Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Rusija saradjuje sa Slovenijom i Srbijom ali je otpisala Hrvatsku?, RTS
Због неспособности власти да се земља изведе из катастрофе и напора Запада да Србија буде претворена у протекторат, у Србији су за посету Путина биле везане највеће наде
Ана Филимонова
----------------------------------------------------------------------
Може Русија да сарађује с нама, али не вреди
Власт нам је толико не схватљиво анти-српска, да Путин мора да покушава да Србију сачува од апокалипсе.
Само неће то моћи ... Тадић и компанија су савршено дресирани западни љубимци. Пукли смо ко звечка !
Због неспособности власти да се земља изведе из катастрофе и напора Запада да Србија буде претворена у протекторат, у Србији су за посету Путина биле везане највеће наде
Ана Филимонова
----------------------------------------------------------------------
Може Русија да сарађује с нама, али не вреди
Власт нам је толико не схватљиво анти-српска, да Путин мора да покушава да Србију сачува од апокалипсе.
Само неће то моћи ... Тадић и компанија су савршено дресирани западни љубимци. Пукли смо ко звечка !
samo more sve je znalo ,i o tebi i o meni...
ostali smo sve do jutra ,zagrljeni ,zzaagrljeni,
zagrljeni mi smo bili onog casa ,onog treena
kad je pokraj mene proslo, tvoje lice , tvoja sjena ...
ZZAAGGRLJENI !!!, zagrljeni ,kamen gori ,val se pjeni ,govorili nismo nista
zagrljeni ,zagrljeni .................
hrvatski političari i ekonomisti su hrpa nepismenih budala koji rade protiv hrvatskog narod a narod zaslužuje onakvu vlast kakav i u suštini je kao i hrvati tako i srbi i ostali.što smo htjeli to smo i dobili.