sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.267
Ma komšija, ko ih ebe sve u paketu.Nošit, indid. Brat Si, brat Šreder, brat Makron.
Nas ni mi sami ne volimo a kamoli neki tamo gomnari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma komšija, ko ih ebe sve u paketu.Nošit, indid. Brat Si, brat Šreder, brat Makron.
e vala baš si prebrisao patos samnom!haha.. baš sam nervozan dok u leru karam eu naciste na forumulagan sam brt i opušten , ne brini za moje srce
jedino ko može da me iznervira je Trifke kada promaši trojku iz ugla.. a tulavci poput tebe su mi zabavni.. brišem patos s vama i klackam jajtsa dok ubijam dosadu na poslu
Nemoj da kažeš Tihom, baš je dobro zezanje gledajući ga kako se loži.ne KGB
već CIA šou
ova predstava im treba
da bi obezbedili pare za UKR
i da bajden pobedi jer eto
rusi stižu preko ALJASKE!
glupost! al ljudi se pale...
kako nemam odgovor..e vala baš si prebrisao patos samnom!
ni na šta što napišem nemaš odgovor.
čim nešto napišem na šta ne znaš šta da odgovoriš počneš da vređaš...
obrisao si samnom patos, baš onako kako je Srbija pobedila NATO '99-e!
Autorska tema.
Upravo sam procitao jako vaznu vest!
Rusija trazi nazad Aljasku! Putin proglasio predaju Aljaske SAD Ilegalnom!!!
Rusija je upravo teritoriju Aljaske proglssila privremeno okupiranom teritorijom Rusije!!!
Pogledajte prilog 1486840
Pogledajte prilog 1486841
https://www.newsweek.com/putin-decr...a-calls-territory-empire-soviet-union-1862689
taknuto maknuto. Nema teorije da Rusija to dobije nazad ni za kakve pare
A sto je najjace, masa Rusa napusta tu slatkocu Rusije i trazi srecu u raspaloj Njemackoj...kako to, jos mi niko nije objasnio ali vjerujem da hoce..rusofili ne lazu nikada.....i da mi odavde ne posaljemo povremeno neku pomoc, ne bi drva imali da se ugreju.
Dakle Nemacka izdrzava i pola socijale u Srbiji, ali okej, raspada se![]()
koliko Rusa je napustilo Rusiju i preselilo se u Nemačku? Imaš negde podatak?A sto je najjace, masa Rusa napusta tu slatkocu Rusije i trazi srecu u raspaloj Njemackoj...kako to, jos mi niko nije objasnio ali vjerujem da hoce..rusofili ne lazu nikada.
nelegalno znači suprotno pravu...zna li se koje pravne argumente ima Putin da proglasi taj kupoprodajni ugovor nelegalnim?Autorska tema.
Upravo sam procitao jako vaznu vest!
Rusija trazi nazad Aljasku! Putin proglasio predaju Aljaske SAD Ilegalnom!!!
Rusija je upravo teritoriju Aljaske proglssila privremeno okupiranom teritorijom Rusije!!!
Pogledajte prilog 1486840
Pogledajte prilog 1486841
https://www.newsweek.com/putin-decr...a-calls-territory-empire-soviet-union-1862689
msm da u današnjem svetu međunarodno pravo više ne važi.. da se jači pišaju na njega još od 99 npr..tako je i Rusija sada ojačala i zabole je krac za nekakav ugovornelegalno znači suprotno pravu...zna li se koje pravne argumente ima Putin da proglasi taj kupoprodajni ugovor nelegalnim?
pitanje dal ih tamo hoće kao što ovde kod nas hoće sve?A sto je najjace, masa Rusa napusta tu slatkocu Rusije i trazi srecu u raspaloj Njemackoj...kako to, jos mi niko nije objasnio ali vjerujem da hoce..rusofili ne lazu nikada.
ti si jednostavno TROL! i kad vidis da nisi u pravu to ne priznajes, nego vrtis istu pricu i dalje, negiras cinjenice, pravis se lud, omalovazavas i vredjas sagovornika!kako nemam odgovor..
na sve sam odgovorio.. lupaš gluposti .. to su tvoja pisanija brt..gomila gluposti.. eto NATO nije okupirao Srbiju zato što je Srbija ustvari sporazumom pristala da joj NATO uđe na Kosovo..
i šta ja sad treba na ovu glupost da odgovorim?
ustvari odgovorio sam al nisam trebao..
