Rusija: U toku je pokušaj zapadne obojene revolucije u Srbiji!

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
176.649

Rusija:U toku je pokušaj zapadne obojene revolucije u Srbiji!!!​

Očigledno je mešanje spolja u Srbiji i pokušaj obojene revolucije, ali smo mi ubeđeni da Srbija ima sposobnosti da sama reši svoj unutrašnji problem bez mešanja sa strane, izjavio je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.

1000012334.gif

Rusija ne želi i nikada neće nametati neke recepte", dodao je on u emisiji "Razgovori sa Zlojutrom".

Kako je napomenuo, prema ruskim informacijama, uočljivo je mešanje stranog faktora, ali da među učesnicima ima i onih koji nemaju saznanja o manipulacijama o strane Zapada, u smislu organizacije, podrške, ohrabrenja.

"Predsednik je nekoliko puta davao ocene situacije da je poljuljana stabilnost. Suština protesta je mešanje izvan. Koristi se tragedija s ciljem da se poljulja stabilnost i pripremi za početak obojene revolucije i promene vlasti. Ima ljudi koji su u protestima, koji teško doživljavaju ono što se dogodilo u Novom Sadu i koji su iskreni u svojim zahtevima, ali nemaju saznanja. Predsednik Srbije nudi pravac za mirno rešenje, političko, uzimajući u obzir zahteve, nudi dijalog, promenu vlade, mogućnost izbora. Ja neću ulaziti u pojedinosti, ovo je potpuno unutrašnja stvar, smatramo da Srbija ima mogućnost da sama reši sve i dalje ide u pravcu razvoja. Naša strana izražava najotvorenije saučešće zbog tragedije u Novom Sadu i za sada mi želimo srpskom narodu da se reši sve to na najbolji način i u sklopu nekog političkog procesa", rekao je Harčenko

Izvor: rt.com
https://www.b92.net/info/politika/99361/u-toku-je-pokusaj-zapadne-obojene-revolucije-u-srbiji/vest

Da li vise verujete Sorosu i njegovim botovima, stranim placenicima i domacim izdajnicima u sluzbi okupatora nase zemlje ili najvecem savezniku kojrg Srbija ima - Rusiji?

Nažalost Zapadu izgleda odgovara Vučić. S njim imaju dogovorene dilove pa bi promena za njih značila neizvesnost koju ne žele.
Prema tome nema obojene revolucije.

Naravno da nema, nego je ovo naručeni tekst iz napredne propagandne kuhinje, znaju oni da se i dalje jedan deo građana loži na te "strani plaćenici i domaći izdajnici" mantre. Pa sad za svakoga imaju poruku ;)

To ovako ide: Vučuć zove Zaharovu ili Harčenka da se objavi naručen tekst (to ga naravno košta, ali baš ga briga, ne plaća iz svog džepa), onda oni objave tekst pa se pošalje direktiva svim Tihomirima po forumima da ga šire. Klasika ;)

Rusija:U toku je pokušaj zapadne obojene revolucije u Srbiji!!!​

Očigledno je mešanje spolja u Srbiji i pokušaj obojene revolucije, ali smo mi ubeđeni da Srbija ima sposobnosti da sama reši svoj unutrašnji problem bez mešanja sa strane, izjavio je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.

Pogledajte prilog 1679110

Rusija ne želi i nikada neće nametati neke recepte", dodao je on u emisiji "Razgovori sa Zlojutrom".

Kako je napomenuo, prema ruskim informacijama, uočljivo je mešanje stranog faktora, ali da među učesnicima ima i onih koji nemaju saznanja o manipulacijama o strane Zapada, u smislu organizacije, podrške, ohrabrenja.

