Rusija pustila Vučića niz vodu

Miloš38

Aktivan član
Poruka
1.518
Izjava Zaharove pre neki dan: da podržava volju naroda u Srbiji i da je to jedini put za postizanje sveopšte saglasnosti i za očuvanje obraza kao i očuvanje teritorijalnog integriteta na Kosovu i Metohiji.

Izjava Peskova: Vučić nije tražio pomoć od Rusije

Izjava Lavrova: nada se da Vučić neće preći na stranu neprijatelja Rusije

Iz ovih izjava jasno je da je Rusija pustila Vučića niz vodu, i podržava volju naroda Srbije na protestima.
394279739_217785377986393_1589974204548649381_n.jpg

Upečatljiva je slika juče sa protesta u Novom Sadu gde je bilo 300.000.
Ispred NIS-a koji Vučić hoće da otme Rusima gomile građana sa Srpskim zastavama i ponekom Ruskom zastavom. Jasno je da narod neće dozvoliti da Vučić otme NIS Rusima i uništi poziciju Srbije oko Kosova u SB UN kako kaže Zaharova i Peskov.
Most_slobode9.jpg
FPxu-J2WQAMah3s.jpg
679e8db676b22-dron slika.jpg

FPxu-J2WQAMah3s.jpgimages.jpg394279739_217785377986393_1589974204548649381_n.jpg

A posle ovih izjava Lavrova jasno je da je za Vučića spreman Wagner da mu dođe u posetu u slučajui pokušaja izdaje oko NIS-a
Inače Ruski obaveštajci su u znak upozorenja ušli kod Vučića u kuću i obukli mu ovo i slikali ga u tome i izvrgli ga ruglu i stavili mu do znanja da ne može da se sakrije i da se ne može izvući u slučaju izdaje
turko-daudov.jpg421975074_275681378875710_5463045219234266067_n.jpg1668610853-Vucic-Kadirov-Ceceni-LGBT-Deca.jpg.
1000014481.jpg

sa'ce sekta da kmeci za nafo patkom da ih spase, i makronom sa kojim je aljek bio nasamo, pa vec placa rafale
Otkud tolika fascinacija i poznavanje nasih lokalnih sitnih muka od strane "americkih drzavljana"😁
Ja ove nase sto znam licno preko bare ne opterecuju se previse sa ovim sitnicama,samo jedan sto jos davno poceo bio za langly da radi mi na nos izasao bio objasnjavajuci kako kod nas nista ne valja 😃
Interesantnije mi kada pricas o grenlandu 😉

Rusi ga ne bi pustili ako već nemaju svog kandidata.
Pa da, secamo se da su podrzali pad Milosevica, ali su pre toga poslali delegaciju i sredili da sve ostane isto sto se tice sluzbe i odnosa sa Rusijom... Sada bi pustili i Vucica niz vodu, kada bi postojao neko ko ima podrsku u narodu kao Vucic, a da je jos tvrdja desnica.. To za sad nije slucaj...

Rusi više ne pominju obojenu revoluciju.
A Zaharova takođe više ne pominje nego u zadnjoj objavi pominje volju naroda Srbije da ne izgubi obraz i teritorijalni integritet na Kosovu i Metohiji.
Nisu nikada ni spominjali obojenu revoluciju, U pitnanju je spin domaćih medija. Komentrišu situaciju kao i svi drugi koji vide da se nešto dešava. Ne može se desiti da u grdau od 400.000 ljudi, kao što je NS na ulice izađe 300.000 i da se to ne izvesti

pa od kada ste se hvalili da ste dobri sa grenelom, sada cemo da vidimo, sta donosi 2. poluvreme
A ne to su novinske senzacije ono postujemo ga ali ne secam se bas tih tvrdnji da smo ono bas bas dobri 😁 mi smo neutralni a ovo? ih bre kad se ljudi nisu raspravljali oko politike 😃
Nismo mi zanimljivi nista bolhe da budemo ispod radara 🙂
sta cu kad sam paranoik 🐱 odmah mi se cia prividja 😁

Ne znam ništa od toga. Ali posšto vidim da moraš da botuješ za vlast, znam da nemaš neke skilove i inteligenciju i da si prinuđen da radiš za bedu :hahaha1:
Ou jeaaaa
Ne botujem, ubijam vreme, zezam se. I govorim istinu koja vas nervira. Sto se tice Zaharove da podrzava volju srpskog naroda, pa i podrzava je, volja je iskazana na izborima. Volja vecine je bitna u demokratiji a ne volja manjine.

Ne botujem, ubijam vreme, zezam se. I govorim istinu koja vas nervira. Sto se tice Zaharove da podrzava volju srpskog naroda, pa i podrzava je, volja je iskazana na izborima. Volja vecine je bitna u demokratiji a ne volja manjine.
Ne znam samo ko se nervira. Kmečite kao peečke jer je neko ustao protiv vas. I onda tvrdite da se ne nervirate :cepanje:
Ou jeeea. Valja sutra opet među konobare za minimalac. A mislili ste da ćete večno botovati i biti iznad minimalca

:hahaha1:Pišaj po boraniji

Back