Rusija pustila Vučića niz vodu

Otkud ti to da nema podrsku policije i vojske? Ima podrsku i jednih i drugih... A sto se tice skola, osnovnih i srednjih one skoro sve sutra pocinju sa radom...
Нема подршку, ето ја ти тврдим а време ће показати.
Нека школа нека раде, све остало ће да стане.

Нема подршку, ето ја ти тврдим а време ће показати.
Нека школа нека раде, све остало ће да стане.
Ne znam kako mislis da nema podrsku, ali on i njegova stranka zajedno sa SPSom dobijaju najvise glasova, a to ce se i nastaviti... Policija i vojska nisu pokazali ni jednim postupkom da su protiv njega... Vecina naroda cuti, nema potrebu da iskazuje svoje misljenje, e ta vecina su njegovi glasaci... Sa sve socijalistima dostizu oko 2 miliona...

Otkud ti to da nema podrsku policije i vojske? Ima podrsku i jednih i drugih... A sto se tice skola, osnovnih i srednjih one skoro sve sutra pocinju sa radom...
Kako otkud im? Citali su Trece Oko a tamo pise ako imas jaku zelju i onda tu zelju kazes ili napises 1000 puta, ostvarice se. Sad su negde oko dvestotog ponavljanja.

Ne znam samo ko se nervira. Kmečite kao peečke jer je neko ustao protiv vas. I onda tvrdite da se ne nervirate :cepanje:
Ou jeeea. Valja sutra opet među konobare za minimalac. A mislili ste da ćete večno botovati i biti iznad minimalca

:hahaha1:Pišaj po boraniji

Niko nije ustao protiv mene. Los trip. Da ne lupetas vise a drugi forumasi to znaju, ja ni ne zivim u Srbiji. Oterali me zuti, 2010 godine. Cistim sad ulice ovde u SWE i normalno da sam protiv zutih. Kakvi su to ... da ne psujem.

Izjava Zaharove pre neki dan: da podržava volju naroda u Srbiji i da je to jedini put za postizanje sveopšte saglasnosti i za očuvanje obraza kao i očuvanje teritorijalnog integriteta na Kosovu i Metohiji.

Izjava Peskova: Vučić nije tražio pomoć od Rusije

Izjava Lavrova: nada se da Vučić neće preći na stranu neprijatelja Rusije

Iz ovih izjava jasno je da je Rusija pustila Vučića niz vodu, i podržava volju naroda Srbije na protestima.
Pogledajte prilog 1680318

Upečatljiva je slika juče sa protesta u Novom Sadu gde je bilo 300.000.
30 000
не будалесај

Kako otkud im? Citali su Trece Oko a tamo pise ako imas jaku zelju i onda tu zelju kazes ili napises 1000 puta, ostvarice se. Sad su negde oko dvestotog ponavljanja.

Niko nije ustao protiv mene. Los trip. Da ne lupetas vise a drugi forumasi to znaju, ja ni ne zivim u Srbiji. Oterali me zuti, 2010 godine. Cistim sad ulice ovde u SWE i normalno da sam protiv zutih. Kakvi su to ... da ne psujem.
Žuti su gofnari i žao mi je što si prošao šta si prošao pod njima. Ovi novi su isti gofnari sačinjeni većinom od bivših žutih. Želim da odu,a da nas se ti vratiš. U neko normalno društvo. Zašto se boriš protiv toga? Hoću da budeš ovde i da lepo živiš i da budemo braća. A to nećeš moći dok god nas zapišavaju isti gofnari koji su tebe oterali. Kapiraš li sada? Zašto se buniš protiv rulje koja bi nešto da menja? Možda nisu na pravom putu, lai bar pokušavaju.

Ne znam kako mislis da nema podrsku, ali on i njegova stranka zajedno sa SPSom dobijaju najvise glasova, a to ce se i nastaviti... Policija i vojska nisu pokazali ni jednim postupkom da su protiv njega... Vecina naroda cuti, nema potrebu da iskazuje svoje misljenje, e ta vecina su njegovi glasaci... Sa sve socijalistima dostizu oko 2 miliona...
Погрешна поставка, до сад смо имали 4,5 милиона који нису за Вучића, неки нису гласали ( већина ) а неки су против.
Сада је промењена свест, милион људи на улицама Србије мења вољу апатичних и неодлучних.
Ја нисам рекла да је полиција и војска против њега ,буди прецизан, већ да нема њихову подршку.

