Rusija: U toku je pokušaj zapadne obojene revolucije u Srbiji!

NEDAMO ZDRAVU SRBIJU
1738528190158.png

Izvinjavam se, meni uopšte ne deluje da iz onoga što se vidi na ovom sajtu sledi ono što tvrdiš, tvrdnje sa klipova na YouTube nisu neka potvrda pošto tu svako može da tvrdi šta god poželi.

Pogledajte prilog 1681129
Pogledajte prilog 1681131Pogledajte prilog 1681132
Misliš da ću da ti postavljam izvore i da ti nešto dokazujem? Video sam ti postavio, jer ona govori i potpisana je. Na toj funkciji je više od 10 godina, ne od juče i da želiš, možeš lako da proveriš. U ovome što si iskopirao piše da je medij u vlasništvu NMG kao što sam napisao.

Ti treba da proveriš stvari pre nego što postaviš, a ne da pričaš napamet.

Misliš da ću da ti postavljam izvore i da ti nešto dokazujem? Video sam ti postavio, jer ona govori i potpisana je. Na toj funkciji je više od 10 godina, ne od juče i da želiš, možeš lako da proveriš. U ovome što si iskopirao piše da je medij u vlasništvu NMG kao što sam napisao.

Ti treba da proveriš stvari pre nego što postaviš, a ne da pričaš napamet.
Svejedno - sećam se njih iz protesta u RF (2017.) i tada su bar glumili neki opozicioni medij.

Rusija:U toku je pokušaj zapadne obojene revolucije u Srbiji!!!​

Očigledno je mešanje spolja u Srbiji i pokušaj obojene revolucije, ali smo mi ubeđeni da Srbija ima sposobnosti da sama reši svoj unutrašnji problem bez mešanja sa strane, izjavio je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.

Pogledajte prilog 1679110

Rusija ne želi i nikada neće nametati neke recepte", dodao je on u emisiji "Razgovori sa Zlojutrom".

Kako je napomenuo, prema ruskim informacijama, uočljivo je mešanje stranog faktora, ali da među učesnicima ima i onih koji nemaju saznanja o manipulacijama o strane Zapada, u smislu organizacije, podrške, ohrabrenja.

"Predsednik je nekoliko puta davao ocene situacije da je poljuljana stabilnost. Suština protesta je mešanje izvan. Koristi se tragedija s ciljem da se poljulja stabilnost i pripremi za početak obojene revolucije i promene vlasti. Ima ljudi koji su u protestima, koji teško doživljavaju ono što se dogodilo u Novom Sadu i koji su iskreni u svojim zahtevima, ali nemaju saznanja. Predsednik Srbije nudi pravac za mirno rešenje, političko, uzimajući u obzir zahteve, nudi dijalog, promenu vlade, mogućnost izbora. Ja neću ulaziti u pojedinosti, ovo je potpuno unutrašnja stvar, smatramo da Srbija ima mogućnost da sama reši sve i dalje ide u pravcu razvoja. Naša strana izražava najotvorenije saučešće zbog tragedije u Novom Sadu i za sada mi želimo srpskom narodu da se reši sve to na najbolji način i u sklopu nekog političkog procesa", rekao je Harčenko

Izvor: rt.com
https://www.b92.net/info/politika/99361/u-toku-je-pokusaj-zapadne-obojene-revolucije-u-srbiji/vest

Da li vise verujete Sorosu i njegovim botovima, stranim placenicima i domacim izdajnicima u sluzbi okupatora nase zemlje ili najvecem savezniku kojrg Srbija ima - Rusiji?
Ako Zapad napadne Rusi će braniti.

Back