Rusija: U toku je pokušaj zapadne obojene revolucije u Srbiji!

Док је Вучић плаћа народним парама из буџета и додељује ордене, Абрамовићева сада мора да се одужи и да компромитује народну побуну.

Српски студенти су хероји данашњице, поручила је уметница Марина Абрамовић у дану када су у Новом Саду организоване блокаде три моста поводом три месеца од пада надстрешнице на Железничкој станици у том граду, када је страдало 15 људи.
https://srbin.info/politika/vucic-o...bramovic-koju-placa-da-ogadi-narodu-studente/

Марини Абрамовић је у октобру 2021. амбасадор Србије у САД Марко Ђурић, у име председника Србије, у Њујорку уручио Златну медаљу за заслуге.

Михаило Меденица: Орден (и милиони) Марини Абрамович?!

je se sada ne secam koliko para joj je sns rezim dao za ono u muzeju savremene umetnosti, mozda cak i 100k, tako da je sada rezim ovim tu investiciju naplatio, plus ju je djuruc u ime prezidentea aljeka nagradio najvecim srpskim priznanjem!

Затварање Музеја савремене уметности да би се припремила изложба Марине Абрамовић

Poslednja izmena:

Rusija:U toku je pokušaj zapadne obojene revolucije u Srbiji!!!​

Očigledno je mešanje spolja u Srbiji i pokušaj obojene revolucije, ali smo mi ubeđeni da Srbija ima sposobnosti da sama reši svoj unutrašnji problem bez mešanja sa strane, izjavio je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.

Pogledajte prilog 1679110

Rusija ne želi i nikada neće nametati neke recepte", dodao je on u emisiji "Razgovori sa Zlojutrom".

Kako je napomenuo, prema ruskim informacijama, uočljivo je mešanje stranog faktora, ali da među učesnicima ima i onih koji nemaju saznanja o manipulacijama o strane Zapada, u smislu organizacije, podrške, ohrabrenja.

"Predsednik je nekoliko puta davao ocene situacije da je poljuljana stabilnost. Suština protesta je mešanje izvan. Koristi se tragedija s ciljem da se poljulja stabilnost i pripremi za početak obojene revolucije i promene vlasti. Ima ljudi koji su u protestima, koji teško doživljavaju ono što se dogodilo u Novom Sadu i koji su iskreni u svojim zahtevima, ali nemaju saznanja. Predsednik Srbije nudi pravac za mirno rešenje, političko, uzimajući u obzir zahteve, nudi dijalog, promenu vlade, mogućnost izbora. Ja neću ulaziti u pojedinosti, ovo je potpuno unutrašnja stvar, smatramo da Srbija ima mogućnost da sama reši sve i dalje ide u pravcu razvoja. Naša strana izražava najotvorenije saučešće zbog tragedije u Novom Sadu i za sada mi želimo srpskom narodu da se reši sve to na najbolji način i u sklopu nekog političkog procesa", rekao je Harčenko

Izvor: rt.com
https://www.b92.net/info/politika/99361/u-toku-je-pokusaj-zapadne-obojene-revolucije-u-srbiji/vest

Da li vise verujete Sorosu i njegovim botovima, stranim placenicima i domacim izdajnicima u sluzbi okupatora nase zemlje ili najvecem savezniku kojrg Srbija ima - Rusiji?

Vrlo razocaravajuca je cinjenica da nas u kriticnom trenutku Rusija opet izdaje.

:)

Vrlo razocaravajuca je cinjenica da nas u kriticnom trenutku Rusija opet izdaje.

