Rusija suzama ne veruje: dokumentarni film

У бомбардовању је погунуло око 2.000 цивила. Највише погинулих било је у нападима на путнички воз код Грделице 12. априла (11), на колону албанских избеглица на Косову 14. априла (75), на зграду РТС-а у Београду 23. априла (16), на Сурдулицу 28. априла (16), на путнички аутобус код места Лужани 1. маја (23), на Ниш касетним бомбама 7. маја (20), и на крају најтежи напад на цивиле, 14. маја на другу колону албанских избеглица крај Призрена, са 87 мртвих. Напад који је добио највећу медијску пажњу био је напад 8. маја на амбасаду Народне Републике Кине у Београду, који је изазвао велику дипломатску напетост између влада те државе и САД-а. У том су нападу убијена три кинеска службеника амбасаде. НАТО савез је ову наводну грешку оправдао ”застарелим мапама”. У Србији се до 1999. регистровало између 15.000 и 20.000 нових случајева канцера, да би тај број већ 2004. достигао цифру од 30.000 нових болесника.
 
Nis-kasetne%20bombe.jpg


Овог Србина је убила бомба ЕУ и САД. ;)
 
Како може да ти неко нешто огади, ако си сигуран у свој избор?

Milunka , nemoj da sunaivna . Veliki broj glupaka zivi ovde , koj su ni tamo ni ovamo ..
Pa u samoj Srbiji ima ljudi , kojima su predci bili Srbi , koji c e da kazu da je Kosovo bilo deo Jugoslvaije , sto doodi u totalnu zabunu, jer to zapravo znaci da nije bio u sastavu Srbije .
Bas tako kaze onaj jedan neobavesteni Rus .
I ti i ja verujemo da je pogresno klati srpsku decu.... zar ne . I ti su tu sasvim suigurna u svoj izbor zar ne ... Al bi ti opet smetalo , ako bi neko to glorifikovaio svaki dan i ujutru u skolskom programu i uvece pred dnevnik ....Pitam te zasto, ako si sigurna u svoj izbor ?
 

Back
Top