Rusija upozorava! Zaharova o litijumu: U Srbiji na delu ozloglašena šema, koriste se teme daleko od politike za podrivanje vlasti

prvepruge

Aktivan član
Poruka
1.848

RUSIJA UPOZORAVA! Zaharova o litijumu: U Srbiji na delu ozloglašena šema, koriste se teme daleko od politike za podrivanje vlasti​

Portparolka ruskog MIP Marija Zaharova rekla je danas da trenutna situacija u Srbiji "ukazuje na ponovne pokušaje pojedinih zlonamernih sila da aktiviraju poznati destruktivni arsenal u cilju podrivanja unutrašnje političke situacije u ovoj zemlji."

3906418_x02-ap-alexander-zemlianichenko_ls.jpg

- Akcenat je na korišćenju tema koje su daleko od politike kao izgovora za izazivanje nezadovoljstva javnosti u cilju podrivanja stabilnosti i, na kraju, diskreditacije legalno izabrane vlasti - navela je u tekstu objavljenom na sajtu ministarstva Zaharova i dodala:
- Tako neki pseudodemokratski krugovi cinično nastoje da potpuno prirodnu brigu građana o životnoj sredini, a posebno njihov zahtevni odnos prema rudarskim projektima, transformišu u interesu razvoja nacionalne ekonomije i poboljšanja blagostanja naroda, a da uzimajući u obzir troškove i rizike, u protestni pokret.

- Argumenti, dokazi i svrsishodnost nikoga ne brinu - rekla je Zaharova.
Ona ocenjuje da je "reč je o ozloglašenoj šemi, koju su na Balkanu (i ne samo), kako tvrdi, "više puta koristili zapadni ideolozi 'kvadratne demokratije' i njihove lokalni sluge".

- Ideja je da se, pod plaštom dobrih namera, preko marionetskih medija i nevladinih organizacija, podstiču negativne emocije u društvu i okreću ih protiv državnog vrha, računajući na gubitak samokontrole i kontrole nad situacijom od strane struktura vlasti. Takvu taktiku smatramo destruktivnom i neodgovornom. Zloupotrebe ove vrste, posebno u aktuelnim turbulentnim uslovima,predstavljaju direktnu pretnju po Srbiju, dovode u pitanje stalne napore njenog predsednika i Vlade da obezbede održivi razvoj zemlje i blagostanje njenih građana i ometaju sprovođenje nezavisnog i principijelnog kursa kako u unutrašnjim poslovima tako i u međunarodnoj areni - navela je Zaharova u komentaru na sajtu ruskog ministarstva.
LINK, LINK na tekst <-----

Pa ljudi jel' to moguce!!!
Cak je i na ovom forumu omiljena Ruskinja za iskopavanje tog litijuma u Jadru.

Kakav kurshluz u glavi imaju nasi rusofili sa foruma, Rusija je za iskopavanje litijuma a oni nisu, sta ce sad da rade? Pitanje od 100 marki...

Srbi kada Belgorod pogodi srpska raketa: 😴😴😴
Srbi kada se otvaraju nova radna mesta: 💢😡😡😡😡😡😡😡
Srpska raketa? Najveci domet raketa koje se prave u Srbiji je 70km ali se one ne izvoze za Ukrajinu, izvoze se one sa dometom do 50km. Belgorod je 30km od granice a Rusi su pomerili 25km front od granice ka Harkovu - te sledi da je Belgorod van dometa tih raketa. Sedi, 1, zbog nepoznavanja teme i unosenje zablude kod srBskih domatjina.

No, ako Zaharova kaze da treba kopati taj litijum jer to iz dobre ili lose namere po srpski narod? Sta kazu rusofili za to?

Poslednja izmena:
Ne , rusku vladu boli kita za kopanje litijuma . U principu su protiv jer nemaju nikakvu korist od toga ali kada moraju da biraju između gubitka vlasti Vučića i podrške Vučiću , pa i u vezi kopanja litijuma biraju ovo drugo . Odavno je poznato da Putinov režim podržava Vučića na vlasti a ta podrška je uslovljena mišlju kako bi oni koji bi došli na vlast bili čisti zapadni pioni . Naravno tu postoji izvesna logika no i sam sam toliko puta savetovao Putina da će ga Vučić u ključnim momentima izdati.

Ako neko prati gibanja među Srbima u samoj Rusiji videćemo neverovatan uticaj Vučićevog režima koji uspeva da ućutka sve kritike Srba u samoj Rusiji . To nije otuda što sam Vučić tamo ima svoje ljude već što ima podršku nekih važnih krugova oko samog Putina .

Poslednja izmena:
Захарова и Господар Хил на истој страни, и још Шолц приде.