:)
nemacate nis, lozicete blato, kao u tent-u

zapalice ih aljek za nis, kaze ne bi on, ali moze da im ga mazne, zasto da im ga placa ako ne mora, i to ti je put u nafo, ne treba prozapadna opozicija da se mesa vise u politiku uoipste, aljek i nju eliminise, kao i patriotsku sto je vec eliminisao, kada je maher

nemacate nis, lozicete blato, kao u tent-u

zapalice ih aljek za nis, kaze ne bi on, ali moze da im ga mazne, zasto da im ga placa ako ne mora, i to ti je put u nafo, ne treba prozapadna opozicija da se mesa vise u politiku uoipste, aljek i nju eliminise, kao i patriotsku sto je vec eliminisao, kada je maher
Izvini, nisam cinican, ali zaista ne razumem sta si hteo da kazes.
Please explain
Thank you

Izvini, nisam cinican, ali zaista ne razumem sta si hteo da kazes.
Please explain
Thank you
тај наратив о издајничкој русији пласира онај који хоће да им украде нис, а ав је рекао да може да га национализује, да има право, али је ето њихов пријатељ, па неће...to prijateljstvo je samo deklarativno, za domace biracko telo, jer znamo da su svi aljekovi prijatelji zapadnjaci, tako da jeste maher, deklasirao je boska i dveri kao patriotsku opozociju,a potom i prozapadnu jer je suvisna, on sam vodi srbiju ka eu i natou...niko mu ne treba, apsolutista

studentski protesti su se i javili upravo jer je opozicija prestala da postoji u srbiji, nemocna ni da inicira ni da kanalise narodni bunt, zedj za pravdom itd

u termoelektrani nikola tesla, tent-u, se umesto uglja koji se placa, cesto lozi blato - tu vest si propustio

Zato su zeleznicku stanicu renovirali beomalom,vucko kaze da je na protestima bilo 480 ljudi,ako je to tacno onda ne vidim razlog da panice,rts i jeremicka kazu da je sve ok,a proteste vode nacisti i neke ustase,samo nigde pavelica da vidimo

Haha očajni su, prvo su proteste (na kojima je bila "šačica" dokoličara i plaćenika) "predvodili" Marinika i Đilas-Šolak (inače većina naprednjaka misli da je to jedan lik), pa su se onda uhvatili za onog mučenog Dinka (za koga niko ni ne zna i koji ne može da okupi ni kućni savet svoje zgrade a ne on da nekog izvede na ulice) pa kad su videli da se ni na tu baljezgariju niko ne peca onda su se sad očajnički uhvatili za neke Hrvate i "ustaše" koji kao frenetično navijaju da Vučić padne sa vlasti, ono baš tragi-komično i baš su očajni.

Inače da je Vučić svo vreme mudro ćutao možda bi zaista ovi protesti polako utihnuli ali on je svakim svojim nastupom i svakom svojom izjavom samo dolivao ulje na vatru i tim njegovim radikalskim vokabularom iz 90-ih tipa "plaćenici", "soroševci" (mislim da će nekog da naziva soroševcem, on koji ima više zajedničkih slika sa sinom Soroša nego sa svojim rođenim sinim Danilom), "korisni idioti", "ustaše", "rušitelji Srbije", pa plašenje ljudi nekakvim građanskim ratom, pa razne pretnje i ucene, itd ono samo je omasovio proteste i ujedinio ljude protiv sebe i sopstvenog režima, ono jasno je da čovek pati od težeg oblika narcisoidnog poremećaja, da je pritom i control freak i da ne podnosi bilo kakvu kritiku niti da je bilo šta van njegove kontrole i uticaja i jasno je da je sad očajan i da maltene ne zna gde udara.

DJ 5ak

odlicno sagledavanje, analiza, ali ja bas zato mislim da je nemoguce da je aljek bas toliko poludeo, vec da sve ovo namerno radi, pravi haos, da bi pobegao, ili ili samo prebacio odgovornost, ako sistem kolabira, ili drzava bankrotira, ko ce da juri njega? ili, zamisli padne neki most, i on samo kaze, eto vam ko sada da podnese ostavku, jel sam ja natovario ljude na te mostove?
znaci, po meni, sve je vec predaleko otislo, a nema nikakve logike, i onda kada je nema, ja se bojim... negde procitah da su ljude sklonili sa mosta, da se protestuje sa strane mosta, stvarno, nemo'; da padne neki, tako necega se bojim, a ne neke obojene revolucije, to je budalastina, crno-belu sprovodimo, ima samo losih i dobrih momaka, i devojaka

Poslednja izmena:
Haha očajni su, prvo su proteste (na kojima je bila "šačica" dokoličara i plaćenika) "predvodili" Marinika i Đilas-Šolak (inače većina naprednjaka misli da je to jedan lik), pa su se onda uhvatili za onog mučenog Dinka (za koga niko ni ne zna i koji ne može da okupi ni kućni savet svoje zgrade a ne on da nekog izvede na ulice) pa kad su videli da se ni na tu baljezgariju niko ne peca onda su se sad očajnički uhvatili za neke Hrvate i "ustaše" koji kao frenetično navijaju da Vučić padne sa vlasti, ono baš tragi-komično i baš su očajni.

