како мали Ђокица замишља спољну политику.

Како он мисли да званична Русија подржи проруску "опозицију" која сама није у стању да се избори за више од 2 до 3 процента на изборима?

Да ли су покрадени? Вероватно јесу, али ако ниси у стању да покренеш људе да те масовно подрже у захтевима, шта било ко има са тим???

.

Како он мисли да званична Русија подржи проруску "опозицију" која сама није у стању да се избори за више од 2 до 3 процента на изборима?
na ulici je anti-litijumska opozicija, i sad po moskvi srbija treba da se savije i popusi solcu da se ne bi destabilizovala? da aminuju svi veleizdajniku av-u? koji ni za kosovo nije potpisao kao ni za litijum, vec djedovicka
Овај текст је тешка глупост.
jok, nego ti pises glyposti, a i zaharova gluperda, meni razumljivo, boje se u kremlju da i ovo ne bude okvalifikovano kao ruski maligni uticaj, a jasno svima da nema sansi, boje se za srbiju, a vidi njima sta s' desava?
znaci, zaharova je diletantkinja,. lupeta, izasla je iz svog okvira portparola, nije njeno da prosudjuje rizike, nego da tumaci sta drugi kazu iz kremlja, njihove stavove, ili da cuti, ako ih jos nema povodom protesta - po meni zasluzila je otkaz, pedalu.

Император Путин је највећи Лидер икада рођен!!
Mozda na svetu ali u Rusiji nije. On je jedan od "lidera" koji je gubio delove ruske teritorije, izgubio je Belgorod i Kursk, za sada. Na kraju rata ce verovatno sem zivota da izgubi i druge ruske teritorije. Toliko je veliki.

Poslednja izmena:
na ulici je anti-litijumska opozicija, i sad po moskvi srbija treba da se savije i popusi solcu da se ne bi destabilizovala? da aminuju svi veleizdajniku av-u? koji ni za kosovo nije potpisao kao ni za litijum, vec djedovicka
.
Не читаш пажљиво.

Где је Др Захарова рекла да треба да се "савије и попуши Шолцу", односно копа литијум?

Она само каже да (парафразирам) псеудодемократски кругови цинично покушавају основану бригу народа за животну средину да претворе у покрет за смену власти.

Велеиздајник није потписивао ништа јер као председниг нема уставна овлашћења да било шта потписује у име Србије.

jok, nego ti pises glyposti, a i zaharova gluperda, meni razumljivo, boje se u kremlju da i ovo ne bude okvalifikovano kao ruski maligni uticaj, a jasno svima da nema sansi, boje se za srbiju, a vidi njima sta s' desava?
znaci, zaharova je diletantkinja,. lupeta, izasla je iz svog okvira portparola, nije njeno da prosudjuje rizike, nego da tumaci sta drugi kazu iz kremlja, njihove stavove, ili da cuti, ako ih jos nema povodom protesta - po meni zasluzila je otkaz, pedalu.
.
Одавно Кремљ заболе како ће на западу да квалификују њихове поступке.

У овој каљузи од политичког живота у Србији, Вучић им је најмање лоша варијанта.

.

Она само каже да (парафразирам) псеудодемократски кругови цинично покушавају основану бригу народа за животну средину да претворе у покрет за смену власти.
pa mi to i ne krijemo, ajde kakva je to mudrost i koji su im to spijuni/obavestajci dojavili, da nisam ja?
neko, @nesko101 mislim, je, ima vise nedelja, ovde cak i temu postavio da bez smene vucica nista ne moze da se resi, i ne moze da se odbrani srbija od rio tinta
masa nasih, domacih analiticara je rekla da pada sa litijumom, i sad se zaharova nasla pametna - glupaca! ona je portparol, nije njeno da analizira, aman zaman.

Poslednja izmena:
pa mi to i ne krijemo, ajde kakva je to mudrost i koji su im to spijuni/obavestajci dojavili, da nisam ja?
neko, @nesko101 mislim je ima vise nedelja ovde cak i temu postavio da bez smene vuycica nista ne moze da se resi, i ne moze da se odbrani srbija od rio tinta
.
Да пробам овако:

Ако ме питаш да ли Вучић треба да оде са власти, кажем ДА! Сада и одмах.