"Predsednik je nekoliko puta davao ocene situacije da je poljuljana stabilnost. Suština protesta je mešanje izvan. Koristi se tragedija s ciljem da se poljulja stabilnost i pripremi za početak obojene revolucije i promene vlasti. Ima ljudi koji su u protestima, koji teško doživljavaju ono što se dogodilo u Novom Sadu i koji su iskreni u svojim zahtevima, ali nemaju saznanja. Predsednik Srbije nudi pravac za mirno rešenje, političko, uzimajući u obzir zahteve, nudi dijalog, promenu vlade, mogućnost izbora. Ja neću ulaziti u pojedinosti, ovo je potpuno unutrašnja stvar, smatramo da Srbija ima mogućnost da sama reši sve i dalje ide u pravcu razvoja. Naša strana izražava najotvorenije saučešće zbog tragedije u Novom Sadu i za sada mi želimo srpskom narodu da se reši sve to na najbolji način i u sklopu nekog političkog procesa", rekao je Harčenko

Izvor: rt.com
https://www.b92.net/info/politika/99361/u-toku-je-pokusaj-zapadne-obojene-revolucije-u-srbiji/vest

Da li vise verujete Sorosu i njegovim botovima, stranim placenicima i domacim izdajnicima u sluzbi okupatora nase zemlje ili najvecem savezniku kojrg Srbija ima - Rusiji?
🥪

Nije da se nije pokušalo sa tim,nego smo im potrebni pa su malo podbunili narod kao vid pritiska na naše državne organe,jer vodimo suverenu politiku a EU duva u isti rog pa štrčimo.
Rusija je na ovo upozoravala odavno.Da se nije desila tragedija u NS oni bi našli neki drugi razlog.Nego mi nije jasna ova omladina naša,jel to ima nešto u glavama ili je tamo samo žica koja drži uši?Kakvu će budućnost imati tako povodljivi i lakoverni? :nono3:

Hoćete da navijači ostanu bez gradjevinskih poslova i dilovanja droge, jel to hoćete, mrzite precednika koji im je to omogućio....
USA izgubila rat protiv droge a mi ćemo kao da izdominiramo,
pa za početak ovi studenti koji šetaju su im glavne mušterije.

lakše bi bilo za sve kada bi legalizovali i dekriminizovali Maruanu, a i za budžet bi bilo fino.

Vucic ima dogovor sa nekima sa zapada

Prisao je u Trampovu ekipu sto Soros ekipa nece niti moze da mu oprosti zato hoce i da ga sruse
Da a Soroš Junior mu je na brzom biranju, kako da ne.

Hoćete musavi i slinavi da se bavite visokom politikom, prvo počisti svoje dvorište, prikaži 2 minuta iz Doljevac i uhapsi sve koji imaju veze sa nadsNstrešnicom... Kakvi Soroš Tramp....

Moj interes je da Vucic i SNS padnu ali da ih istovremeno zameni neko bolji a ne gori

A realno ako padne vlasti su najblizi Djilas i Marinika koji bi sutra uveli sankcije Rusiji, priznali Kosovo, "genocid" u Srebrenici i uveli nas silom u NATO

Radili bi sve isto ko i Djukanovic svojevremeno.

Zato pozivam patriotsku opoziciju da se ujedini i formira vladu nacionalnog spasa u senci bez ovih izdajica

CIA je državni diler droge dok je ss sNs privatni.

Pravda za sve a ne tona prodje gram nikad.

ja se zalazem za dekrimijilazaciju svih droga

sad je situacija takva da droge svuda ima a profit od tiga zgrcu kriminalci i policija koja ih stiti

legalizujes, stavis akcizu, punis budzet

a ko hoce da se drogira ne mozes da ga sprecis ni sad nikako

Moj interes je da Vucic i SNS padnu ali da ih istovremeno zameni neko bolji a ne gori

A realno ako padne vlasti su najblizi Djilas i Marinika koji bi sutra uveli sankcije Rusiji, priznali Kosovo, "genocid" u Srebrenici i uveli nas silom u NATO

Radili bi sve isto ko i Djukanovic svojevremeno.

Zato pozivam patriotsku opoziciju da se ujedini i formira vladu nacionalnog spasa u senci bez ovih izdajica
Gori ne postoje.
Kakav Đilas, Marinika, oni su nebitni u celoj priči.

Back