До сада би већ извео жандармерију на студенте, чак ни кобре не сме а на војску не сме ни да помисли.
Знаш ли мојти које је понижење за ВС да је јбн Вулин био министар војни?
Мислиш да би пристали да бране Вучићеву гузицу?
Ни у лудилу.

Погрешна поставка, до сад смо имали 4,5 милиона који нису за Вучића, неки нису гласали ( већина ) а неки су против.
Сада је промењена свест, милион људи на улицама Србије мења вољу апатичних и неодлучних.
Ја нисам рекла да је полиција и војска против њега ,буди прецизан, већ да нема њихову подршку.
Neki fakulteti imaju po 15 000 studenata, ako ih je na plenumu 300 donelo odluku, znacil li to prakticno da ih je 14 700 protiv te odluke?
Mislim da ne poznajete dovoljno svoj narod, kada bi svi punoletni gradjani morali da glasaju, na zalost, on bi imao jos vecu podrsku...

До сада би већ извео жандармерију на студенте, чак ни кобре не сме а на војску не сме ни да помисли.
Знаш ли мојти које је понижење за ВС да је јбн Вулин био министар војни?
Мислиш да би пристали да бране Вучићеву гузицу?
Ни у лудилу.
Da ali tih 4.5M nije glasalo ni ove druge, ako pričamo o potencijalnom glasačkom telu.

To su ljudi koji po svom životnom standardu zaključe šta su naslovi za novine a šta je realnost.

Žuti su gofnari i žao mi je što si prošao šta si prošao pod njima. Ovi novi su isti gofnari sačinjeni većinom od bivših žutih. Želim da odu,a da nas se ti vratiš. U neko normalno društvo. Zašto se boriš protiv toga? Hoću da budeš ovde i da lepo živiš i da budemo braća. A to nećeš moći dok god nas zapišavaju isti gofnari koji su tebe oterali. Kapiraš li sada? Zašto se buniš protiv rulje koja bi nešto da menja? Možda nisu na pravom putu, lai bar pokušavaju.
Eto vidis da mozemo i normalno da pricamo. Da, ima tu i bivsih zutih, ali glavni zuti je i dalje vodja opozicije. Stvar je sledeca, setnje i blokade ga NIKAD nece smeniti. Pustice ih da setaju i blokiraju dok ne pocnu povracati. Tako samo maltretiraju obican narod , one studente koji placaju velike pare za smestaj u BG i NS, i hoce da studiraju i polazu ispite.
I one ljude koji hoce da se slobodno krecu po gradovima .

Nemoj mi reci da verujes da ce se zadovoljiti sa samo ona 4 zahteva.

Eto vidis da mozemo i normalno da pricamo. Da, ima tu i bivsih zutih, ali glavni zuti je i dalje vodja opozicije. Stvar je sledeca, setnje i blokade ga NIKAD nece smeniti. Pustice ih da setaju i blokiraju dok ne pocnu povracati. Tako samo maltretiraju obican narod , one studente koji placaju velike pare za smestaj u BG i NS, i hoce da studiraju i polazu ispite.
Na N1 portalu se često pripadnici opozicije pribojavaju legitimne mere upotrebe policije ili spec. jedinica čiji posao i jeste čuvanje vlasti i održavanje mira i reda u nižim slojevima društva.

Studenti nemaju čega da se boje - ne ruše vlast već traže da se prekine bahato ponašanje srpskih nadriprivatnika neimara koji su u NS napravili nesreću.

Boravkom u institutu "Dedinje" (elitna kardiovaskularna klinika uz VMA) video sam konstantnu gužvu - narodu je došao "lep život na naplatu" i sva iživljavanja srpskih nadriprivatnika.

Ja sam pre 15-ak godina u jednoj firmi rekao:
"ne dao Bog da nam Gazda zarađuje kao vlasnik Mercedesa - sve bi nas analno zlostavljao"

Kolege su samo uzdahnula, ne zbog želje nego zbog realnosti.

Samo ima jedno pitanje - a kako to stvarno prekinuti?
Odgovor je zajeban jer je milje ispleteno.

