Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne znam da li se plaše ali ameri uvode sankcije i svakoj firmi koja posluje u Venecueli i krši njihove nelegalne sankcije i vrše zabranu poslovanja te firme sa svim firmama iz zemallja NATO vojnog saveza.
Ne znam da li se plaše ali ameri uvode sankcije i svakoj firmi koja posluje u Venecueli i krši njihove nelegalne sankcije i vrše zabranu poslovanja te firme sa svim firmama iz zemallja NATO vojnog saveza.
Pretrgo se Putin, krajem devedesetih vlasnik Hyundai-a licno vodio stado od deset hiljada utovljenih goveda koje je poklonio kako je rekao manje srecnoj Koreji.
od tada je proslo cetvrt veka bar, ogladneli su opet
nego ja mislim da im ryusi sada daju zito, a da je brisel maliciozan tacno je targetirao tvoju cinicnu repliku "PRETRGAO SE"
OFAC administers a number of different sanctions programs. The sanctions can be either comprehensive or selective, using the blocking of assets and trade restrictions to accomplish foreign policy and national security goals.