Inače da je Vučić svo vreme mudro ćutao možda bi zaista ovi protesti polako utihnuli ali on je svakim svojim nastupom i svakom svojom izjavom samo dolivao ulje na vatru i tim njegovim radikalskim vokabularom iz 90-ih tipa "plaćenici", "soroševci" (mislim da će nekog da naziva soroševcem, on koji ima više zajedničkih slika sa sinom Soroša nego sa svojim rođenim sinim Danilom), "korisni idioti", "ustaše", "rušitelji Srbije", pa plašenje ljudi nekakvim građanskim ratom, pa razne pretnje i ucene, itd ono samo je omasovio proteste i ujedinio ljude protiv sebe i sopstvenog režima, ono jasno je da čovek pati od težeg oblika narcisoidnog poremećaja, da je pritom i control freak i da ne podnosi bilo kakvu kritiku niti da je bilo šta van njegove kontrole i uticaja i jasno je da je sad očajan i da maltene ne zna gde udara.
Idioti,takvim izjavama dizu tenziju medju narodom,jos su najavili 15.februara kontramiting u NS.

Vucko i Djilas sve rade u talu,dok se sendvicari vitlaju oko njih.

DJ 5ak

odlicno sagledavanje, analiza, ali ja bas zato mislim da je nemoguce da je aljek bas toliko poludeo, vec da sve ovo namerno radi, pravi haos, da bi pobegao, ili ili samo prebacio odgovornost, ako sistem kolabira, ili drzava bankrotira, ko ce da juri njega? zamisli padne neki most, i on samo kaze, eto vam ko sada da podnese ostavku, jel sam ja natovario ljude na te mostove?
znaci, po meni, sve je vec predaleko otislo, a nema nikakve logike, i onda kada je nema, ja se bojim... negde procitah da su ljude sklonili sa mosta, da se protestuje sa strane mosta, stvarno, nemo'; da padne neki, tako necega se bojim, a ne neke obojene revolucije, to je budalastina, crno-belu sprovodimo, ima samo losih i dobrih momaka, i devojaka

Pa ne znam recimo u onoj emisiji "4 lica" Šarović kaže da postoje glasine da Vučić planira da organizuje veliki kontra-miting na Sretenje u Novom Sadu, mislim baš u gradu gde je nastradalo tih 15 nesrećnih ljudi, što bi na neki način bila provokacija i so na ranu porodicama tih žrtava i teško da bi prošlo bez nekakve reakcije i nekakvog velikog protesta sa druge strane, a to već postoje ozbiljne šanse da dođe do nekih sukoba i većih incidenata.

Mislim on čovek pati od težeg oblika narcisoidnog poremećaja i pritom je i control freak i ne podnosi nikakvu kritiku niti nešto da je van njegove kontrole i ono kapiram da je sad očajan i da ne zna gde udara, ali nadam se i ja da nije totalno puko i da ipak nije spreman baš na sve zarad ostanka na vlasti jer ipak je ono još uvek relativno i uslovno rečeno mlad čovek, živi komforno i ima sve što mu treba, itd i nije valjda lud da rizikuje i ide do kraja i maltene stavlja glavu u torbu zarad ostanka na vlasti i valjda je svestan da nadjača narod ne može i da protiv naroda nikog ne može i ono ako se skupila kritična masa i ako se narod nameračio da smeni nekog to će se i desiti.