Poslednja izmena:
A ne to su novinske senzacije ono postujemo ga ali ne secam se bas tih tvrdnji da smo ono bas bas dobri 😁 mi smo neutralni a ovo? ih bre kad se ljudi nisu raspravljali oko politike 😃
Nismo mi zanimljivi nista bolhe da budemo ispod radara 🙂
sta cu kad sam paranoik 🐱 odmah mi se cia prividja 😁
pa videli smo svi slike znojavih kosulja sa sinisom malim
pazi, grenel je sposoban, bas sada je obavio posao oslobadjana nekih amera zatocenih ceo bajdenov mandat dole u juznoj americi
znaci, ja zelim rezimu da ima dobre veze sa trampovom administracijom, samo se bojim da mozda i ne uspe jer je bio za bajdena, ali mozda ja gresim

isto i sa rusijom, mislim kazes da imas pravo da nacionalizujes NIS, nije to bas prijateljski

to sto av pravi vas budalama, pa mislite da ce da mu prodje i u svetu, ja cisto sumnjam

Na N1 portalu se često pripadnici opozicije pribojavaju legitimne mere upotrebe policije ili spec. jedinica.

Studenti nemaju čega da se boje - ne ruše vlast već traže da se prekine bahato ponašanje srpskih nadriprivatnika neimara koji su u NS napravili nesreću.

Boravkom u institutu "Dedinje" (elitna kardiovaskularna klinika uz VMA) video sam konstantnu gužvu - narodu je došao "lep život na naplatu" i sva iživljavanja srpskih nadriprivatnika.

"ne dao Bog da nam Gazda zarađuje kao vlasnik Mercedesa - sve bi nas analno zlostavljao"

Odgovor je zajeban

Sve ja tebe razumem ali da li ce se studenti zaustaviti na ova 4 zahteva? I zar oni nisu vec ispunjeni? Meni se cini da ce uskoro biti i 5 ili 6 zahtev, cisto politicki, npr prelazna vlada i sl.
To je pod jedan. Pod dva, i da skinu ovog a dodju njihovi bice opet isto, vec su se pokazali i dokazali pre 2012-e. Ne vidim instant resenje.

1102318_screenshot-2025-02-01-213751_orig.png

1738538534537.png

Na N1 portalu se često pripadnici opozicije pribojavaju legitimne mere upotrebe policije ili spec. jedinica čiji posao i jeste čuvanje vlasti i održavanje mira i reda u nižim slojevima društva.

Odgovor je zajeban jer je milje ispleteno.
Zajeban je problem, nije ni pitanje, ni odgovor.
Ko god da dodje posle ovih, ukoliko izbori budu normalni (!!!), postace smenjiv.
U tome je poenta. I sam znas da su se ovi osilili i nenormalno obogatili, pises o tome.
Vrlo zbunjujes danas, priznajem :think:

Možemo ti i ja verovati u ovo ili ono, Ali jedna je stvar sigurna. Goveda moraju da odu. Previše su zasrali. Ako im dopustimo da vladaju i pune džepove posle svih ovih stvari, onda nismo normalni

Kako ces da ih skines ako ne izborima? Konkretan odgovor.
Ne postoji konkretan odgovor. Izbori su neregularni i namešteni, Dakle, moraju d a budu natereani da veruju da nemaju podršku većine i da moraju da raspišu izbore koji nemaju bugarski vozi druga slična sranja.Elem, znaš li za preduzeće AD Minuaqva.200 zaposlenih. Vlasnik ne voli SNS, ali je izreketiran. Svi njegovi zaposleni moraju da glasaju zza SNS i slikaju to. Ako to ne urade, reket nad firmom će biti za 20% veći nego sada. Pare od tog reketa odlaze u Futog na finansiranje SNS dilersku akademiju. Država je u Matrixu i ti to podržavaš

Kako ces da ih skines ako ne izborima? Konkretan odgovor.
:thumbdown:

„Страх је нестао, све ово може да доведе до пада Вучића“ - Текст о Србији на сајту CNN-а од ког се председнику диже коса на глави је објављен као једна од најважнијих прича.​

CNN „одјавио“ Вучића, позлиће му: Неће вратити контролу, све иде ка паду с власти

Back