Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.521
Da se od njih 3, dva vrate na centar nesto bi iscackali s Gudeljom i odma lopta na stranu za Kostica ili Lazovica, drugi odma utrcava i onaj koji je osto gore i eto u sansi si...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se cini i da su linije odbrana,sredina,napad,previse udaljene jedna od druge,kada mi imamo loptu i zapocinjemo napad....Da, to je tacno... Svi su trebali da se vracaju, Mitrovic prvi, a i ova dvojica sa njim.. Umesto toga celo poluvreme tj. od 15-20. do 45. minuta mi smo sidrasili duge sto je odraz zaostalosti nase struke, cista glupost..
Meni se cini i da su linije odbrana,sredina,napad,previse udaljene jedna od druge,kada mi imamo loptu i zapocinjemo napad....
I onda odbrana odigra loptu do sredine i misli nas deo posla je gotov,sada neka ovi u sredini razmisljaju sta ce sa njom,oni ako uspeju da je odigraju do napadaca isto tako razmisljanju nas deo posla je gotov.Izgleda mi da kao ekipa ne igramo svi napada i svi odbranu,a to je karakteristika fudbala,da svi igraju u oba pravca....
evo moje ocene:
Dmitrovic - dva zicera skinuo, tri gola dobio, nista nije ogao da promeni
Maksimovic - ne razumem kako on moze da igra u Napoli, dve greske, koji bi se pavlovicu oprostili, a on ima vec 28 godina, i 10 godina profesionalnog igranja iza sebe
Milenkovic - nist aposebno, ali jos najbolji od trojice pozadi
Pavlovic - dobar, mlad, mora na greskama da uci, ali borben i vidi se da hoce. mozda jos ne za prvu, ali bice to
Gudelj: zatvorio sredinu, dobro se gradi i napada igrace, ali kada treba ici napred, tu lose. treba kraj njega neko, ko zna sa loptom, onda bi bolje izgledalo
Maksimovic: totalno promasaj, ni snaga ni volje ni znanje, trebao bi uci grujic mesto njega
Lazovic: dosta pozitivan utisak, napadao je kad god je mogao, pokusao sam ta udje u sredinu, i non stop se nudio, samo nije imo ko da mu dadne loptu
Tadic: mislim da je suvisno. jedini koji zna nesto, samo nema ko da mu dadne tu loptu, pa da krene u napad.
SMS: malo lopte dobio, i kada je dobio, nije kome mogao dati. malo se gusili on i Tadic. trebao je umesto Maksimovica da igra, a da umesto njega radonjic proba. nije ni imao snage za citav mec, to se isto videlo. ali pokusavao je dva tri puta na gol.
Kostic: borben, vuce napred, brz, jak, ali jednostavno fali mu to zadnje, da bude bolji igrac. za nas dosta, ali nece neku (ili nije neku) karijeru napraviti. ali ta pozicije (on i lazovic) su napravljene za njih dvojicu. cim dobiju loptu, odma idu napred, nema tu stajanja i gledati/cekati.
Mitrovic: sto je do njega bilo, uradio je. dve tri sanse imao, jednom pogodio. dosta. nece postati levandosvki/ibrahimovic itd., ali za nas vise nego dosta. njemu treba neki drugi (Tadic, Jovic,...) koji ce mu spustati lopte, dodati lopte, u sesnestercu, to sigurno pogadja!
Pa tako kad stavis na papir ispada da osim dva Maksimovica i Tadica niko nista nije zasro konkretno i da su svi bili manje vise ok..
S tim da je Tadica i nepristojno pljuvati zbog svega sto je dao u proslosti..
Ako ima imalo pameti za naredne utakmice skloniti oba Maksimovica, pa neka treceg stopera igra Kolarov, kad vec Baneta nije zvao..
A na sredini, vec smo elaborirali, ili Grujic ili SMS a da Radonja igra napred...
Nije toliko nevažna. Recimo Srbiji se desilo da joj je Liga nacija(prošlogodišnja) jedini način za odlazak na EURO jer su pukli u kvalama. Istina, za većinu nema neku veliku natjecateljsku težinu, ali igra se umjesto prijateljskih. Svakako je bolje igrati, i uigravati momčad, protiv Španjolske i Francuske nego protiv Gruzije i Bugarske. A protiv koga će reprezentacija igrati ovisi o rezultatima u Ligi nacija ( prelazak u viši, ili ispadanje u niži rang). Btw, ja mislim da oni imaju 3-4 igrača s NZ u A selekciji. Ali da bi se došlo do rezultata treba kontinuirana izgradnja momčadi, igranje protiv jakih suparnika ( redovno sudjelovanje na velikim natjecanjima), i tako. Ne ide ništa preko noći. Kod njih se svakih pola godine mjenja izbornik, otkazuju glavni igrači, plasiraju se na SP pa smijene lika koji ih je tamo odveo i postave početnika itd. Da imaš ne znam kakvu momčad na papiru, ne može dobro završiti. Srbija je na papiru jača od Rusa, jači su od svih u skupini. Na papiru. Al jbg, utakmice se ne igraju na papiru.Ne znam čemu ovolika buka. Ova liga nacija je potpuno nevažna što se tiče natjecateljskog značaja. Ono što je važno da uigravate ekipu. Osmislit sistem igre, odabrat 15-ak igrača i te igrače uigravat. Potrebno je jako puno utakmica da bi se reprezentacija uigrala, i po nekoliko godina. Kod Srbije je problem taj što iz one generacije iz 2015. nije već stvoren kostur A reprezentacije sa nekoliko igrača iz te generacije. Oni su do sada sa ovim starijim igračima kao što su Tadić i Matić trebali već imati po 50 utakmica za reprezentaciju. Znači samo je važno da ti igrači igraju zajedno što više. Tu čak i selektor ne igra neku preveliku ulogu. Sa ovim stalnim rotacijama i tumbanjem igrača neće se ništa napravit.
To sam i napisao. Utakmice se ne igraju na papiru. Inače ne bi ni trebali izlaziti na teren. Uostalom, to je i jedan od najvećih razloga tolike popularnosti nogometa. Jer je broj "iznenađenja" veći nego i u jednom drugom sportu.Papir ne igra na terenu, nego tim.
I MCity i Juvetus su na papiru jači od Liona, pa ćorak.