Ако ми затим кажеш, а да дође на његово место Ђилас, мислио бих да ме зајебаваш.

.

.
Хоћу да кажем, Русија не води спољну политику на нивоу Вучићевих навијача Партизана који већ годину+ дана аутистично вичу "управа напоље", из "протеста" не подржавају свој тим на утакмоицама у Београду, а при том немају благу представу ко ће на њихово место да дође.

.

.
Да пробам овако:

Ако ме питаш да ли Вучић треба да оде са власти, кажем ДА! Сада и одмах.

Ако ми затим кажеш, а да дође на његово место Ђилас, мислио бих да ме зајебаваш.

.
ja ti lepo kazem koji je njen posao kao ove nase karine koja je lez. a slatka, simpaticna gara
znaci sta ima rusija da se boji za nasu destabilizaciju, pa vidi svet, vidi njih? aman zaman, samo se pravi zaharova da brine, i onda kao legalno izabrani, a sto ga je vredjala da je kao seron stoun, a to [samo sam ja tada ocutao i ja bih ga izvredjao kao i vecina, ali nije bilo na mestu iz njenih usta, sa njene pozicije portparola]? znaci, iskace iz svojih ovlascenja portparola koja su samo da tumaci stav kremlja, a ne da pametuje brine i vredja.

ovo drugo, nisi mi neprijatelj, pa valjda znas do sada, a ko ce biti, okey zezao sam se, nece djiki, ne zna da bude lider, nego onaj drugi:mrgreen:
obojica su sive eminencije, nece ni 1, eto

Poslednja izmena:
ja ti lepo kazem koji je njen posao kao ove nase karine koja je lez. a slatka, simpaticna gara
znaci sta ima rusija da se boji za nasu destabilizaciju, pa vidi svet, vidi njih? aman zaman, samo se pravi zaharova da brine, i onda kao legalno izabrani, a sto ga je vredjala da je kao seron stoun, a to [samo sam ja tada ocutao i ja bih ga izvredjao kao i vecina, ali nije bilo na mestu iz njenih usta, sa njene pozicije portparola]? znaci, iskace iz svojih ovlascenja portparola koja su samo da tumaci stav kremlja, a ne da pametuje brine i vredja.

ovo drugo, nisi mi neprijatelj, pa valjda znas do sada, a ko ce biti, okey zezao sam se, nece djiki, ne zna da bude lider, nego onaj drugi:mrgreen:
obojica su sive eminencije, nece ni 1, eto
.
Ма разумемо се ми одлично, не само овде већ и по другим питањима.

Др Захарова неће изјавити ништа што није потписао Лавров.

У овим изјавама мораш да имаш на уму да они воде рачуна и о ситуацији у својој земљи.

Коментари упућени после седења на хоклици у Белојм кући имају своју позадину. Руси су пре тога од Вучића тражили да буду укључени у процес решавања питања КиМ, што је овај Сорошев пајац наравно, одбио. Па си имао гротескну слику где иза делегације нарко државе стоје саветници стејт департмента, а на Вучићевој страни Мали, Чадеж(?) и Ђурић. Тако је и настала чувена сцена када он у забезеку гледа своју "делегацију" типа, шта ја ово потписујем. Што је најгоре, потписао је.

Да је ту био Лавров или неко из руског министарства ино послова то се никада не би десило.

Они се овде цртају као лојалан савезник изабраних власти неке државе. Те изјаве читају и други и сваки други наступ изазвао би у најмању руку забуну.

Како сам раније написао, не могу Руси да буду већи Срби од Срба.

.

Др Захарова неће изјавити ништа што није потписао Лавров.
mozemo samo da nagadjamo
Да је ту био Лавров или неко из руског министарства ино послова то се никада не би десило.
ne, prosto nisu pozvani
Како сам раније написао, не могу Руси да буду већи Срби од Срба.
radi se o postavci stvari i o stanovistima:
znaci, tema zadire u religiju, ne znam koliko je Lavrov potkovan, a koliko je apartscik tek, istina sa iskustvom; elem, da li je vlast generalno od Boga ili je svaka pojedinacna vlast, od Boga; da li je vlast uopste nesto vezano za Boga? to su ti pitanja na koja i teolozi daju pogresne odgovore, a kamoli neke diplomate da nece da budu zavedene
Efescima 6,12Jer naš rat nije s krvlju i s tijelom, nego s poglavarima i vlastima, i s upraviteljima tame ovoga svijeta, s duhovima pakosti ispod neba.