Ако, нека расте број Руса у Ђерманији, шта фали.....имаће ко да дочека ИскандерA sto je najjace, masa Rusa napusta tu slatkocu Rusije i trazi srecu u raspaloj Njemackoj...kako to, jos mi niko nije objasnio ali vjerujem da hoce..rusofili ne lazu nikada.
nato je nasilno ušao na našu teritoriju..ti si jednostavno TROL! i kad vidis da nisi u pravu to ne priznajes, nego vrtis istu pricu i dalje, negiras cinjenice, pravis se lud, omalovazavas i vredjas sagovornika!
jos jednom:
nasilan ulazak vojske na tudju teritoriju = okupacija
izvolite udjite na nasu teritoriju, mi se povlacimo ≠ okupacija
jedino sto na to mozes da odgovoris je:
"da, tako je, upravu si!"
ajde sad udari ovog smajlija koji se smeje na ovu poruku i idalje me vredjaj i napisi kako su sve ovo gluposti sto ja pisem, da jos jednom pokazes da si nista drugo nego glupi trol!
Upravo to pokusavam da objasnim rusofilima. Ali ajde, neka ihNaravno da nije nego idu linijom * neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj*
Kad jos dodas da smatraju rusiju zastitnikom i jakim batom, dobijes krajnost.
Hahaha...samo jedno 3 milionceta Rusa je u Nemackojkoliko Rusa je napustilo Rusiju i preselilo se u Nemačku? Imaš negde podatak?
ja znam da talibani masovno naseljavaju tu vuko jbinu.. a za Ruse mi je novost
ako ne važi onda sledi rat svih protiv svih...msm da u današnjem svetu međunarodno pravo više ne važi.. da se jači pišaju na njega još od 99 npr..tako je i Rusija sada ojačala i zabole je krac za nekakav ugovor
Zapadna vatikanska propaganda.Hahaha...samo jedno 3 milionceta Rusa je u Nemackoj
Ja treniram klince od nekoliko ruskih porodica. I svi do jednom mrze Putina.
Svaki normalan Rus mrzi Putina, ko sto svaki normalan Srbin mrzi Vucica.
Al to ne moze da skapira prosecna srBenda
kada su se preselili? da li svih 3 miliona sada?Hahaha...samo jedno 3 milionceta Rusa je u Nemackoj
Ja treniram klince od nekoliko ruskih porodica. I svi do jednom mrze Putina.
Svaki normalan Rus mrzi Putina, ko sto svaki normalan Srbin mrzi Vucica.
Al to ne moze da skapira prosecna srBenda
Aha, samo se nadajZapadna vatikanska propaganda.
Hahaha, da, da, 90% rusa ga volikada su se preselili? da li svih 3 miliona sada?
Putina voli 90 % Rusa..
da li je 90 % Rusa nenormalno?
Zašto misliš da je prosečan Nemac normalan a prosečan Rus da nije?
ne..ako gledaš na izborima Vučića voli oko 20 % SrbaHahaha, da, da, 90% rusa ga voli
Pa i Vucica, ako gledas po izborima, voli jedno 70% Srba, zar ne?![]()
mesas napad na Srbiju i situaciju na Kosovu.nato je nasilno ušao na našu teritoriju..
bombardovanjem Srbije
bombardovanje je nasilje..
nisi u pravu, znaš i sam al nastavljaš da lupaš gluposti.. nastavi.. odlično ti ide![]()
Од неког урушавања Русије изнутра нема ништа. Томе се не надај, Него ако имају муда нека нападну Русију фронтално, а ако не онда нека гледају како им скидају једног по једног пиона...Hahaha, da, da, 90% rusa ga voli
Pa i Vucica, ako gledas po izborima, voli jedno 70% Srba, zar ne?![]()
glupsti..mesas napad na Srbiju i situaciju na Kosovu.
bombardovanje Srbije je za svaku osudu, protivpravno, zlocin... ali sa druge strane kao sto sam rekao, Srbija se sama postarala da dobije preko p*čke, prvo time sta se na Kosovu desavalo '96-97, a drugo neprihvatanjem sporazuma u Rambujeu.
Kaze njemacki statisticki zavod oficijelno od 2000-2022 preko 700 tisuca...dakle pod vlascu voljenog vodje odlucili su da se isele u raspalu Njemacku, bice teske budale..za godinu 2022 kaze tacno 31520 Rusa odlucilo zivjeti u raspaloj Njemackoj. Koliko ih doslo na "privremeni" rad niko ne moze znati.koliko Rusa je napustilo Rusiju i preselilo se u Nemačku? Imaš negde podatak?
ja znam da talibani masovno naseljavaju tu vuko jbinu.. a za Ruse mi je novost