Ово као 92-га, кад су нам сви заједно звекнули санкције.
Jbt, koji je megacar vas prCednik, ujedinio je neprijatelje, Rusiju i Zapad, svi zajedno za litijum a protiv Cute i kompanjona mu koji protestvuju.
U vreme dok vode ljuti rat po Ukrajini imaju zajednicki nastup za pic.hkoustog, on mu dodje kao pokojni i nikad prezaljeni a najveci sin naroda i narodnosti, el grande J.B.Tito. Ujedinio je svet.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne , rusku vladu boli kita za kopanje litijuma . U principu su protiv jer nemaju nikakvu korist od toga ali kada moraju da biraju između gubitka vlasti Vučića i podrške Vučiću , pa i u vezi kopanju litijuma biraju ovo drugo . Odavno je poznato da Putinov režim podržava Vučića na vlasti a ta podrška je uslovljena mišlju kako bi oni koji bi došli na vlast bili čisti zapadni pioni . Naravno tu postoji izvesna logika no i sam sam toliko puta savetovao Putina da će ga Vučić u ključnim momentima izdati.
Cekaj, jel to znaci da je Put.tler do balchaka za pic.hko.ustog? Onda i rusofili sa ovog foruma moraju za njega, u spurtotnom moze da im pregori u onim njihovim malim mozgicima..

Pic.h.ko.usti hoce da kopa litijum --> Rusija goce da se kopa litijum (po Srbiji) --> rusofili sa foruma agituju za kopanje litijuma
Logican sled zakljucaka?

Cekaj, jel to znaci da je Put.tler do balchaka za pic.hko.ustog? Onda i rusofili sa ovog foruma moraju za njega, u spurtotnom moze da im pregori u onim njihovim malim mozgicima..

Pic.h.ko.usti hoce da kopa litijum --> Rusija goce da se kopa litijum (po Srbiji) --> rusofili sa foruma agituju za kopanje litijuma
Logican sled zakljucaka?
To isto pitanje možeš da postaviš sebi pošto kopanje litijuma zvanično podržavaju sve bitne zapadne sile ; od Velike Britanije , Amerike , Nemačke ...

To isto pitanje možeš da postaviš sebi pošto kopanje litijuma zvanično podržavaju sve bitne zapadne sile ; od Velike Britanije , Amerike , Nemačke ...
Jer je kopanje litijuma DOBRO. Ovi protesti su pokazatelj koliko je IQ u Srbiji opao od 5. oktobra, od 1995e sa 98 IQ do sada sa 91

Jbt, koji je megacar vas pic.hko.usti prCednik, ujedinio je neprijatelje, Rusiju i Zapad, svi zajedno za litijum a protiv Cute i kompanjona mu koji protestvuju.
U vreme dok vode ljuti rat po Ukrajini imaju zajednicki nastup za pic.hkoustog, on mu dodje kao pokojni i nikad prezaljeni a najveci sin naroda i narodnosti, el grande J.B.Tito. Ujedinio je svet.

Ваистину Мегацар!

Podrzavaju i ti sa Zapada ali kazu da je odluka na gradjanima Srbije. Zaharova to ne kaze, kaze da zlocinci zele da sprece kopanje litijuma u Srbiji.
Pa jos jednom, jel ste vi i dalje za Zaharovu, Put.tlera i njihovu zemlju?

Edit.
Pade mi na pamet. Mica Zavetnica i Bosko Obradovic imaju zajednicku fotografiju sa Zaharovom od pre 6-7 meseci. Sta oni kazu?

Ko ih ebe sta kazu....mislim da je jasno da su svi redom bar za polovinu naroda ko ih ebe statusa...

Od gov ...ana nikad dobro cak i kad je provala oblaka usred leta....mora da se omakne neko zlo , pa makar i grad....ili jak vetar...
Ma ne moze to tako. Kad Mica ili Boskic kazu nesto sto ti odgovara onda su super a kad tek treba da kazu nesto bitno ti kazes "Ko ih ebe sta kazu." Nije drugarski, nije kolegijalno, nije domacinski, nije srBski...

Ma ne moze to tako. Kad Mica ili Boskic kazu nesto sto ti odgovara onda su super a kad tek treba da kazu nesto bitno ti kazes "Ko ih ebe sta kazu." Nije drugarski, nije kolegijalno, nije domacinski, nije srBski...
Ko Ja , ma nisam ti ja neko ko se poziva na Boskica i Milicu....mada mislim da je milica izvukla maksimum za Zuce ili odakle je , kaludjerica, lestane....sredila kosicu da se ne vidi seljancica....pa lepo spremi govore i svu mogucu odbranu svog nastupa, ispadne elokventna i spremna za sve....odlicna je....

Poebljiva za skupstinu....a moze da bude i solidan edukator, ali tu se obrukala, kaze nema ona vremena da bude edukator....sto znaci da puca na poziciju cuti i muti...
U skupstini inace ima dva saziva, jedni su pricalice, uvek imaju komentar, i obicno nisu u dubljim dilovima, dobiju trosoban stan

Нигде у овој изјави Захарове не пише да је Русија за ископавање литијума. Лепо пише да је Русија против коришћења ове теме за насилно рушење актуелне власти, што је сасвим легитиман став

Ko Ja , ma nisam ti ja neko ko se poziva na Boskica i Milicu....mada mislim da je milica izvukla maksimum za Zuce ili odakle je , kaludjerica, lestane....sredila kosicu da se ne vidi seljancica....pa lepo spremi govore i svu mogucu odbranu svog nastupa, ispadne elokventna i spremna za sve....odlicna je....

Poebljiva za skupstinu....
Jbt, pa ti sve znas o njoj i njenoj kuci. Mora da trzas na nju, opasno, pa je pratis i znas kakva joj je kuca pre i sada... svalercino, a ovamo kao "ko je ebe".
Mozda se ne pozivas na Boskica jer ga vidis kao konkurenciju kod Mice?

Back