americko stanoviste je da imamo pravo da rusimo vlasti po svetu jer su diktatorske, a rusko je da mi time destabilizujemo svet - to ti je prijatelju osnovna postavka modernog sveta, nase ofanzive i njihove defanzive, i onda oni idu na status quo, a mi pokusavamo bar sto se srbije tice jos od milana panica da pokrenemo promene, promene, ako ga se secas, sa mekim r

potpisujem, od reci do reci sto rece tomasevic, i POKS stav podrzavam 100%​

Мајор Томашевић: Вучић лаже да су га Руси обавестили о нередима – Шолцова пудлица

https://srbin.info/politika/major-t...a-rusi-obavestili-o-neredima-solcova-pudlica/

Александар Вучић је слагао да су га Руси обавестили да се спремају нереди на вечерашњем протесту против Рио Тинта и ископавања литијума.​

Ово за Србин инфо ексклузивно открива мајор Ненад Томашевић из ПОКС-а. Више о овоме погледајте и послушајте у нашем видео прилогу.

И Покрет обнове Краљевине Србије оцењује понашање Александра Вучића, толико снидходљиво пред западним државницима, а нарочито према немачком канцелару Олафу Шолцу да је то одавно постало дегутантно.

„Србија више није слободна и суверена земља откад је председник Србије прихватио и већ годину дана примењује антиуставни и антисрпски Шолцов и Макронов француско – немачки план предаје Косова и Метохије, Албанцима“ – изјавио је председник ПОКС и народни посланик Војислав Михаиловић.

ПОКС оцењује да је понижење на аеродрому које је председник Србије приредио целом нашем народу и држави, чекајући немачког канцелара, личило као на дочек пудлице свога газде који је дошао да саопшти да ће наша земља постати рудничка колонија његове земље.

„Председник Србије, Александар Вучић, који се буса у прса пред домаћом јавности својом храброшћу, није смео да пита свог немачког колегу, зашто Немачка не копа литијум код себе када има пет пута више ове руде од нас, него долази у нашу земљу да уништава наше природне и пољопривредне ресурсе.

Такође, ни због чега ће фабрике батерија за електричне аутомобиле које ће користити нашу рудну сировину бити отворене у нама не блиским државама Албанији и Хрватској“ – додао је Михаиловић.

Србија је постала таоц немогућности председника да се одупре притисцима страних земаља које га уцењују и траже да се договор око Рио Тинта који је направљен са њим још пре више година реализује.

ПОКС позива председника да саопшти истину, да ли је главни проблем тај што мора да ради по диктату и у складу са интересима западних непријатељских сила тај што мора да врати огромну провизију око овог мега посла коју је узео он и његови сарадници или је нека друга врста уцене у питању, јер је овакво неодговорно понашање према свом народу и држави немогуће објаснити на други начин.
===========

samo se radi o uceni za nove kredite 18 milijardi za lazni ekspo koje su vec dogovorili kako da podele aljek i njegova svita mafijaska, koliko ko milijardi dobija, koliko ide na stari dug itd

Poslednja izmena:
Mozda na svetu ali u Rusiji nije. On je jedan od "lidera" koji je gubio delove ruske teritorije, izgubio je Belgorod i Kursk, za sada. Na kraju rata ce verovatno sem zivota da izgubi i druge ruske teritorije. Toliko je veliki.
Ништа није изгубио. Чак напротив,делове бивше Украјине припојиће Великој Руској Империји!

Баш ће Путин да слуша Хазар инфо и њихова ,,отворена писма"...

Ништа није изгубио. Чак напротив,делове бивше Украјине припојиће Великој Руској Империји!
Nisi cuo da su izgubili deo Rusije koji su okupirali Ukrajinci? Rusi pobegli iz dela Rusije i prepustili ga Ukrajincima. Jbt, u tvom selu bas kasne novosti...

Da, veliki drzavnik Put.tler, hehe.

Back