Pa ne znam recimo u onoj emisiji "4 lica" Šarović kaže da postoje glasine da Vučić planira da organizuje veliki kontra-miting na Sretenje u Novom Sadu, mislim baš u gradu gde je nastradalo tih 15 nesrećnih ljudi, što bi na neki način bila provokacija i so na ranu porodicama tih žrtava i teško da bi prošlo bez nekakve reakcije i nekakvog velikog protesta sa druge strane, a to već postoje ozbiljne šanse da dođe do nekih sukoba i većih incidenata.
ma kakvi, ne moze on vise nikakav miting da napravi, pa nije narod lud, vide svi ovako ili onako koliko nas bi da mu vidi ledja
on sada moze samo diverzije da pravi, kao tihi i prle, toga se ja bojim, a ne da on moze da skupi vise od 10 hiljada ucenjenih
Glasali su za njih za litar ulja,za crvenu ako treba ima i da se biju
ma kakvi, to moze da bude samo jako mali broj poremecenih mentalno, vide ljudi sve, cuju se vesti ko je sada brojniji, pa nije niko lud sada da gine za aljeka koji je propao, i sns koji se gasi, a od novog pokreta mrka kapa

ma kakvi, ne moze on vise nikakav miting da napravi, pa nije narod lud, vide svi ovako ili onako koliko nas bi da mu vidi ledja
on sada moze samo diverzije da pravi, kao tihi i prle, toga se ja bojim, a ne da on moze da skupi vise od 10 hiljada ucenjenih

ma kakvi, to moze da bude samo jako mali broj poremecenih mentalno, vide ljudi sve, cuju se vesti ko je sada brojniji, pa nije niko lud sada da gine za aljeka koji je propao, i sns koji se gasi, a od novog pokreta mrka kapa

Polako, prvo skoči pa onda reci hop (iliti prvo reci hip pa onda reci hop :d), mislim to da većina ljudi žele da im vidi leđa i da su se većini ljudi već smučili to je istina, ali pazi još uvek drži sve poluge vlasti (iako mu definitivno situacija izmiče kontroli) a nekakvih lidera koji bi mogli da istupe i preuzmu vlast nema još ni na vidiku, takođe on je uvek imao tih milion ipo glasača što ga drže na vlasti i naprednjaci (mislim i na funkcionere i na njihove glasače) su uvek bili kao nekakav "bubble" i paralelni univerzum za sebe (koji nema mnogo dodirnih tačaka sa ovim u kome mi živimo) i mislim da to nisu mnogo promenili ni ovi protesti i mislim da su protesti ovako moćni i masovni ne zato što je taj "bubble" pukao i eto krenulo da im dolazi iz dupeta u glavu pa su oni krenuli da menjaju stranu i prelaze na stranu studenata, već zato što su se pre svega oni pasivni i nazovi apolitični napokon probudili i rešili da iskažu svoje mišljenje i nezadovoljstvo (a takvi ustvari čine većinu u Srbiji) a naprednjaci su tu pa su tu, oni ne mrdaju nigde (nego su samo postali nadbrojčani) i mislim da bi bila velika greška već otpisivati naprednjake ili polaziti od pretpostavke da Vučić više ne može da animira i da računa na bar milion - milion ipo svojih glasača , mislim ne bi da budem party-breaker ali mislim da je još prerano za slavlje i da je stvar još uvek daleko od gotove (iako je vlast dobrano uzdrmana i ovako masovnih i dugih protesta još nije bilo od kako su naprednjaci došli na vlast).

1738514196987.png

Pa realno ako ima imalo mozga i zdrave pameti odustaće od te sumanute ideje.
nema, ali ja mislim da nema toliko sendvicara, da ce ljudi reci zayebi radnju, bolje ja sam sebi kuci da napravim sendvic, a ni voda nije skupa
ali pazi još uvek drži sve poluge vlasti (iako mu definitivno situacija izmiče kontroli) a nekakvih lidera koji bi mogli da istupe i preuzmu vlast nema još ni na vidiku,
sve njegove pretnje i ucene macku o rep, rts je opet nas, samo mu ovo preostaje, ako nauci da svira kobri, da nas razbaca
snake-charmer-funny.gif

Poslednja izmena:

Back